2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Dr.u gondermekle iyi yapmislar yazık bizlere zaten okadar para ödüyoruz birde psikolojiyi bozuyorlar tedavide moral en önemli faktör zaten öyle yada böyle heryer para alıyor .

Tatlim valla durumum yoktu ama d.r hemen yaptirmaniz iyi olur dedi devleti deli gibi arastirdim sordum 2.500 biseye bin tl biseye bole bole cebinden para cikiyor yorumlari da cok okudum herkez ayni seyi diyor bide ilgilenilmiyo die yorumlar bissuru
Bana da şöyle oldu vukuatlı nüfus kaydını götürmeyi unuttuğum için rapor o gün çıkmazdı. Tandıık eczNe varsa ordan al haftaya götürürsün reçeteni dediler öyle yaptık. Bu ay da elimde boşa ilaç kalmasın diye ( puregon 300 lük vermişkerdi devlet 3tanesini ödüyormuş en başta üç tane yazınca hepsini alıp hepsinin farkını ödüyorsunuz hepsini kulöanmazsanız elinizde kalıuor boşa. 2 tsne al eczaneden devam etmen gerekirse 3 tane yazarız haftaya 2 tane yeterli geliese yine haftaya 2 tsne yazarız raporunda dedi. ) zaten fiystlar o kadar farkedior ki 700 liralık ilacı 400 e aldık tanıdıj yerden...

Bak 400 tl bi ilac cok zor ya cok benim raporum yoktu ssk dan hic yararlanamadim esim varikosel ameliyati olmustu sperm sayisi yukselmeyip dusmustu daha cok 1 milyona ileri hizli hic yoktu d.r sonuclari gordugunde vakit kaybetmemeliyiz dedi eger bu sperm 0 duserse tup bebek sansinizda kalmaz dedi basima yikildi sandim dunya.heyete girip dosyalari toplamam 3 ay surecekti riske atamazdim bulusturup yaptirdk hatta bi ignemi aldim digerini alamamistim ordaki hastalardan biri sagolsun igneyi vermisti.allah herkezin yardimcisi olsun allahim kimseyi caresiz zorda birakmasin

Kızlar yarın test günüm dua edin lütfen kanda hiç baktır madim test günü nu bekledim bugün idrar yaptım ikinci çizgi var biraz silik ne olur yardım edin
Allahin izniyle guzel haberler alacaksin tatlim bebisin tutunmus ozaman allahimin izniyle insallahhh butun dualarim sizlerle allahim herkezin yuzunu guldursun insallah

Allahin izniyle guzel haberler alacaksin tatlim bebisin tutunmus ozaman allahimin izniyle insallahhh butun dualarim sizlerle allahim herkezin yuzunu guldursun insallah
Inşallah canım Sağol silik olmasi kafamı karıştırdı ya kızlar bide yarın test günüm ya tatile denk geliyo acil de yaparlarmi

Kızlar yarın test günüm dua edin lütfen kanda hiç baktır madim test günü nu bekledim bugün idrar yaptım ikinci çizgi var biraz silik ne olur yardım edin
İnşallah güzel sonuçlar alirsin canım insallah bak silik te olsa varmış çizgi ne guzellll:))

Inşallah canım Sağol silik olmasi kafamı karıştırdı ya kızlar bide yarın test günüm ya tatile denk geliyo acil de yaparlarmi
Yaparlar canım pazar günü bile yapıyorlar
Silik olmasi gayet iyi ilk kana geçiyor bhcg sonra idrara oyüzden endiselenme canım

Inşallah ya ilk defa gördüm bu çizgi yi
O duyguyu biliyorum canım ilk hamileligimde Dr. Kalp atışını dinletti ultrason resmini verdi hala inanamamistim nöbetçi Ecz. Bulup idrar testi almıştım o iki çizgi varyaaa onu görünce inandım sanki:))))) şimdi üzerinden 8 sene geçti tekrar görsem o cizgiyi en az 10 tane alırım heralde tek tek yapar saklarim

Evet canım ya Rabbim devamını getirsin inşallah şimdi ne durumda sin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…