2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

mümkün olduğunca eğlenceli diziler izleyelim.Yoksa sabahdan akşama gözyaşı.
bende de star açık bir kız hamile nazı yapıyor çok komikti.
haklısın canım benim içim kararıyor göz yaşılı şeylere dayanamyorum.basit komik şeyler beni yormayacak şeyler zaten işte güçte yeterince kafa bir milyon bide onları izleyerek yormak istemiyorum :)

Bulantı inşallah bende olmaz istemiyorum ama benim arada çok afedersiniz gegirme oluyor ben bi tek cola içince gegirme eylemi gerçekleşir baktım nete normalmiş bide bişey diyeceğim ben acı biber turşusu çok seviyorum yiyorum da bişey olmaz heralde Allahım soruya bak resmen ramazan ayında hocalara sorulan sorular gibi oldu :) :)

Bende de yok. Hatta burda kizlar bulantilardan bahsedince niye bende olmuyo diye tedirgin oluyorum.
Sonrada diyorumki kaşınmaaaa herkesin bunyesi farklı :)))
Bencede herkezin bunyesi farkli bence olmasin tatlim ben kotuyum 2 gundur bugun daha berbatim ya

turşu çeker ve yenir bu bilinen birşey.Ama acı olması bağırsağı bozabilir kabızlık ,gaz gibi, buda rahatsızlık verebilir.Az tüketmekte yarar var bence.

turşu çeker ve yenir bu bilinen birşey.Ama acı olması bağırsağı bozabilir kabızlık ,gaz gibi, buda rahatsızlık verebilir.Az tüketmekte yarar var bence.
Yok canım ben de kabızlık yapmıuor da tam tersi oluyor işte neyse işte öyle

Aksam aksam beni guldurdun ya allahta seni guldursun insallah.bence sen nolur nolmaz cok aci yeme tatlim

Kızlar benim canım bir yeşil erik isitiyor anlatamam gerceği eşim aldı ama tatı çok kötüydü ne zaman çıkacak erik normal de ben pis boğazlıyımdır zaten olsa da tuzlayıp yesem Allahımmmm

Kızlar benim canım bir yeşil erik isitiyor anlatamam gerceği eşim aldı ama tatı çok kötüydü ne zaman çıkacak erik normal de ben pis boğazlıyımdır zaten olsa da tuzlayıp yesem Allahımmmm

şanslıyız bir ay içinde çıkar erik çilek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…