tatlım keseyi görürsünüz büyük ihtimal de kalp atımı haftaya duyabilirsiniz:) dizi film gibi takip edeceğiz hafta hafta herbölüm daha heyecanlı :))Yok sekreteri ayarlıyor randevuları bişey olmaz dedi :) bilemiyeceğim yani kese var mı kese varsa içinde bebek var mı kalbını duyacak mıyız falanlar filanlar inşallah boşuna endişelenmişimdir
evet canım Allahım kısmet ederse inşallah çarşamba öğleden sonra .:)aklına takma tamamen gitmiş olabilir kontrolun önümüzde ki hafta sanırım inşallah güzel geçecek :)
tatlım keseyi görürsünüz büyük ihtimal de kalp atımı haftaya duyabilirsiniz:) dizi film gibi takip edeceğiz hafta hafta herbölüm daha heyecanlı :))
evet canım Allahım kısmet ederse inşallah çarşamba öğleden sonra .:)
teşekkürler canım ben de sizlerin kini tüm arkadaşlarla heyacanlanıyorum.sonuçta hepimiz yol arkadaşlarıyız inşallah hep beraber sağlıkla yolun sonuna ulaşırız..senile birlikte heycanla bekliyoruz :)
teşekkürler canım ben de sizlerin kini tüm arkadaşlarla heyacanlanıyorum.sonuçta hepimiz yol arkadaşlarıyız inşallah hep beraber sağlıkla yolun sonuna ulaşırız..
canım neden acaba senin dr kese görmek istemedi hoş benim kide önce istemedi ama ben lekelenme var diye telaşlanınca baktık ben dr mu strese sokuyorum :)cipsoni ile aramızda iki gun var benim doktorum kese icin çağırmadı kalp için 2 hafta sonraya çağırdı.
Kızlar sağ kasığımda kramp şeklinde ağrı giriyor sancı değil kramp gibi bişey sizde de oluyor mu acaba ani hareketler de mi oluyor
evet canım bende de oluyor.hareket edince de oluyor..:)Kızlar sağ kasığımda kramp şeklinde ağrı giriyor sancı değil kramp gibi bişey sizde de oluyor mu acaba ani hareketler de mi oluyor
canım neden acaba senin dr kese görmek istemedi hoş benim kide önce istemedi ama ben lekelenme var diye telaşlanınca baktık ben dr mu strese sokuyorum :)
Fazla ayakta kalinca benim de oluyor dün bir markete girdik abowww nefesimi kesti ciktik hemenKızlar sağ kasığımda kramp şeklinde ağrı giriyor sancı değil kramp gibi bişey sizde de oluyor mu acaba ani hareketler de mi oluyor
Sen kese görmeyi ne zaman gidiyorsunFazla ayakta kalinca benim de oluyor dün bir markete girdik abowww nefesimi kesti ciktik hemen
güzel anneler bizim çok uykumuz geldi biz kaçar sağlıkla kalın tatlı güzel rüyalar yarın görüşmek dileği ile iyi geceler öpüldünüz :)
Benim transfeeim de 27si 8 mart test günüm şeytan dürtse de yapmayacağım öncesinde ne kan ne idrar testi :)Yok yaptırmadım , kan testi için pazartesini bekliyorum , doktorum o gün istemişti. Evde gebelik testim vardı , dayanamadım yaptım , yapmamak daha iyi olurdu moral bozulmasın diye amasizin de transferiniz 26 sıydı di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?