2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Inşallah canım Sağol silik olmasi kafamı karıştırdı ya kızlar bide yarın test günüm ya tatile denk geliyo acil de yaparlarmi
Bence yaparlar tatlim.daha erken ya oyuzden idrar testinde silik cikmistir cunku ben kan testimi yaptirdim 1 gun sonra idrar testi yaptim o iki cizgiyi gorebileyim diye benim testte silik cikmisti

Canım bu şartlar altında debelenip de pozitif sonuç almış olmanıza ne kadar sevindim anlatamam. Bizim de normalde maddi olarak zorlamayacağı halde aşılamadan iptal olduğu için beklemediğimiz bir anda biraz da üst üste yüklü ödemelerimiz olan bir döneme denk geldi. hep kredi kartıyla yaptık ödemeleri. Hastane de bazı kartları 4 e bölüordu. Eşim şimdi eğer çocuğumuz olur da ilerde ben nası doğdum derse kredi kartına 4 taksitle dicem dior ahahah ama neden 3 ay sürüor onu anlamadım. Raporu hastane bir iki saatte çıkartıor hemen. Devlet hastanesinde mi yaptırdınız o yüzden mi? Belki özelde devlet desteğiyle yapsanız aynı fiyata denk gelirdi. Hatta şöyle oldu benim. Aşılama diye başladık raporum çıktı yumurta geliştirme iğnelerimi ve çatlatma iğnesini devlet karşıladı. Sonra yumurta çok olunca aşılama iptal oldu tüp bebek kabul ettik. O aşamadan sonraki iğneler 700 tutuordu 400 e aldık hatta bunun 150 si falan da dolaba koymayı unuttuğum için ekstradan aldığjm yumurta geliştirme iğnesiydi. Ve normalde özel hastaya 7 bin civarı tutuomhş ilaçlarla birlikte. Benim iğneleri devlet karşıladı ve zornlu tüp bebek olduğu için hastane de indirm yaptı 4300 liraya geldi her şey dahil... Ama hayırlısı işte. Boşa gitmez emeklerimiz inşallah. Sen de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :) bebek haberini aldıktan sonra er şey teferruat kalır eminim

Heyete gircem girip raporman almam lazimdi heyete gircegim hastanenin raporlari herseyi elime vermesi gerekiyordu oda 2 .3 ay sonra ya denk geliyordu tatlim.benim 8 binliraya denk geldi daha fazla bile tutu ilaclar felan derken olsun allahima cok sukurler olsunki hediyemi nasip etti kucaklarimizada almayi nasip etsin insallah allahim herkeze nasip etsin insallah

Kızlar yarın test günüm dua edin lütfen kanda hiç baktır madim test günü nu bekledim bugün idrar yaptım ikinci çizgi var biraz silik ne olur yardım edin

Aynı silik çizgi bende de vardı . 8. Gun gittim kan testine hcg 24 çıkmışti. Bence senin değerde 20 li birsey çıkacak. Moralini yüksek tut. Hayırlı olsun hamilesin bence . Tabi inşallah.

Evet kızlar bu seferde kırmızı kekelemnem oldu, yarına doktora gitcem, muayene olcam, testde yaptırırım heralde, hakkımızda hayırlısı olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…