- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Canım ben is yapmayı bıraktım çok ağrı oluyor sonra haftada bir yarim gün yardımcı alıyoruz yani mecbur geçen hafta kanama olunca yani kendimi normal hamilelerle karsilastirmiyorum artik bizim ki farklı ona gore artik daha hassasimKızlar yere bişey düştüğünde alıyor musunuz ben evde tekim mecburen alıyorum ailem var sağolsun ama inanın hiç destek göremiyorum belki kendince haklı sebepleri var ama mecburen evimi topluyorum zaten bir tek topluyorum sılme süpürme flan yok onları yapmıyorum eşimden de destek göremiyorum haftanın 6 günü eve geç geliyor hem de çok geç eğitimci olmasına rağmen bir pazar günü var o da elinden geldiğince yapıyor kadın alıyım diyorum her hafta yarım gün gelsin diyorum ne gerek var diyor ayda bir alayım ben normalde bir tek cama kadın alıuordum oda ben korkuğum için cam silmeyi her işimi kendim yapıyorum normalde evde olduğum için gerek duymuyordum sizler napıyorsunuz bu iş olayını yahu
ya glifor mu kullanıorsun? bende de insülin direnci ve gizli şeker çıktı. şekerim düşük olduğu için kadın doğumcu gerek yok ilaç içmeme dedi. sonra endokrinciye biraz ısrar ettim versin diye içmen saçma olur çünkü hamile kalınca bırakacaksın hemen. şimdi bir iki haftalığına bırakıp başlama yapman saçma olur dedi.Bana estrofem verdi(günde 3 defa) folik asit ve glifor zaten kullanıyordum 3 defa gittim salı günü için trasfer dedi son kontrolümde ekstra dan jel ve diger antibiyotik haplarida verdi canım salı günü embriyolar çözülecek durumuna göre bizi arayip çağıracak lar mis çözülmesi sonra bazıları gerilerken bazıları ilerleye bikiyormus
Ben sabah 3 tane birden yutuyorum:))Evet canım dr kese günü bire indirdi.
Canim transfer gunun neydi 5.gun embriyosu muydu? Kalp atisi kesin duyulur benceKizlar netten hesapladigima göre alti hafta 0 guncuk hamileyim. Sali günü ultrason a gittigimde alti hafta 3 gün olacak. Yani yedi hafta diye mi dusunmeliyim
Bu durumda kalp atışı duyulur herhalde karin ultrasonundan
Alttan hic istemiyorum ya
11 subatta besinci gün embriyosu canim.Canim transfer gunun neydi 5.gun embriyosu muydu? Kalp atisi kesin duyulur bence
çok sağol canım her zaman senin verdiğin bilgiler güvenilir oluyor çok tecrübelisin. yine iğne falan gerekecek mi gerginliğim de vardı şükür yokmuş :)
Kizlar netten hesapladigima göre alti hafta 0 guncuk hamileyim. Sali günü ultrason a gittigimde alti hafta 3 gün olacak. Yani yedi hafta diye mi dusunmeliyim
Bu durumda kalp atışı duyulur herhalde karin ultrasonundan
Alttan hic istemiyorum ya
Evet canim 7.haftada kesenin icinde bebegi de goruruz demis arkadasima dr.kalp atisi 6.haftada duyan biliyorum11 subatta besinci gün embriyosu canim.
Karindan mi kesin duyulur diyosun
11 subatta besinci gün embriyosu canim.
Karindan mi kesin duyulur diyosun
Canım bende pcos var oyüzden vermişti bana ilk tedavim olumsuz olduğunda bile devam dediler 2 adet geçti öyle başladım dondurulmusa insallah senin gerek kalmaz dq pozitifi girursun senin test günün benim de transfer günüm canım sanırım kırmızı karanfiller alıp giderim hastaneye tüm kadınlara veririm hemde moral olur bana bebis imi almadan once:))))ya glifor mu kullanıorsun? bende de insülin direnci ve gizli şeker çıktı. şekerim düşük olduğu için kadın doğumcu gerek yok ilaç içmeme dedi. sonra endokrinciye biraz ısrar ettim versin diye içmen saçma olur çünkü hamile kalınca bırakacaksın hemen. şimdi bir iki haftalığına bırakıp başlama yapman saçma olur dedi.
canım ne kadar düşüncelisin ikimiz için de güzel zorluksu bir gün olur umarımCanım bende pcos var oyüzden vermişti bana ilk tedavim olumsuz olduğunda bile devam dediler 2 adet geçti öyle başladım dondurulmusa insallah senin gerek kalmaz dq pozitifi girursun senin test günün benim de transfer günüm canım sanırım kırmızı karanfiller alıp giderim hastaneye tüm kadınlara veririm hemde moral olur bana bebis imi almadan once:))))
Diyosun :) evhamyaa cipsoni dış gebelik bhcg değeriyle anlaşılıor zaten doktor uyarırdı öyle olsa bi purple bi sen evhamı bırakın artık :d
Çok güzel maşallah Allah devamını sağlasın inşallahKızlar sonuç 592.8 nasıl lütfen yorum yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?