2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Yok sekreteri ayarlıyor randevuları bişey olmaz dedi :) bilemiyeceğim yani kese var mı kese varsa içinde bebek var mı kalbını duyacak mıyız falanlar filanlar inşallah boşuna endişelenmişimdir
tatlım keseyi görürsünüz büyük ihtimal de kalp atımı haftaya duyabilirsiniz:) dizi film gibi takip edeceğiz hafta hafta herbölüm daha heyecanlı :))

tatlım keseyi görürsünüz büyük ihtimal de kalp atımı haftaya duyabilirsiniz:) dizi film gibi takip edeceğiz hafta hafta herbölüm daha heyecanlı :))

cipsoni ile aramızda iki gun var benim doktorum kese icin çağırmadı kalp için 2 hafta sonraya çağırdı.

Kızlar sağ kasığımda kramp şeklinde ağrı giriyor sancı değil kramp gibi bişey sizde de oluyor mu acaba ani hareketler de mi oluyor

cipsoni ile aramızda iki gun var benim doktorum kese icin çağırmadı kalp için 2 hafta sonraya çağırdı.
canım neden acaba senin dr kese görmek istemedi hoş benim kide önce istemedi ama ben lekelenme var diye telaşlanınca baktık ben dr mu strese sokuyorum :)

canım neden acaba senin dr kese görmek istemedi hoş benim kide önce istemedi ama ben lekelenme var diye telaşlanınca baktık ben dr mu strese sokuyorum :)

aslında benimde işime geldi elimden geldikce usg fazla girmeyeyim,senide anlıyorum bende kanama yaşadığımda hep görmek istiyordum ve her hafta girdim.Allaha şükür şuan öyle bir kanama durumum yok ama kanamalar zaten 6 -7 haftalarda oluyor olursa erken girerim bende.

güzel anneler bizim çok uykumuz geldi biz kaçar sağlıkla kalın tatlı güzel rüyalar yarın görüşmek dileği ile iyi geceler öpüldünüz :)

Ya ben bebeğimi özledim ne zaman gelcek çok merak ediyorum kime benziyecek ne renk saçı olacak gözleri ne renk olacak ay çok merak ediyorum yavrumu :)

Benim transfeeim de 27si 8 mart test günüm şeytan dürtse de yapmayacağım öncesinde ne kan ne idrar testi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…