2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ben hic egilmiyorum tatlim hic bi is yapmiyorum annem kayinvalidem esim yapiyor herseyi cunku yasak ayakta kalmam
Yok canım ben herkesin herşeyine koştum herşeylerini yaptım ama gel görki gerçekten Allahtan başka kimsem yok bunu zaten biliyordum işte neyse canım Allah kimseye muhtaç etmesin bide ben o kadar yakınım ki neyse sağlık olsun

Çamaşır suyu kullanıyor musunuz ben kullanmıyorum bu süreçte normalde onsuz temizlik yapmıyorum :) ama kullanma dediler bana

Aman sen yeterki sag salim bebegine kavuşta milletide bosveeer evi de . Hic takılma canim. Bende toparlamalari yapıyorum esimde süpürge aciyo haftada bir .

Aman sen yeterki sag salim bebegine kavuşta milletide bosveeer evi de . Hic takılma canim. Bende toparlamalari yapıyorum esimde süpürge aciyo haftada bir .
Öylede bu evi böyle görmek istemiyorum canım ondan sıkıntı benim için neyse bulacağız çaresini

Çamaşır suyu kullanıyor musunuz ben kullanmıyorum bu süreçte normalde onsuz temizlik yapmıyorum :) ama kullanma dediler bana
Yok yok sakin kullanma cok zararli bir de dr cig tavuk kiyma ete dokunma dedi elde kucuk yara ya da tirnak boslugu varsa hastalik yapiyormus dikkat edin

Amin canim amin.hic takma sakin umursayip canini skma. Bundan sonra sende kimseye bisey yapma.sen bebisini dusun sadece annesi:)

Evet evde ufak yuruyusler yap dedi onun harici ayakta kalma dedi canim
Hadi ya dikkat et o zaman canim ben gunde 8 saat derse giriyorum sabah 8 aksam 4 yavas yavas yuruyorum ama yorucu oluyor bir de nobetim var haftada bir gun korkuyorum ama care yok Allahim yardim etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…