Yok canım ben herkesin herşeyine koştum herşeylerini yaptım ama gel görki gerçekten Allahtan başka kimsem yok bunu zaten biliyordum işte neyse canım Allah kimseye muhtaç etmesin bide ben o kadar yakınım ki neyse sağlık olsunBen hic egilmiyorum tatlim hic bi is yapmiyorum annem kayinvalidem esim yapiyor herseyi cunku yasak ayakta kalmam
Yumurta toplama ile beraber basladi canim jelKızlar bana jeli transferden önce verdiler sizde nasıl oldu dondurulmuslar da özellikle .ilkinde transferden sonra kullanmistim
Ayakta kalman neden yasak canim dr mu soyledi?Ben hic egilmiyorum tatlim hic bi is yapmiyorum annem kayinvalidem esim yapiyor herseyi cunku yasak ayakta kalmam
Dualarim sizlerle canimCanim cok sevindim darısı basimiza
Aminn canim tsk ederim rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsinHayirli olsun ikizlerin canim
Banada transferden once verdiler hatta trasferim olcagi gunde skip gittimKızlar bana jeli transferden önce verdiler sizde nasıl oldu dondurulmuslar da özellikle .ilkinde transferden sonra kullanmistim
Canım Rabbim 9 ayını sağlıklı bi şekilde geçirmeni nasip etsim yavrunu sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınAminn canim tsk ederim rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Aman sen yeterki sag salim bebegine kavuşta milletide bosveeer evi de . Hic takılma canim. Bende toparlamalari yapıyorum esimde süpürge aciyo haftada bir .Yok canım ben herkesin herşeyine koştum herşeylerini yaptım ama gel görki gerçekten Allahtan başka kimsem yok bunu zaten biliyordum işte neyse canım Allah kimseye muhtaç etmesin bide ben o kadar yakınım ki neyse sağlık olsun
Seninde dondurulmuştu dimiBanada transferden once verdiler hatta trasferim olcagi gunde skip gittim
Amin insallah canim dikkat et kendine ☺Aminn canim tsk ederim rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Evet evde ufak yuruyusler yap dedi onun harici ayakta kalma dedi canimAyakta kalman neden yasak canim dr mu soyledi?
Ayakta kalman neden yasak canim dr mu soyledi?
Evet tatlimSeninde dondurulmuştu dimi
Öylede bu evi böyle görmek istemiyorum canım ondan sıkıntı benim için neyse bulacağız çaresiniAman sen yeterki sag salim bebegine kavuşta milletide bosveeer evi de . Hic takılma canim. Bende toparlamalari yapıyorum esimde süpürge aciyo haftada bir .
Aynen canim yabunyesi çok zayıf zor geçiyor malesef
Yok yok sakin kullanma cok zararli bir de dr cig tavuk kiyma ete dokunma dedi elde kucuk yara ya da tirnak boslugu varsa hastalik yapiyormus dikkat edinÇamaşır suyu kullanıyor musunuz ben kullanmıyorum bu süreçte normalde onsuz temizlik yapmıyorum :) ama kullanma dediler bana
Amin canim amin.hic takma sakin umursayip canini skma. Bundan sonra sende kimseye bisey yapma.sen bebisini dusun sadece annesi:)Yok canım ben herkesin herşeyine koştum herşeylerini yaptım ama gel görki gerçekten Allahtan başka kimsem yok bunu zaten biliyordum işte neyse canım Allah kimseye muhtaç etmesin bide ben o kadar yakınım ki neyse sağlık olsun
imom omega ve folik asit bir arada tablet doktora gitmeye başaldığımdan beri içiorumImom nedir canım. Folik asit kullaniyo musun.
Neden vermedi diye düşünme demekki gerek görmemiş demekki zaten cok iyiymiş :)
Hadi ya dikkat et o zaman canim ben gunde 8 saat derse giriyorum sabah 8 aksam 4 yavas yavas yuruyorum ama yorucu oluyor bir de nobetim var haftada bir gun korkuyorum ama care yok Allahim yardim etsin hepimizeEvet evde ufak yuruyusler yap dedi onun harici ayakta kalma dedi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?