- 29 Şubat 2016
- 64
- 16
- 3
- 43
Canim ben yurtdisindayim maalesef burda oyle ozel hastane yok normal devlet hastanesinde deneyelim dedik kabul etmedi dr.nuza gidin biz yapamayiz dediler.caresiz beklemekten baska yapacak birsey yokgebeliğin varsa ilacı kesmen doğru değil.
tıp merkezine git 7/24 hafta sonuda açıklar.
devlet hastanelerin aciline git gereksiz stres olma iki gun daha.
Canim ben yurtdisindayim maalesef burda oyle ozel hastane yok normal devlet hastanesinde deneyelim dedik kabul etmedi dr.nuza gidin biz yapamayiz dediler.caresiz beklemekten baska yapacak birsey yok
benim dikkatte gitmiş :))saol cnm ya ben de diyorum bana neden kasım çıkıyor çünkü daha önce yaptığım da ekim sonu çıkmıştı :))blast mıydı embriyon?
benim dikkatte gitmiş :))saol cnm ya ben de diyorum bana neden kasım çıkıyor çünkü daha önce yaptığım da ekim sonu çıkmıştı :))
embriyo idi canım :)) 26 ekim inşallahh
evet canım benim ki de 26 ekim inşallah.sizde 29 ekimle birlikte kutlarsınız inşallahhh :))Evet tangledcigim seninle benim aramda üç gun vardi transfer günü olarak . Benimde dogum 29 ekim gosteriyor :))
Almanyadayim canimhang ülkedesin?
evettt inşallahhh sağlıklı büyürler hepimizin..:))bak biranda bir hafta büyüdü bebeğin :) Maşallah
:)))) Cifte bayramevet canım benim ki de 26 ekim inşallah.sizde 29 ekimle birlikte kutlarsınız inşallahhh :))
Almanyadayim canim
ayyyy inşallah sağlıkla Allahım kucağımıza almayı nasip eder inşallah sonbahar bebeciklerini :))tangled
ayca 28
Kun feyekun
üçünüz aynı hafta dasınız bende bir hafta gerideyim sizden :)
Benim dondurulmus embiriyoydu sizin ki nasildi:)evet canım benim ki de 26 ekim inşallah.sizde 29 ekimle birlikte kutlarsınız inşallahhh :))
ayyyy inşallah sağlıkla Allahım kucağımıza almayı nasip eder inşallah sonbahar bebeciklerini :))
Benim dondurulmus embiriyoydu sizin ki nasildi:)
benim ki dondurulmuş değildi canım ..sağlıklı olsunlarda inşallahhBenim dondurulmus embiriyoydu sizin ki nasildi:)
Dondurulmusla normal embiriyonun arasida fark oluyomu hesaplamada felan???benimde kapsamlı kromozon testi yapılmış ,dondurulmuş 6.gün blast
benim ki dondurulmuş değildi canım ..sağlıklı olsunlarda inşallahh
Dondurulmusla normal embiriyonun arasida fark oluyomu hesaplamada felan???
ya normal mi ben de dikkatsizlik var benim ki embriyo transferine göre 29 ekim :))))benimde kapsamlı kromozon testi yapılmış ,dondurulmuş 6.gün blast
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?