- 29 Şubat 2016
- 64
- 16
- 3
- 43
Kesinlikle turkiyemiz herseyiyle bambaskane kadar kötü ya tr de sağlık hizmetleri gerçekten yurt dışından iyi :)
Tam seni düşünüyordum cipsonicik nerde diye yaziverdin :))Kızlarrrrr nasılsınız bakem
haklısın canım benim içim kararıyor göz yaşılı şeylere dayanamyorum.basit komik şeyler beni yormayacak şeyler zaten işte güçte yeterince kafa bir milyon bide onları izleyerek yormak istemiyorum :)mümkün olduğunca eğlenceli diziler izleyelim.Yoksa sabahdan akşama gözyaşı.
bende de star açık bir kız hamile nazı yapıyor çok komikti.
:) bilmiyorum ki beybisi altıncı yedinci ben de olmıyorTam seni düşünüyordum cipsonicik nerde diye yaziverdin :))
Hamilelik altinci hissimizide mi geliştiriyor acaba :)
Bencede herkezin bunyesi farkli bence olmasin tatlim ben kotuyum 2 gundur bugun daha berbatim yaBende de yok. Hatta burda kizlar bulantilardan bahsedince niye bende olmuyo diye tedirgin oluyorum.
Sonrada diyorumki kaşınmaaaa herkesin bunyesi farklı :)))
Bulantı inşallah bende olmaz istemiyorum ama benim arada çok afedersiniz gegirme oluyor ben bi tek cola içince gegirme eylemi gerçekleşir baktım nete normalmiş bide bişey diyeceğim ben acı biber turşusu çok seviyorum yiyorum da bişey olmaz heralde Allahım soruya bak resmen ramazan ayında hocalara sorulan sorular gibi oldu :) :)
Kraker ve beyaz leblebi ye canim o anlarda . Ise yarar inşaallahBencede herkezin bunyesi farkli bence olmasin tatlim ben kotuyum 2 gundur bugun daha berbatim ya
bence de ama hakediyooruz :)):)) bende eşime bende yapıcam, böyle yapmak gerekiyormuş ,izleyelim ,öğrenelim dedim :) ha haa!
Ayyy ben turşulara basladim bak simdide canim istedi :))turşu çeker ve yenir bu bilinen birşey.Ama acı olması bağırsağı bozabilir kabızlık ,gaz gibi, buda rahatsızlık verebilir.Az tüketmekte yarar var bence.
Yok canım ben de kabızlık yapmıuor da tam tersi oluyor işte neyse işte öyleturşu çeker ve yenir bu bilinen birşey.Ama acı olması bağırsağı bozabilir kabızlık ,gaz gibi, buda rahatsızlık verebilir.Az tüketmekte yarar var bence.
Aksam aksam beni guldurdun ya allahta seni guldursun insallah.bence sen nolur nolmaz cok aci yeme tatlimBulantı inşallah bende olmaz istemiyorum ama benim arada çok afedersiniz gegirme oluyor ben bi tek cola içince gegirme eylemi gerçekleşir baktım nete normalmiş bide bişey diyeceğim ben acı biber turşusu çok seviyorum yiyorum da bişey olmaz heralde Allahım soruya bak resmen ramazan ayında hocalara sorulan sorular gibi oldu :) :)
bence de ama hakediyooruz :))
bizi tanıyamadın mı ilahi :) gün boyu burada idik malum evde sürekli oturunca ama güzelmiş evde oturmak :)Bakıyorum forma tanıdık yoksa sohbete katılmıyorum :)
Yok canım ben de kabızlık yapmıuor da tam tersi oluyor işte neyse işte öyle
Kız sen çalişiyor musun normaldebizi tanıyamadın mı ilahi :) gün boyu burada idik malum evde sürekli oturunca ama güzelmiş evde oturmak :)
Kızlar benim canım bir yeşil erik isitiyor anlatamam gerceği eşim aldı ama tatı çok kötüydü ne zaman çıkacak erik normal de ben pis boğazlıyımdır zaten olsa da tuzlayıp yesem Allahımmmm
Erik demeseydin iyiydi:))))Kızlar benim canım bir yeşil erik isitiyor anlatamam gerceği eşim aldı ama tatı çok kötüydü ne zaman çıkacak erik normal de ben pis boğazlıyımdır zaten olsa da tuzlayıp yesem Allahımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?