2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ben zayifim ya korkuyorum hep bole devam ederse naparim ben ben her yedigimi cikarirsam sonra bebegim nasil beslenir(

Hiç korkun olmasın ben hafta hafta videolar göndermiştim kağan kocatepenin kusma haftalarında aç kalsanızda bebek beslenir sizde ki depodan
kustum yemedim bebek beslenemedi korkunuz olmasın demiş orda izlersen için rahatlar.

Bereket yağsın ben severim :)
Duydunuz mu bilmem hatırlıyorum bebeği olmayan bir komşu nisan yağmuru biriktirip içiyordu.çocugu oldu mu bilmiyorum :)
Nisanin ilk yagan yagmurunu icicen sifa niyetine bende cok seviyorum yagmuru :)

çok haklısın da sen de dikkatet ev işi yaparken çok yorma kendini canım .elbise giymeyi çok seviyorum.:) dolaşırken güzel modellere rastlarsan bildir :)

Bereket yağsın ben severim :)
Duydunuz mu bilmem hatırlıyorum bebeği olmayan bir komşu nisan yağmuru biriktirip içiyordu.çocugu oldu mu bilmiyorum :)
ben de nisan yağmuru yağarken duası vardı onu okuyup dilek tutulduğunu hatırlıyorum.bide çocukken yağmurda saçlarımız uzasın diye ıslanırdık yağmur da çocukluk :))

ben de nisan yağmuru yağarken duası vardı onu okuyup dilek tutulduğunu hatırlıyorum.bide çocukken yağmurda saçlarımız uzasın diye ıslanırdık yağmur da çocukluk :))

ama yağmur suyu gerçekten saçı yumuşatıp besliyor.

çok şükür iyiyim de tatlım ara ara ağrı giriyor bide ayakta fazla kaldım mı bir yorgunluk hissi bide hemen ağrı olşuyor.bide sürekli uyku modundayım :)
Aman iyi ol tatlim herkez iyi olsun.
Onlar bendede var bende hergun oluyo cok ayakta kalma olurmu.bende oglen uyukluym ama uyumuyorum gece devamli uykudan kalkiyorum uykumu alamiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…