ya normal mi ben de dikkatsizlik var benim ki embriyo transferine göre 29 ekim :))))
Anladim tatlim sagolhesaplamada bir tek kaçıncı gün embriyosu olduğu etkiliyor,onunda sebebi şöyle.
biri 2.-3 günlük embriyo
diğeri 5-6 günlük blast embriyo (yani 3 gün daha büyük)
aa ben iyice şaşırdım o zaman ilk hesaplama doğru benim ki 5.gün embriyosu idi :)) ya ben neden hata yapıyorum bi gözüm de tv de ondan mı acaba :))hesaplamada bir tek kaçıncı gün embriyosu olduğu etkiliyor,onunda sebebi şöyle.
biri 2.-3 günlük embriyo
diğeri 5-6 günlük blast embriyo (yani 3 gün daha büyük)
aa ben iyice şaşırdım o zaman ilk hesaplama doğru benim ki 5.gün embriyosu idi :)) ya ben neden hata yapıyorum bi gözüm de tv de ondan mı acaba :))
tatlım 5.gün embriyosu benim ki :)kaçıncı gün embriyosu senin ki ben sana tam söyleyeyim
evet bu sefer doğru saol tatlım ben galiba dikkatsiz günler yaşayacağımm :))8 şubat 5.gün embriyosu
o zaman senin tarihin 26 ekim
Benimde aynisi ha hayy :))8 şubat 5.gün embriyosu
aa ben iyice şaşırdım o zaman ilk hesaplama doğru benim ki 5.gün embriyosu idi :)) ya ben neden hata yapıyorum bi gözüm de tv de ondan mı acaba :))
Inşallah öyledir canimBence yaparlar tatlim.daha erken ya oyuzden idrar testinde silik cikmistir cunku ben kan testimi yaptirdim 1 gun sonra idrar testi yaptim o iki cizgiyi gorebileyim diye benim testte silik cikmisti
inşallah sonbahar havalar ne sıcak ne soğuk en sevdiğim mevsimdir sarı sonbahar..hoş kasım sa çok güzel bir ay :) eşim kasım doğum lu o kasım olmasını çok istiyordu birlikte kutlamak için :))8 şubat 5.gün embriyosu
Inşallah canım insallahAynı silik çizgi bende de vardı . 8. Gun gittim kan testine hcg 24 çıkmışti. Bence senin değerde 20 li birsey çıkacak. Moralini yüksek tut. Hayırlı olsun hamilesin bence . Tabi inşallah.
inşallah sonbahar havalar ne sıcak ne soğuk en sevdiğim mevsimdir sarı sonbahar..hoş kasım sa çok güzel bir ay :) eşim kasım doğum lu o kasım olmasını çok istiyordu birlikte kutlamak için :))
Calisiyorda canim yarin cumartesi ya sonuc yine pazartesiye kaliyor cumartesi oldugu icinaile doktoru hafta sonu çalışmııyor muydu? Onlar kan testi yapıyor diye biliyorum.
maşallah çok güzel canım Allah tamamına erdirsin canım :)Kızlar transferin onuncu günü. Değer 218
Calisiyorda canim yarin cumartesi ya sonuc yine pazartesiye kaliyor cumartesi oldugu icin
Hayırlı olsun CANİMMMM hadi gozunuz aydinnnnnKızlar transferin onuncu günü. Değer 218
evet canım haklısın da insan düşünmeden edemiyor biraz erken ama :) sağlıklı olsunlar cinsiyet hiç önemli değil..sağlıklı olsunlar inşallah kız erkek burcu vs teferruat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?