2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızceler bişey diyeceğim normalde ben doktora cuma günü gidecektim ama eşime uymadı perşembe doktora uymadı çarşamba gideceğim yani iki gün erken gitmiş olacagım acaba kese gözükürmü ki

Kızceler bişey diyeceğim normalde ben doktora cuma günü gidecektim ama eşime uymadı perşembe doktora uymadı çarşamba gideceğim yani iki gün erken gitmiş olacagım acaba kese gözükürmü ki
Bilmiyorumki canım erkene degilde sonrasina mi alsaydiniz acaba

doktora sordun peki önce gelirsek görünür mü peki diye?benim de eşim gelmeyi çok istiyordu ama aksine o gün çok yoğundu çıkamadı ben yalnız gittim ama inşallah kalp atışına birlikte gideceğiz.

Benim zaten karnım rahat 5 6 aylık gibi sıkıntı olmaz :) şişko hamile kaldım alayım ya veririm Allahım izniylr bebeğime şifa olsun

benim geçen sene 15.gün kan testine gittiğimde kese gözükmüştü 4 haftalık

Karnindan değil ama değil mi

hemşire doktor gelmeden hazırlanın koltuğa geçin dedi doktorda normalde bakmıyoruz ama hemşire şaşırıp yatırmış bakalım dedi. Altan baktı gördü ve gösterdi. Zaten karından gözükmezmiş erken dönemde 12 haftaya kadar detay alt muayenede gözükürmüş.

26-29 skim doğum yapacaklar sizlerin bu hafta artık kalp atışı gözükecektir ekranda hem görsel hem ses pıt pıt.inşallah

ayyyy inşallahhhhh inşallah ben de kan birikmesi de geçmiştir inşallahhh

ayyyy inşallahhhhh inşallah ben de kan birikmesi de geçmiştir inşallahhh
inşallah organize olmuştur.Olmadıysada korkma ne kadar zamandır var kanama kaç gün oldu? 2 hafta sürebilir organize olması.

Oy oy inşaallah :))))

inşallah organize olmuştur.Olmadıysada korkma ne kadar zamandır var kanama kaç gün oldu? 2 hafta sürebilir organize olması.
sadece gecen salı akşamı oldu bir gece ondan sonra olmadı bugün kurumuş kan döküntüleri geldi siyahımsı kurumuş acaba rahim temizledi mi ?onu merak ediyorum aklıma da takmamaya çalışıyorum inşallah temizlenmiştir..

doktora sordun peki önce gelirsek görünür mü peki diye?benim de eşim gelmeyi çok istiyordu ama aksine o gün çok yoğundu çıkamadı ben yalnız gittim ama inşallah kalp atışına birlikte gideceğiz.
Yok sekreteri ayarlıyor randevuları bişey olmaz dedi :) bilemiyeceğim yani kese var mı kese varsa içinde bebek var mı kalbını duyacak mıyız falanlar filanlar inşallah boşuna endişelenmişimdir

aklına takma tamamen gitmiş olabilir kontrolun önümüzde ki hafta sanırım inşallah güzel geçecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…