2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Yok yok sakin kullanma cok zararli bir de dr cig tavuk kiyma ete dokunma dedi elde kucuk yara ya da tirnak boslugu varsa hastalik yapiyormus dikkat edin

evet toksoplazma enfeksiyonu oluşturuyor çok sakıncalı.Ben eldiven kullanıyorum et için

Kızlar az önce baktım sağ kasığımda kramp gibi bişey oluuor diye dış gebelikte olabiliyormuş inşallah öyle bişey yoktur dün oldu acaba ani hareket mı yaptım yatış pozisyonundan mı oldu diye düşündüm ama geçmedi yaaa

benimde bir iki gündür sabah kalkarken batıyor,normaldir büyük ihtimale kötü düşünme

Diş gebelikte sirt agrisi olur canim

Tatlım beni transferin ilk haftası çok sıcak basiyordu bir kaç arkadaşı daha :)

onu da merak ediprdum aslında. bu negatif olursa sonra bir seferlik dondurulmuşumuz var. nasıl bir süreç izlenior dondurulmuş transferinde?

adet olunca gidiyorsun değerlerine bakıyorlar, 19-20 gun kadar ilaç kullanıyorsun ,bu arada değerlerine bakıyorlar endrometrium değerin istenilen değere ulaşdıysa transfer yapılıyor.

evet toksoplazma enfeksiyonu oluşturuyor çok sakıncalı.Ben eldiven kullanıyorum et için
bir de yeşillikleri de çok iyi temizlemeniz lazım. benim kedim var toksoplazmayı çok araştırdım hem birkaç veterinere hem de kadın doğumcuya sordum. en büyük etken çiğ etten de çok yeşillik ve sebze. dışarıda salata yememeye özen gösterin. benim daha sonuç belli olmadığı halde eşim şimdiden yasakladı dışarıda salata yememi :)

adet olunca gidiyorsun değerlerine bakıyorlar, 19-20 gun kadar ilaç kullanıyorsun ,bu arada değerlerine bakıyorlar endrometrium değerin istenilen değere ulaşdıysa transfer yapılıyor.
ne tür ilaçlar mesela? herkese farklıdır tabi de

yaa cipsoni dış gebelik bhcg değeriyle anlaşılıor zaten doktor uyarırdı öyle olsa bi purple bi sen evhamı bırakın artık :d

Kızlar bana jeli transferden önce verdiler sizde nasıl oldu dondurulmuslar da özellikle .ilkinde transferden sonra kullanmistim
benim dondurUlmuş değil ama opunun ertesi sabahı başladım günde 1 tane sabahları. pzt opu idi cmts transfer oldu transfer günü de kullandım hatta bugün bi sefer daha kullan dediler

bendeböbrekte kub taş yaptığı için normalde de kaçınıyordum dışarda sebzeden evde sirkel

tabi değerler tedavi şekline göre hastaya göre değişir.estrofem veya bant la rahim duvarını kalınlaştırıyorlar

çok sağol canım her zaman senin verdiğin bilgiler güvenilir oluyor çok tecrübelisin. yine iğne falan gerekecek mi gerginliğim de vardı şükür yokmuş :)

Bana estrofem verdi(günde 3 defa) folik asit ve glifor zaten kullanıyordum 3 defa gittim salı günü için trasfer dedi son kontrolümde ekstra dan jel ve diger antibiyotik haplarida verdi canım salı günü embriyolar çözülecek durumuna göre bizi arayip çağıracak lar mis çözülmesi sonra bazıları gerilerken bazıları ilerleye bikiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…