Acaba crinone jeli ne kadar kullanicaz.
Ben de cuma gidecektim Ama çarşamba gideceğim umarım keseyi görürüm11 mart cuma kismetse
Ikisinide gunde iki kez kullanıyorumesttrofem -> crione jelin eşdeğer ilacı biri jel biri hap ; yani
Canım ben haftada bir 4 saat kadın alıyorum mecburen, eşim sağolsun bulaşık yıkıyo akşam yemeklerini yapıyo her gün, ben pek bişey tspmıyorum bu aralar.Kızlar yere bişey düştüğünde alıyor musunuz ben evde tekim mecburen alıyorum ailem var sağolsun ama inanın hiç destek göremiyorum belki kendince haklı sebepleri var ama mecburen evimi topluyorum zaten bir tek topluyorum sılme süpürme flan yok onları yapmıyorum eşimden de destek göremiyorum haftanın 6 günü eve geç geliyor hem de çok geç eğitimci olmasına rağmen bir pazar günü var o da elinden geldiğince yapıyor kadın alıyım diyorum her hafta yarım gün gelsin diyorum ne gerek var diyor ayda bir alayım ben normalde bir tek cama kadın alıuordum oda ben korkuğum için cam silmeyi her işimi kendim yapıyorum normalde evde olduğum için gerek duymuyordum sizler napıyorsunuz bu iş olayını yahu
Gorursun daha erken gorenler bile var alttan bakar goremezseBen de cuma gidecektim Ama çarşamba gideceğim umarım keseyi görürüm
Kızlar yere bişey düştüğünde alıyor musunuz ben evde tekim mecburen alıyorum ailem var sağolsun ama inanın hiç destek göremiyorum belki kendince haklı sebepleri var ama mecburen evimi topluyorum zaten bir tek topluyorum sılme süpürme flan yok onları yapmıyorum eşimden de destek göremiyorum haftanın 6 günü eve geç geliyor hem de çok geç eğitimci olmasına rağmen bir pazar günü var o da elinden geldiğince yapıyor kadın alıyım diyorum her hafta yarım gün gelsin diyorum ne gerek var diyor ayda bir alayım ben normalde bir tek cama kadın alıuordum oda ben korkuğum için cam silmeyi her işimi kendim yapıyorum normalde evde olduğum için gerek duymuyordum sizler napıyorsunuz bu iş olayını yahu
Gözün aydın canim darısı bizim başımıza inşallah benim test tarihim 14 Mart inşallah bende sizin gibi hayırlı haberler veririmSonucum geldi 554
Ayy masallah canim gozun aydin tatlim cok sevindimSonucum geldi 554
İnşallah canim rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsinGözün aydın canim darısı bizim başımıza inşallah benim test tarihim 14 Mart inşallah bende sizin gibi hayırlı haberler veririm
Ikisinide gunde iki kez kullanıyorum
Ay maşallah canimmmSonucum geldi 554
Ben hic egilmiyorum tatlim hic bi is yapmiyorum annem kayinvalidem esim yapiyor herseyi cunku yasak ayakta kalmamKızlar yere bişey düştüğünde alıyor musunuz ben evde tekim mecburen alıyorum ailem var sağolsun ama inanın hiç destek göremiyorum belki kendince haklı sebepleri var ama mecburen evimi topluyorum zaten bir tek topluyorum sılme süpürme flan yok onları yapmıyorum eşimden de destek göremiyorum haftanın 6 günü eve geç geliyor hem de çok geç eğitimci olmasına rağmen bir pazar günü var o da elinden geldiğince yapıyor kadın alıyım diyorum her hafta yarım gün gelsin diyorum ne gerek var diyor ayda bir alayım ben normalde bir tek cama kadın alıuordum oda ben korkuğum için cam silmeyi her işimi kendim yapıyorum normalde evde olduğum için gerek duymuyordum sizler napıyorsunuz bu iş olayını yahu
Canim cok sevindim darısı basimizaTskler kizlar 10 gun sonra randevu verdiler :)
Himm tamam bant yok bendeyanlış yazmışım
estrofem -> climare bant eşdeğer
Himm tamam bant yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?