İnşallah canım isteyen herkese salı günü transferim var bekliyorum isteEvet canım ya Rabbim devamını getirsin inşallah şimdi ne durumda sin
Inşallah canım hepimiz hayırlı haberler veririzİnşallah canım isteyen herkese salı günü transferim var bekliyorum iste
Canim ağlama üzülmek yok lütfen bebeğin için üzüntüye gelmez o minicik lerBenimde yarın test günüm eşim işten geldi gidip yaptıralim test dedi. Boşaldım birden hala Ağlıyorum. Çok korkuyorum
Bence yaparlar tatlim.daha erken ya oyuzden idrar testinde silik cikmistir cunku ben kan testimi yaptirdim 1 gun sonra idrar testi yaptim o iki cizgiyi gorebileyim diye benim testte silik cikmistiInşallah canım Sağol silik olmasi kafamı karıştırdı ya kızlar bide yarın test günüm ya tatile denk geliyo acil de yaparlarmi
Durduramiyorum kendimi canım. O yikima hazır hissetmiyorum kendimi. Deselerki on gün daha bekliceksin beklerim yaniCanim ağlama üzülmek yok lütfen bebeğin için üzüntüye gelmez o minicik ler
Canım bu şartlar altında debelenip de pozitif sonuç almış olmanıza ne kadar sevindim anlatamam. Bizim de normalde maddi olarak zorlamayacağı halde aşılamadan iptal olduğu için beklemediğimiz bir anda biraz da üst üste yüklü ödemelerimiz olan bir döneme denk geldi. hep kredi kartıyla yaptık ödemeleri. Hastane de bazı kartları 4 e bölüordu. Eşim şimdi eğer çocuğumuz olur da ilerde ben nası doğdum derse kredi kartına 4 taksitle dicem dior ahahah ama neden 3 ay sürüor onu anlamadım. Raporu hastane bir iki saatte çıkartıor hemen. Devlet hastanesinde mi yaptırdınız o yüzden mi? Belki özelde devlet desteğiyle yapsanız aynı fiyata denk gelirdi. Hatta şöyle oldu benim. Aşılama diye başladık raporum çıktı yumurta geliştirme iğnelerimi ve çatlatma iğnesini devlet karşıladı. Sonra yumurta çok olunca aşılama iptal oldu tüp bebek kabul ettik. O aşamadan sonraki iğneler 700 tutuordu 400 e aldık hatta bunun 150 si falan da dolaba koymayı unuttuğum için ekstradan aldığjm yumurta geliştirme iğnesiydi. Ve normalde özel hastaya 7 bin civarı tutuomhş ilaçlarla birlikte. Benim iğneleri devlet karşıladı ve zornlu tüp bebek olduğu için hastane de indirm yaptı 4300 liraya geldi her şey dahil... Ama hayırlısı işte. Boşa gitmez emeklerimiz inşallah. Sen de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :) bebek haberini aldıktan sonra er şey teferruat kalır eminimBak 400 tl bi ilac cok zor ya cok benim raporum yoktu ssk dan hic yararlanamadim esim varikosel ameliyati olmustu sperm sayisi yukselmeyip dusmustu daha cok 1 milyona ileri hizli hic yoktu d.r sonuclari gordugunde vakit kaybetmemeliyiz dedi eger bu sperm 0 duserse tup bebek sansinizda kalmaz dedi basima yikildi sandim dunya.heyete girip dosyalari toplamam 3 ay surecekti riske atamazdim bulusturup yaptirdk hatta bi ignemi aldim digerini alamamistim ordaki hastalardan biri sagolsun igneyi vermisti.allah herkezin yardimcisi olsun allahim kimseyi caresiz zorda birakmasin
Migde bulantisi yasayanlar varmi ??
Heyete gircem girip raporman almam lazimdi heyete gircegim hastanenin raporlari herseyi elime vermesi gerekiyordu oda 2 .3 ay sonra ya denk geliyordu tatlim.benim 8 binliraya denk geldi daha fazla bile tutu ilaclar felan derken olsun allahima cok sukurler olsunki hediyemi nasip etti kucaklarimizada almayi nasip etsin insallah allahim herkeze nasip etsin insallahCanım bu şartlar altında debelenip de pozitif sonuç almış olmanıza ne kadar sevindim anlatamam. Bizim de normalde maddi olarak zorlamayacağı halde aşılamadan iptal olduğu için beklemediğimiz bir anda biraz da üst üste yüklü ödemelerimiz olan bir döneme denk geldi. hep kredi kartıyla yaptık ödemeleri. Hastane de bazı kartları 4 e bölüordu. Eşim şimdi eğer çocuğumuz olur da ilerde ben nası doğdum derse kredi kartına 4 taksitle dicem dior ahahah ama neden 3 ay sürüor onu anlamadım. Raporu hastane bir iki saatte çıkartıor hemen. Devlet hastanesinde mi yaptırdınız o yüzden mi? Belki özelde devlet desteğiyle yapsanız aynı fiyata denk gelirdi. Hatta şöyle oldu benim. Aşılama diye başladık raporum çıktı yumurta geliştirme iğnelerimi ve çatlatma iğnesini devlet karşıladı. Sonra yumurta çok olunca aşılama iptal oldu tüp bebek kabul ettik. O aşamadan sonraki iğneler 700 tutuordu 400 e aldık hatta bunun 150 si falan da dolaba koymayı unuttuğum için ekstradan aldığjm yumurta geliştirme iğnesiydi. Ve normalde özel hastaya 7 bin civarı tutuomhş ilaçlarla birlikte. Benim iğneleri devlet karşıladı ve zornlu tüp bebek olduğu için hastane de indirm yaptı 4300 liraya geldi her şey dahil... Ama hayırlısı işte. Boşa gitmez emeklerimiz inşallah. Sen de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :) bebek haberini aldıktan sonra er şey teferruat kalır eminim
Ben sabaha karşi 5 gibi yaşadim sanki midem kayniyorduMigde bulantisi yasayanlar varmi ??
Bende cok bulanti var bugun kokulara hassasiyetim cok artti.sadece bulanmiyo afedersin cikariyorumda yaBulanti henuz yok ama test yapmadan bir gun once bas donmesi basladi ayaktayken pilot gibiyim
Kızlar yarın test günüm dua edin lütfen kanda hiç baktır madim test günü nu bekledim bugün idrar yaptım ikinci çizgi var biraz silik ne olur yardım edin
canım ya korkma telaş yapma bebeğin seninledir inşallah güzel haberlerini alırız..Benimde yarın test günüm eşim işten geldi gidip yaptıralim test dedi. Boşaldım birden hala Ağlıyorum. Çok korkuyorum
Ben cok fenayim ya cikariyorum bide karnim kasildiBen sabaha karşi 5 gibi yaşadim sanki midem kayniyordu
ya koku hassasiyeti başladı mı canım ne güzel :))Bende cok bulanti var bugun kokulara hassasiyetim cok artti.sadece bulanmiyo afedersin cikariyorumda ya(((
tatlım ben daha önce iki gün yaşadım sonra olmadı ama dikkat etmeye çalışıyorum ağır kokulardan uzak duruyorum çok aşrı yemiyorum.geçmiş olsun sana canım..Migde bulantisi yasayanlar varmi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?