Izmiri gorsen deli gibi yagiyo :)Yağmurluymuş bu hafta istanbul
Ben zayifim ya korkuyorum hep bole devam ederse naparim ben ben her yedigimi cikarirsam sonra bebegim nasil beslenir(
Izmiri gorsen deli gibi yagiyo :)
Nisanin ilk yagan yagmurunu icicen sifa niyetine bende cok seviyorum yagmuru :)Bereket yağsın ben severim :)
Duydunuz mu bilmem hatırlıyorum bebeği olmayan bir komşu nisan yağmuru biriktirip içiyordu.çocugu oldu mu bilmiyorum :)
Nisanin ilk yagan yagmurunu icicen sifa niyetine bende cok seviyorum yagmuru :)
Sifali oldugunu soylerler benin annanem de icermis hep :))evet doğru nisanın ilk yağmuruydu :)
çok haklısın da sen de dikkatet ev işi yaparken çok yorma kendini canım .elbise giymeyi çok seviyorum.:) dolaşırken güzel modellere rastlarsan bildir :)Malesef çıkamadım çamaşır ütü derken baktım geç oldu.
elbise için bekle biraz daha yeni yeni sezon değişiyor.
bir tane ince uzun hırka lazım olur serin akşamlar için.Hamile arkadaşım bir tane beli lastikli pantolon ile 9 ayı tamamlamıştı,hayat kurtarıcı giyecek bulamıyorsun üstüne herşeyi geçir demişti.Elbise için çeşit bekleyecez :)
Sifali oldugunu soylerler benin annanem de icermis hep :))
Sen nasilsin iyimisin tatlimayçacığım nasıl oldu miden ?bulantın?kusma devam ediyor mu?
biraz toparla sen de gezersin canım :)Benim yerimede gezin canlar:))
Aynen canimeskiler diyorsa vardır doğruluk payı
çok şükür iyiyim de tatlım ara ara ağrı giriyor bide ayakta fazla kaldım mı bir yorgunluk hissi bide hemen ağrı olşuyor.bide sürekli uyku modundayım :)Sen nasilsin iyimisin tatlim
biraz toparla sen de gezersin canım :)
çok şükür iyiyim de tatlım ara ara ağrı giriyor bide ayakta fazla kaldım mı bir yorgunluk hissi bide hemen ağrı olşuyor.bide sürekli uyku modundayım :)[/QUOTE
az yorulunca göz kapağı düşüyor :)
Hiç korkun olmasın ben hafta hafta videolar göndermiştim kağan kocatepenin kusma haftalarında aç kalsanızda bebek beslenir sizde ki depodan
kustum yemedim bebek beslenemedi korkunuz olmasın demiş orda izlersen için rahatlar.
ben de nisan yağmuru yağarken duası vardı onu okuyup dilek tutulduğunu hatırlıyorum.bide çocukken yağmurda saçlarımız uzasın diye ıslanırdık yağmur da çocukluk :))Bereket yağsın ben severim :)
Duydunuz mu bilmem hatırlıyorum bebeği olmayan bir komşu nisan yağmuru biriktirip içiyordu.çocugu oldu mu bilmiyorum :)
ben de nisan yağmuru yağarken duası vardı onu okuyup dilek tutulduğunu hatırlıyorum.bide çocukken yağmurda saçlarımız uzasın diye ıslanırdık yağmur da çocukluk :))
Aman iyi ol tatlim herkez iyi olsun.çok şükür iyiyim de tatlım ara ara ağrı giriyor bide ayakta fazla kaldım mı bir yorgunluk hissi bide hemen ağrı olşuyor.bide sürekli uyku modundayım :)
Ben yapmıştım onu :))Bereket yağsın ben severim :)
Insallah canim ya sklyorum cok sizlerde olmasaniz patlicam:)biraz toparla sen de gezersin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?