Dr.u gondermekle iyi yapmislar yazık bizlere zaten okadar para ödüyoruz birde psikolojiyi bozuyorlar tedavide moral en önemli faktör zaten öyle yada böyle heryer para alıyor .Zaten benim olduğum zamanda sanırım çok şikayet olmuş,orda görevli başka bir doktor hastalarını arayıp sormuşlardı benide aramışlardı sonra duydum ki o doktoru göndermişler.Hastanenin başka bir doktoru başka bir devlet hastanesine geçmiş beni arayıp gel burda dene tekrar diye ama gitmedim.
birde bende yaş ileri olduğu için oraya özel ücreti kadar ödemişdim düşünün.
Bana da şöyle oldu vukuatlı nüfus kaydını götürmeyi unuttuğum için rapor o gün çıkmazdı. Tandıık eczNe varsa ordan al haftaya götürürsün reçeteni dediler öyle yaptık. Bu ay da elimde boşa ilaç kalmasın diye ( puregon 300 lük vermişkerdi devlet 3tanesini ödüyormuş en başta üç tane yazınca hepsini alıp hepsinin farkını ödüyorsunuz hepsini kulöanmazsanız elinizde kalıuor boşa. 2 tsne al eczaneden devam etmen gerekirse 3 tane yazarız haftaya 2 tane yeterli geliese yine haftaya 2 tsne yazarız raporunda dedi. ) zaten fiystlar o kadar farkedior ki 700 liralık ilacı 400 e aldık tanıdıj yerden...Tatlim valla durumum yoktu ama d.r hemen yaptirmaniz iyi olur dedi devleti deli gibi arastirdim sordum 2.500 biseye bin tl biseye bole bole cebinden para cikiyor yorumlari da cok okudum herkez ayni seyi diyor bide ilgilenilmiyo die yorumlar bissuru
Bak 400 tl bi ilac cok zor ya cok benim raporum yoktu ssk dan hic yararlanamadim esim varikosel ameliyati olmustu sperm sayisi yukselmeyip dusmustu daha cok 1 milyona ileri hizli hic yoktu d.r sonuclari gordugunde vakit kaybetmemeliyiz dedi eger bu sperm 0 duserse tup bebek sansinizda kalmaz dedi basima yikildi sandim dunya.heyete girip dosyalari toplamam 3 ay surecekti riske atamazdim bulusturup yaptirdk hatta bi ignemi aldim digerini alamamistim ordaki hastalardan biri sagolsun igneyi vermisti.allah herkezin yardimcisi olsun allahim kimseyi caresiz zorda birakmasinBana da şöyle oldu vukuatlı nüfus kaydını götürmeyi unuttuğum için rapor o gün çıkmazdı. Tandıık eczNe varsa ordan al haftaya götürürsün reçeteni dediler öyle yaptık. Bu ay da elimde boşa ilaç kalmasın diye ( puregon 300 lük vermişkerdi devlet 3tanesini ödüyormuş en başta üç tane yazınca hepsini alıp hepsinin farkını ödüyorsunuz hepsini kulöanmazsanız elinizde kalıuor boşa. 2 tsne al eczaneden devam etmen gerekirse 3 tane yazarız haftaya 2 tane yeterli geliese yine haftaya 2 tsne yazarız raporunda dedi. ) zaten fiystlar o kadar farkedior ki 700 liralık ilacı 400 e aldık tanıdıj yerden...
Pier seninle aynı durumdayım ikinci denemem bu ilki kimyasal di dondurulmuş transfer oldum bugün idrar testi yaptım biraz silik ama çizgi varBenimde 5 mart test gunum bugun kanda 188 cikti inş 5 marta yükselir
Benimde 5 mart test gunum bugun kanda 188 cikti inş 5 marta yükselir
Allahin izniyle guzel haberler alacaksin tatlim bebisin tutunmus ozaman allahimin izniyle insallahhh butun dualarim sizlerle allahim herkezin yuzunu guldursun insallahKızlar yarın test günüm dua edin lütfen kanda hiç baktır madim test günü nu bekledim bugün idrar yaptım ikinci çizgi var biraz silik ne olur yardım edin
Silik olsa da pozitif anlamına gelir :) Allah gönlüne göre versin , sağlıkla tamamına erdirsinKızlar yarın test günüm dua edin lütfen kanda hiç baktır madim test günü nu bekledim bugün idrar yaptım ikinci çizgi var biraz silik ne olur yardım edin
Benimde yarin test günüm inş güzel sonuclar aliriz canimKızlar yarın test günüm dua edin lütfen kanda hiç baktır madim test günü nu bekledim bugün idrar yaptım ikinci çizgi var biraz silik ne olur yardım edin
Inşallah canım Sağol silik olmasi kafamı karıştırdı ya kızlar bide yarın test günüm ya tatile denk geliyo acil de yaparlarmiAllahin izniyle guzel haberler alacaksin tatlim bebisin tutunmus ozaman allahimin izniyle insallahhh butun dualarim sizlerle allahim herkezin yuzunu guldursun insallah
İnşallah güzel sonuçlar alirsin canım insallah bak silik te olsa varmış çizgi ne guzellll:))Kızlar yarın test günüm dua edin lütfen kanda hiç baktır madim test günü nu bekledim bugün idrar yaptım ikinci çizgi var biraz silik ne olur yardım edin
Ay inşallah canimBenimde yarin test günüm inş güzel sonuclar aliriz canim
Inşallah ya ilk defa gördüm bu çizgi yiİnşallah güzel sonuçlar alirsin canım insallah bak silik te olsa varmış çizgi ne guzellll:))
Yaparlar canım pazar günü bile yapıyorlarInşallah canım Sağol silik olmasi kafamı karıştırdı ya kızlar bide yarın test günüm ya tatile denk geliyo acil de yaparlarmi
Ya inşallah dediğiniz gibi olur canım Rabbim herkese yaşatsin o duyguyu hepimizeSilik olsa da pozitif anlamına gelir :) Allah gönlüne göre versin , sağlıkla tamamına erdirsin
Tamam canım çok sağol burda özel yok devlet te yaptircam ilceddeyim benYaparlar canım pazar günü bile yapıyorlar
Silik olmasi gayet iyi ilk kana geçiyor bhcg sonra idrara oyüzden endiselenme canım
O duyguyu biliyorum canım ilk hamileligimde Dr. Kalp atışını dinletti ultrason resmini verdi hala inanamamistim nöbetçi Ecz. Bulup idrar testi almıştım o iki çizgi varyaaa onu görünce inandım sanki:))))) şimdi üzerinden 8 sene geçti tekrar görsem o cizgiyi en az 10 tane alırım heralde tek tek yapar saklarimInşallah ya ilk defa gördüm bu çizgi yi
Canım özelde yapıyorlar ama devleti bilmiyorumTamam canım çok sağol burda özel yok devlet te yaptircam ilceddeyim ben
Canım özelde yapıyorlar ama devleti bilmiyorum
Evet canım ya Rabbim devamını getirsin inşallah şimdi ne durumda sinO duyguyu biliyorum canım ilk hamileligimde Dr. Kalp atışını dinletti ultrason resmini verdi hala inanamamistim nöbetçi Ecz. Bulup idrar testi almıştım o iki çizgi varyaaa onu görünce inandım sanki:))))) şimdi üzerinden 8 sene geçti tekrar görsem o cizgiyi en az 10 tane alırım heralde tek tek yapar saklarim
Tmm canım Sağoltıp merkezleri de yapıyor,
hatta bazı sağlık ocaklarıda yapıyor.
Dev.hastanesinde acilde yaptırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?