telaşlanma canım dediğim gibi benim de keseyi görmeden önceki gün olmuştu benim anladığım kese oluşurken rahimde genişleyerek yer açtığı için kanama oluyor canım rahim bunu dışarı atıyor..Evet kızlar bu seferde kırmızı kekelemnem oldu, yarına doktora gitcem, muayene olcam, testde yaptırırım heralde, hakkımızda hayırlısı olsun ..
Bugun ignemi vurdurmaya gittigimde ilaclar nasil kokuyo nasil oksur oksur migdem nasil oldu hemsireler baska odaya aldilar.kokulara hasaslastim valla cok fenayim migdem cok bulanyorya koku hassasiyeti başladı mı canım ne güzel :))
Ne ignesi vurduruyosun canimBugun ignemi vurdurmaya gittigimde ilaclar nasil kokuyo nasil oksur oksur migdem nasil oldu hemsireler baska odaya aldilar.kokulara hasaslastim valla cok fenayim migdem cok bulanyor
Cok yemiyorum bende ama gecer insallah ya sagol canim benimtatlım ben daha önce iki gün yaşadım sonra olmadı ama dikkat etmeye çalışıyorum ağır kokulardan uzak duruyorum çok aşrı yemiyorum.geçmiş olsun sana canım..
Amin merakla bekliorm salıyı :)Heyete gircem girip raporman almam lazimdi heyete gircegim hastanenin raporlari herseyi elime vermesi gerekiyordu oda 2 .3 ay sonra ya denk geliyordu tatlim.benim 8 binliraya denk geldi daha fazla bile tutu ilaclar felan derken olsun allahima cok sukurler olsunki hediyemi nasip etti kucaklarimizada almayi nasip etsin insallah allahim herkeze nasip etsin insallah
canım ya ben normalde kokulara duyarlıyım uzak duruyorum çiçek bile koklamıyorum midemi kaldırır diye ..dikkatet hem de çok dikkatet..Bugun ignemi vurdurmaya gittigimde ilaclar nasil kokuyo nasil oksur oksur migdem nasil oldu hemsireler baska odaya aldilar.kokulara hasaslastim valla cok fenayim migdem cok bulanyor
Progestan kullaniyorum hergun kalcalarda iptal kaniyolar artik:))Ne ignesi vurduruyosun canim
Yarinda benim son kan tahlilim var 2 gun önce 188 di ne sorucam yarin betahcg son kez yaptiricam tam 12 gun olucak progesteron da yaptirsami ? AcabaProgestan kullaniyorum hergun kalcalarda iptal kaniyolar artik:))
Napicam bilmiyorum canim yacanım ya ben normalde kokulara duyarlıyım uzak duruyorum çiçek bile koklamıyorum midemi kaldırır diye ..dikkatet hem de çok dikkatet..
canım ya ben normalde kokulara duyarlıyım uzak duruyorum çiçek bile koklamıyorum midemi kaldırır diye ..dikkatet hem de çok dikkatet..
Napicam bilmiyorum canim ya
tatlım dediğin gibi öğleden sonra eşim geldi dolaşmam için dışarı çıkardı Avm de dolaştık ama fazla değil bugünler ayakta fazla kaldım mı ağrı hissediyorum sag kasık tarafımda ara ara ağrılar oluşuyor baharlık elbise beğenemedim kendime çok gezmedim bir yerde oturduk sen neyaptın dolaştın mı?Erkekler bulantı kusmayı görmeden hamile olduğunuza inanmıyor. Benim eşim gecen sene 6.haftamda kustum diye havalara uçmuştu :)
Benim henuz öyle bertilerim başlamadı.
ayçacığım nasıl oldu miden ?bulantın?kusma devam ediyor mu?Cok yemiyorum bende ama gecer insallah ya sagol canim benim
Ben cok yemek yiyen biri degilim suyuda cok iciyorum.gecmedi hic bulantim gecer insallah yaDoktorlar 3 öğün yemeyin
5-6 öğün ve az az yiyin diyor.
Ara öğün yoğurt meyve vs
birde bol su
tatlım dediğin gibi öğleden sonra eşim geldi dolaşmam için dışarı çıkardı Avm de dolaştık ama fazla değil bugünler ayakta fazla kaldım mı ağrı hissediyorum sag kasık tarafımda ara ara ağrılar oluşuyor baharlık elbise beğenemedim kendime çok gezmedim bir yerde oturduk sen neyaptın dolaştın mı?
Gecmedi midemede agri girdi napiyim bilmiyorum bulantilimi gecicek boyle benimki hepayçacığım nasıl oldu miden ?bulantın?kusma devam ediyor mu?
Benim yerimede gezin canlar:))tatlım dediğin gibi öğleden sonra eşim geldi dolaşmam için dışarı çıkardı Avm de dolaştık ama fazla değil bugünler ayakta fazla kaldım mı ağrı hissediyorum sag kasık tarafımda ara ara ağrılar oluşuyor baharlık elbise beğenemedim kendime çok gezmedim bir yerde oturduk sen neyaptın dolaştın mı?
Ben cok yemek yiyen biri degilim suyuda cok iciyorum.gecmedi hic bulantim gecer insallah ya
Benim yerimede gezin canlar:))
Ben zayifim ya korkuyorum hep bole devam ederse naparim ben ben her yedigimi cikarirsam sonra bebegim nasil beslenirİnşallah gecicek idare edicez mecbur.iğneler gider bulantı gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?