Yok yok sakin kullanma cok zararli bir de dr cig tavuk kiyma ete dokunma dedi elde kucuk yara ya da tirnak boslugu varsa hastalik yapiyormus dikkat edin
onu da merak ediprdum aslında. bu negatif olursa sonra bir seferlik dondurulmuşumuz var. nasıl bir süreç izlenior dondurulmuş transferinde?Bana taze embriyoda vermemislerdi suan dondurulmuslar da başladım canim
Kızlar az önce baktım sağ kasığımda kramp gibi bişey oluuor diye dış gebelikte olabiliyormuş inşallah öyle bişey yoktur dün oldu acaba ani hareket mı yaptım yatış pozisyonundan mı oldu diye düşündüm ama geçmedi yaaa
Diş gebelikte sirt agrisi olur canimKızlar az önce baktım sağ kasığımda kramp gibi bişey oluuor diye dış gebelikte olabiliyormuş inşallah öyle bişey yoktur dün oldu acaba ani hareket mı yaptım yatış pozisyonundan mı oldu diye düşündüm ama geçmedi yaaa
Tatlım beni transferin ilk haftası çok sıcak basiyordu bir kaç arkadaşı daha :)Kızlar bugün transferimin 7. Günü. Dün opu sonrası yaşadığım şişkinlik gaz sancısı ve yanlarımdaki ağrılar hafif de olsa geri döndü. Sanki spora yeni başlamışım gibi karnımda hamlama gibi bi his var öksürürken. Göğüslerimde de hayatımda yaşamadığım bir ağrı ve hassasiyet var. Yan yatarak uyurum yan yatınca çok acıyor göğüslerim. Bir de kasık ağrım oldu dün ara ara. Geçen ay aşılama sonrasında da çok değilik şeyler yaşayıp hamile olduğuma inanmıştım ama kullandığımız ilaçlar regl belirtilerimize ve regl şeklimize bile etki ediyormuş. Hemşire sonradan öyle söyledi. Kendimi fazla kaptırmıyorum bu yüzden ama yine de umutla bekliorum. Sayfada bi ara vücut ısıından bahsedenler vardı yumurtlama dönemi haricinde vücut ısısı gebelik belirtisi de olabilior mu? Öyleyse kaçıncı günde ölçmek lazım bilen varsa cevap bekliorm :)
Evet canım dr kese günü bire indirdi.Estrofemi 1 tanemi aliyosun canim
onu da merak ediprdum aslında. bu negatif olursa sonra bir seferlik dondurulmuşumuz var. nasıl bir süreç izlenior dondurulmuş transferinde?
Günaydin tahlil soncuumu bekliuorum bugun 12 gun :)
Ayyy ne güzel canım hadi inşallah güzel haberlerin olsunGünaydin tahlil soncuumu bekliuorum bugun 12 gun :)
bir de yeşillikleri de çok iyi temizlemeniz lazım. benim kedim var toksoplazmayı çok araştırdım hem birkaç veterinere hem de kadın doğumcuya sordum. en büyük etken çiğ etten de çok yeşillik ve sebze. dışarıda salata yememeye özen gösterin. benim daha sonuç belli olmadığı halde eşim şimdiden yasakladı dışarıda salata yememi :)evet toksoplazma enfeksiyonu oluşturuyor çok sakıncalı.Ben eldiven kullanıyorum et için
ne tür ilaçlar mesela? herkese farklıdır tabi deadet olunca gidiyorsun değerlerine bakıyorlar, 19-20 gun kadar ilaç kullanıyorsun ,bu arada değerlerine bakıyorlar endrometrium değerin istenilen değere ulaşdıysa transfer yapılıyor.
yaa cipsoni dış gebelik bhcg değeriyle anlaşılıor zaten doktor uyarırdı öyle olsa bi purple bi sen evhamı bırakın artık :dKızlar az önce baktım sağ kasığımda kramp gibi bişey oluuor diye dış gebelikte olabiliyormuş inşallah öyle bişey yoktur dün oldu acaba ani hareket mı yaptım yatış pozisyonundan mı oldu diye düşündüm ama geçmedi yaaa
Endişelenme canım neye nekadar ihtiyacımız varsa ona gore yazılıyor canım :)bana da vermediler sadece jel ve imom kullanıorum. endometrium normal diye mi acaba ekstra faydası olur muydu ki /:
benim dondurUlmuş değil ama opunun ertesi sabahı başladım günde 1 tane sabahları. pzt opu idi cmts transfer oldu transfer günü de kullandım hatta bugün bi sefer daha kullan dedilerKızlar bana jeli transferden önce verdiler sizde nasıl oldu dondurulmuslar da özellikle .ilkinde transferden sonra kullanmistim
bir de yeşillikleri de çok iyi temizlemeniz lazım. benim kedim var toksoplazmayı çok araştırdım hem birkaç veterinere hem de kadın doğumcuya sordum. en büyük etken çiğ etten de çok yeşillik ve sebze. dışarıda salata yememeye özen gösterin. benim daha sonuç belli olmadığı halde eşim şimdiden yasakladı dışarıda salata yememi :)
ne tür ilaçlar mesela? herkese farklıdır tabi de
Maşallah canım hayırlı olsunnnnnnSonucum geldi 554
çok sağol canım her zaman senin verdiğin bilgiler güvenilir oluyor çok tecrübelisin. yine iğne falan gerekecek mi gerginliğim de vardı şükür yokmuş :)bendeböbrekte kub taş yaptığı için normalde de kaçınıyordum dışarda sebzeden evde sirkel
tabi değerler tedavi şekline göre hastaya göre değişir.estrofem veya bant la rahim duvarını kalınlaştırıyorlar
Bana estrofem verdi(günde 3 defa) folik asit ve glifor zaten kullanıyordum 3 defa gittim salı günü için trasfer dedi son kontrolümde ekstra dan jel ve diger antibiyotik haplarida verdi canım salı günü embriyolar çözülecek durumuna göre bizi arayip çağıracak lar mis çözülmesi sonra bazıları gerilerken bazıları ilerleye bikiyormusne tür ilaçlar mesela? herkese farklıdır tabi de
Allah yardimcin olsun tatlim dikkat et kendineHadi ya dikkat et o zaman canim ben gunde 8 saat derse giriyorum sabah 8 aksam 4 yavas yavas yuruyorum ama yorucu oluyor bir de nobetim var haftada bir gun korkuyorum ama care yok Allahim yardim etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?