2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

kızlar sizlerin tahmini doğum yapacağınız tarih ne gözüküyor?
ben hamilelik sitesinde hesaplamayı tüp bebeğe göre yaptım yıl ve ay ve transfer gününe göre 14 kasım çıkıyor 8 şubatta olmuştu benim transfer :) dr la bunu henüz konuşmadık adım adım ilerliyoruz :)

bir yanlışlık var sanki benim transferim 16 şubat ve hesapladığım her yerde doğum 3 kasım çıkıyor.

tabi bunlar tahmini asıl hesap kalp atışının olduğu kontrolde doktorun yapıcağı ölçümle belli oluyor. bir hafta oynayabiliyor

Ayni gunlere denk gelcek dogumumuz ne guzel
:)

Kızlar fikrinizi almak istiyorum advantan diye yüzüme kullandigim alerji Kremim var azda olsa kortizon içeriyor tedavime etkisi olurmu acaba .prospektuste Dr. A danışın diyor aklıma takıldı simdide

Kızlar fikrinizi almak istiyorum advantan diye yüzüme kullandigim alerji Kremim var azda olsa kortizon içeriyor tedavime etkisi olurmu acaba .prospektuste Dr. A danışın diyor aklıma takıldı simdide
D.r danismadan hic bir ilac kullanma tatlim dikkat et

Merabalar kizlar kafam cok karisik tam bitti idrarda negatif cikti bugunde kan testi yapip sonucu netlestirip bu sayfayi simdilik kapatirim kafamda rahatlar derken yine olmadi.Kanamam hala devam ediyor normal adet doneminde 2-3 gun surerdi simdi 6 gun olacak nerdeysneden kan veremedigime grlince tam rvden cikacaktik arayalim bir dedik 11 e kadar vermemiz gerekiyormus bugun sonucu almak icin yarin,asil test gunum yarin ama yarinda veremezmisim pazartesi gelin dediler.Anlayacaginiz iki koca gunu daha belkilerle acabalarla gecirecegim maalesef ve ilaclarida kesmememi soylediler kan sonucjna kadar

gebeliğin varsa ilacı kesmen doğru değil.
tıp merkezine git 7/24 hafta sonuda açıklar.
devlet hastanelerin aciline git gereksiz stres olma iki gun daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…