aynen canım yaaa ben de sürekli uyku halii var ama uyuyamıyorum ama uymak istiyorum kımıldamadan yatmak istiyorummmm :)Gunaydiiiiin:))
uyandim kahvalti yaptım ama yine cooook uykum var
Gunaydin tatlim artik hep uyuklicaz:)bende oluyo uyku ama kac gecdir uyuyamiyorum rahat uyuyom geri uyaniyorum dogal olarak hic uykumu alamiyorum sabah 9 dada gozlerim aciliyo:)))Gunaydiiiiin:))
uyandim kahvalti yaptım ama yine cooook uykum var
o lekelenmeler rahim tam temizlenene kadar devam edecek canım bende de aynı durum.aspirini kesmekle iyi yapmışsın bende de kesilmişti göbekten yapılanda sadece progestan iğneye yapılıyor her akşam ve günde bir estrofem bunlar şuan için..Günaydın kızlar , dün akşam erken yatmışım çoğu kınuşmaları kaçırdım, okuycam inşallah gün içinde, benim lekelenmeler gene durdu, gitmedim bugün doktora , evde dinleniyorum, aspirini kestim şimdilik bi kaç gün içmiycem. Test yapmayı düşündüm bu sabah ama ondan da vazgeçtim iyice piskopata bağladım. Kurtulmam lazım şu paranoyaklıktan.
Estrofemi 1 tanemi aliyosun canimo lekelenmeler rahim tam temizlenene kadar devam edecek canım bende de aynı durum.aspirini kesmekle iyi yapmışsın bende de kesilmişti göbekten yapılanda sadece progestan iğneye yapılıyor her akşam ve günde bir estrofem bunlar şuan için..
Ben iki kez alıyorum sabah akşamEstrofemi 1 tanemi aliyosun canim
Ben sabah 3 tane birden yutuyorumBen iki kez alıyorum sabah akşam
Verdim canım bi saat sonra alabilirsiniz dedi bwkliyoruz
3 tane mi hemde ayni anda öyle miBen sabah 3 tane birden yutuyorum
Aksam almiyorum evet ayni anda yutuyorum3 tane mi hemde ayni anda öyle mi
Aksamda alıyo musun
merakla beklioruz hepimiz :)Verdim canım bi saat sonra alabilirsiniz dedi bwkliyoruz
estrofem ne işe yarıor?[/QUOTE
Rahim kalınlaşması icin canım bebeğin daha iyi tutunmasi icin
bana vermedi estrofem doktorum.. sanırım östrojen hormonu bu Can'ım demi ..neye göre veriyorlar biliyor Muşunuz.crione jeli testten sonra günde 1 taneye düşürdüler bir de folbiol .başka hiç bir şey kullanmıyorum ..Allah'a emanet bebeklerimizBen sabah 3 tane birden yutuyorum
Bebisimizin yada bebislerimizin bize sıkı sıkı tutunmasina :)estrofem ne işe yarıor?
Inşallah canimmaşallah çok güzel canım Allah tamamına erdirsin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?