ben hamilelik sitesinde hesaplamayı tüp bebeğe göre yaptım yıl ve ay ve transfer gününe göre 14 kasım çıkıyor 8 şubatta olmuştu benim transfer :) dr la bunu henüz konuşmadık adım adım ilerliyoruz :)kızlar sizlerin tahmini doğum yapacağınız tarih ne gözüküyor?
Izleyemiyorum ki ben telden giriyorum netim az yenilensin izlicem cok tesekkur ederim canim benim
ben hamilelik sitesinde hesaplamayı tüp bebeğe göre yaptım yıl ve ay ve transfer gününe göre 14 kasım çıkıyor 8 şubatta olmuştu benim transfer :) dr la bunu henüz konuşmadık adım adım ilerliyoruz :)
ama yağmur suyu gerçekten saçı yumuşatıp besliyor.
Ayni gunlere denk gelcek dogumumuz ne guzelben hamilelik sitesinde hesaplamayı tüp bebeğe göre yaptım yıl ve ay ve transfer gününe göre 14 kasım çıkıyor 8 şubatta olmuştu benim transfer :) dr la bunu henüz konuşmadık adım adım ilerliyoruz :)
D.r danismadan hic bir ilac kullanma tatlim dikkat etKızlar fikrinizi almak istiyorum advantan diye yüzüme kullandigim alerji Kremim var azda olsa kortizon içeriyor tedavime etkisi olurmu acaba .prospektuste Dr. A danışın diyor aklıma takıldı simdide
blast mıydı embriyon?http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
buraya göre yaptım hesaplamayı tatlım :)
ayyy inşallah ayçacığım inşallah sağlıklı birşekil de görüp yaşarız inşallahhhh :))Ayni gunlere denk gelcek dogumumuz ne guzel
:)
ayyy inşallah ayçacığım inşallah sağlıklı birşekil de görüp yaşarız inşallahhhh :))
hadi inşallah canım dualarımız seninle güzel haberlerini alırız inşallahhh :))Kanı verdim arkadaşlar. Dua bekliyorum hepinizden
Insallah canim insallahhh allahim o gunleride gostersin :))ayyy inşallah ayçacığım inşallah sağlıklı birşekil de görüp yaşarız inşallahhhh :))
bende neden farklı verdi acaba ben de diyorum benden sonra olanlar neden kasım da :))
Merabalar kizlar kafam cok karisik tam bitti idrarda negatif cikti bugunde kan testi yapip sonucu netlestirip bu sayfayi simdilik kapatirim kafamda rahatlar derken yine olmadi.Kanamam hala devam ediyor normal adet doneminde 2-3 gun surerdi simdi 6 gun olacak nerdeysneden kan veremedigime grlince tam rvden cikacaktik arayalim bir dedik 11 e kadar vermemiz gerekiyormus bugun sonucu almak icin yarin,asil test gunum yarin ama yarinda veremezmisim pazartesi gelin dediler.Anlayacaginiz iki koca gunu daha belkilerle acabalarla gecirecegim maalesef ve ilaclarida kesmememi soylediler kan sonucjna kadar
bende neden farklı verdi acaba ben de diyorum benden sonra olanlar neden kasım da :))
Evet tangledcigim seninle benim aramda üç gun vardi transfer günü olarak . Benimde dogum 29 ekim gosteriyor :))bende neden farklı verdi acaba ben de diyorum benden sonra olanlar neden kasım da :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?