günaydın güzellll anneler ve bebişçikler mutlu çokkkkk güzel haberlerin olduğu sağlıklı bir hafta sonu olmadı dileği ile....Gunaydinnn herkez uyuyo galiba :)))
tatlım senin mide nasıl oldu?umarım daha iyisindir..Gunaydinnn herkez uyuyo galiba :)))
bekle canım kimsenin dürtmesine izin verme hem 8 mart dünya kadınlar gününe özle güzel bir sürpriz hediye olur inşallah canımmm:))Benim transfeeim de 27si 8 mart test günüm şeytan dürtse de yapmayacağım öncesinde ne kan ne idrar testi :)
Suan gecti gibi cok hafif var.aksam cok kotuydum canim yatatlım senin mide nasıl oldu?umarım daha iyisindir..
Hemşireler de öyle söylemişti öyle olur unarım.bekle canım kimsenin dürtmesine izin verme hem 8 mart dünya kadınlar gününe özle güzel bir sürpriz hediye olur inşallah canımmm:))
Canım korkma Allahın izniyle bebeğin seninleGünaydın kızlar , dün akşam erken yatmışım çoğu kınuşmaları kaçırdım, okuycam inşallah gün içinde, benim lekelenmeler gene durdu, gitmedim bugün doktora , evde dinleniyorum, aspirini kestim şimdilik bi kaç gün içmiycem. Test yapmayı düşündüm bu sabah ama ondan da vazgeçtim iyice piskopata bağladım. Kurtulmam lazım şu paranoyaklıktan.
Canım bak her can sıkıntının boşa olduğu ortaya çıktı her seferinde. Kendini lütfen daha fazla strese sokma. Her şey çok güzel gidecek. Kimsenin süreci birbirine uymuor her diyalogda tekrar tekrar ortaya çıkıor bu. Biraz serbest bırak kendini :)Günaydın kızlar , dün akşam erken yatmışım çoğu kınuşmaları kaçırdım, okuycam inşallah gün içinde, benim lekelenmeler gene durdu, gitmedim bugün doktora , evde dinleniyorum, aspirini kestim şimdilik bi kaç gün içmiycem. Test yapmayı düşündüm bu sabah ama ondan da vazgeçtim iyice piskopata bağladım. Kurtulmam lazım şu paranoyaklıktan.
Tek caremiz sabır canımGünaydın kızlar , dün akşam erken yatmışım çoğu kınuşmaları kaçırdım, okuycam inşallah gün içinde, benim lekelenmeler gene durdu, gitmedim bugün doktora , evde dinleniyorum, aspirini kestim şimdilik bi kaç gün içmiycem. Test yapmayı düşündüm bu sabah ama ondan da vazgeçtim iyice piskopata bağladım. Kurtulmam lazım şu paranoyaklıktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?