Hayırlı olsun CANİMMMM hadi gozunuz aydinnnnn
Evet tatlim ostrojen embiryonun cok iyi tutunmasina yariyor ne guzel az ilac kullaniyosunbana vermedi estrofem doktorum.. sanırım östrojen hormonu bu Can'ım demi ..neye göre veriyorlar biliyor Muşunuz.crione jeli testten sonra günde 1 taneye düşürdüler bir de folbiol .başka hiç bir şey kullanmıyorum ..Allah'a emanet bebeklerimiz
Doktor dedi canım, kansmayı artırabilir diye , bir iki gün içme dediTek caremiz sabır canım
Aspirin i doktor mu dedi kes diye sen kendin mi kestin
12 haftaya kadar biliyorum.Acaba crinone jeli ne kadar kullanicaz.
Imom nedir canım. Folik asit kullaniyo musun.bana da vermediler sadece jel ve imom kullanıorum. endometrium normal diye mi acaba ekstra faydası olur muydu ki /:
Ben gunde 1 le basladim 3 cikti sonra bi anda yutuyorum hepsini.gerek gormemislerdir tatlim sanabana da vermediler sadece jel ve imom kullanıorum. endometrium normal diye mi acaba ekstra faydası olur muydu ki /:
12 haftaya kadar alt pert:)12 haftaya kadar biliyorum.
Çevremdeki herkes senin gibi söylüyor canım, bende o yüzden gitmedim teste zaten, kötü düşünceleri atıyorum kafsmdan.Canım bak her can sıkıntının boşa olduğu ortaya çıktı her seferinde. Kendini lütfen daha fazla strese sokma. Her şey çok güzel gidecek. Kimsenin süreci birbirine uymuor her diyalogda tekrar tekrar ortaya çıkıor bu. Biraz serbest bırak kendini :)
İnşallsh canım , sen nasılsın ?Canım korkma Allahın izniyle bebeğin seninle
Süper süperSonucum geldi 554
Bana taze embriyoda vermemislerdi suan dondurulmuslar da başladım canimbana da vermediler sadece jel ve imom kullanıorum. endometrium normal diye mi acaba ekstra faydası olur muydu ki /:
Evet yaa12 haftaya kadar alt pert:)
Masallahh bizede nasip olsun insallahhhh:))Süper süper
Canım ben günde 3 tablet estrofem alıyorum, sabah akşam da jel sadece şimdilik.o lekelenmeler rahim tam temizlenene kadar devam edecek canım bende de aynı durum.aspirini kesmekle iyi yapmışsın bende de kesilmişti göbekten yapılanda sadece progestan iğneye yapılıyor her akşam ve günde bir estrofem bunlar şuan için..
11 mart cuma kismetseSen kese görmeyi ne zaman gidiyorsun
Yasasiiiin :)))Sonucum geldi 554
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?