2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Evet kızlar bu seferde kırmızı kekelemnem oldu, yarına doktora gitcem, muayene olcam, testde yaptırırım heralde, hakkımızda hayırlısı olsun ..
telaşlanma canım dediğim gibi benim de keseyi görmeden önceki gün olmuştu benim anladığım kese oluşurken rahimde genişleyerek yer açtığı için kanama oluyor canım rahim bunu dışarı atıyor..

Amin merakla bekliorm salıyı :)

Bugun ignemi vurdurmaya gittigimde ilaclar nasil kokuyo nasil oksur oksur migdem nasil oldu hemsireler baska odaya aldilar.kokulara hasaslastim valla cok fenayim migdem cok bulanyor
canım ya ben normalde kokulara duyarlıyım uzak duruyorum çiçek bile koklamıyorum midemi kaldırır diye ..dikkatet hem de çok dikkatet..

canım ya ben normalde kokulara duyarlıyım uzak duruyorum çiçek bile koklamıyorum midemi kaldırır diye ..dikkatet hem de çok dikkatet..

Erkekler bulantı kusmayı görmeden hamile olduğunuza inanmıyor. Benim eşim gecen sene 6.haftamda kustum diye havalara uçmuştu :)

Benim henuz öyle bertilerim başlamadı.

Erkekler bulantı kusmayı görmeden hamile olduğunuza inanmıyor. Benim eşim gecen sene 6.haftamda kustum diye havalara uçmuştu :)

Benim henuz öyle bertilerim başlamadı.
tatlım dediğin gibi öğleden sonra eşim geldi dolaşmam için dışarı çıkardı Avm de dolaştık ama fazla değil bugünler ayakta fazla kaldım mı ağrı hissediyorum sag kasık tarafımda ara ara ağrılar oluşuyor baharlık elbise beğenemedim kendime çok gezmedim bir yerde oturduk sen neyaptın dolaştın mı?

Malesef çıkamadım çamaşır ütü derken baktım geç oldu.
elbise için bekle biraz daha yeni yeni sezon değişiyor.
bir tane ince uzun hırka lazım olur serin akşamlar için.Hamile arkadaşım bir tane beli lastikli pantolon ile 9 ayı tamamlamıştı,hayat kurtarıcı giyecek bulamıyorsun üstüne herşeyi geçir demişti.Elbise için çeşit bekleyecez :)

Benim yerimede gezin canlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…