Iyimi kizlarrHayırlı olsun CANİMMMM hadi gozunuz aydinnnnn
ne kadar kötü ya tr de sağlık hizmetleri gerçekten yurt dışından iyi :)Calisiyorda canim yarin cumartesi ya sonuc yine pazartesiye kaliyor cumartesi oldugu icin
Tabiki iyi masallahhhhIyimi kizlarr
Iyi olmaz olur mu süper :)))Iyimi kizlarr
tv de şuan kiralik aşk var sürekli izlemiyorum da karşımda açık önümde de net book yarı orada yarı burada dikkatimi dağıtıyor değiştirmeye üşenip izliyorum :))@tangled ne izliyorsun tv de? :)
Bende izleyecek hicbisey bulamadim zaplayip duruyorum :))tv de şuan kiralik aşk var sürekli izlemiyorum da karşımda açık önümde de net book yarı orada yarı burada dikkatimi dağıtıyor değiştirmeye üşenip izliyorum :))
tv de şuan kiralik aşk var sürekli izlemiyorum da karşımda açık önümde de net book yarı orada yarı burada dikkatimi dağıtıyor değiştirmeye üşenip izliyorum :))
açıkçası sürekli izlediğim proğram yok ama beyazı severim ben de zaplayıp izleyeyim :)Bende izleyecek hicbisey bulamadim zaplayip duruyorum :))
Beyaz showu bekliyorum sararsa onu izleyeceğim
Kızlarrrrr nasılsınız bakem
evet çok hoştu ben de eşime bak dedim bak :))mümkün olduğunca eğlenceli diziler izleyelim.Yoksa sabahdan akşama gözyaşı.
bende de star açık bir kız hamile nazı yapıyor çok komikti.
Bende de yok. Hatta burda kizlar bulantilardan bahsedince niye bende olmuyo diye tedirgin oluyorum.26-29 ekimde doğum yapacaklar sizlerin bulantı bu hafta mı başladı?
bende henuz yok bişi...
günaydın tatlım nerelerde idin kız eskiden memur gibi erkenden günaydın derdin şimdi 12 de maşallahhhh :)Kızlarrrrr nasılsınız bakem
evet çok hoştu ben de eşime bak dedim bak :))
Bende de yok. Hatta burda kizlar bulantilardan bahsedince niye bende olmuyo diye tedirgin oluyorum.
Sonrada diyorumki kaşınmaaaa herkesin bunyesi farklı :)))
Bakıyorum forma tanıdık yoksa sohbete katılmıyorum :)günaydın tatlım nerelerde idin kız eskiden memur gibi erkenden günaydın derdin şimdi 12 de maşallahhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?