2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Günaydın kızlar , dün akşam erken yatmışım çoğu kınuşmaları kaçırdım, okuycam inşallah gün içinde, benim lekelenmeler gene durdu, gitmedim bugün doktora , evde dinleniyorum, aspirini kestim şimdilik bi kaç gün içmiycem. Test yapmayı düşündüm bu sabah ama ondan da vazgeçtim iyice piskopata bağladım. Kurtulmam lazım şu paranoyaklıktan.

Kızlar bugün transferimin 7. Günü. Dün opu sonrası yaşadığım şişkinlik gaz sancısı ve yanlarımdaki ağrılar hafif de olsa geri döndü. Sanki spora yeni başlamışım gibi karnımda hamlama gibi bi his var öksürürken. Göğüslerimde de hayatımda yaşamadığım bir ağrı ve hassasiyet var. Yan yatarak uyurum yan yatınca çok acıyor göğüslerim. Bir de kasık ağrım oldu dün ara ara. Geçen ay aşılama sonrasında da çok değilik şeyler yaşayıp hamile olduğuma inanmıştım ama kullandığımız ilaçlar regl belirtilerimize ve regl şeklimize bile etki ediyormuş. Hemşire sonradan öyle söyledi. Kendimi fazla kaptırmıyorum bu yüzden ama yine de umutla bekliorum. Sayfada bi ara vücut ısıından bahsedenler vardı yumurtlama dönemi haricinde vücut ısısı gebelik belirtisi de olabilior mu? Öyleyse kaçıncı günde ölçmek lazım bilen varsa cevap bekliorm :)

Canım korkma Allahın izniyle bebeğin seninle

Canım bak her can sıkıntının boşa olduğu ortaya çıktı her seferinde. Kendini lütfen daha fazla strese sokma. Her şey çok güzel gidecek. Kimsenin süreci birbirine uymuor her diyalogda tekrar tekrar ortaya çıkıor bu. Biraz serbest bırak kendini :)

Tek caremiz sabır canım
Aspirin i doktor mu dedi kes diye sen kendin mi kestin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…