2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Evet tatlim ostrojen embiryonun cok iyi tutunmasina yariyor ne guzel az ilac kullaniyosun

bana da vermediler sadece jel ve imom kullanıorum. endometrium normal diye mi acaba ekstra faydası olur muydu ki /:

Çevremdeki herkes senin gibi söylüyor canım, bende o yüzden gitmedim teste zaten, kötü düşünceleri atıyorum kafsmdan.

Canım ben günde 3 tablet estrofem alıyorum, sabah akşam da jel sadece şimdilik.

Kızlar yere bişey düştüğünde alıyor musunuz ben evde tekim mecburen alıyorum ailem var sağolsun ama inanın hiç destek göremiyorum belki kendince haklı sebepleri var ama mecburen evimi topluyorum zaten bir tek topluyorum sılme süpürme flan yok onları yapmıyorum eşimden de destek göremiyorum haftanın 6 günü eve geç geliyor hem de çok geç eğitimci olmasına rağmen bir pazar günü var o da elinden geldiğince yapıyor kadın alıyım diyorum her hafta yarım gün gelsin diyorum ne gerek var diyor ayda bir alayım ben normalde bir tek cama kadın alıuordum oda ben korkuğum için cam silmeyi her işimi kendim yapıyorum normalde evde olduğum için gerek duymuyordum sizler napıyorsunuz bu iş olayını yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…