2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canım ben is yapmayı bıraktım çok ağrı oluyor sonra haftada bir yarim gün yardımcı alıyoruz yani mecbur geçen hafta kanama olunca yani kendimi normal hamilelerle karsilastirmiyorum artik bizim ki farklı ona gore artik daha hassasim

ya glifor mu kullanıorsun? bende de insülin direnci ve gizli şeker çıktı. şekerim düşük olduğu için kadın doğumcu gerek yok ilaç içmeme dedi. sonra endokrinciye biraz ısrar ettim versin diye içmen saçma olur çünkü hamile kalınca bırakacaksın hemen. şimdi bir iki haftalığına bırakıp başlama yapman saçma olur dedi.

Canim transfer gunun neydi 5.gun embriyosu muydu? Kalp atisi kesin duyulur bence

çok sağol canım her zaman senin verdiğin bilgiler güvenilir oluyor çok tecrübelisin. yine iğne falan gerekecek mi gerginliğim de vardı şükür yokmuş :)

benden çok ama çok daha fazla tecrübeli arkadaş var.
Ben yapılan her işlemin mantığını anlamaya çalışıyorum kafama yatıyorsa o zaman streste olmuyorum.
ilk bant kullanıyorsun bi 15 gun kadar endometrium değerine bakılıyor uygunsa sonra bantla birlikte hap ve jel veriyor ve birde o gun bir iğne vuruluyorsun. 4-5 gün sonrada transfer.Hatırladığım kadarı ile böyleydi.Yani bende böyle oldu,tedaviye göre değişebilir.

Dr.Kağan kocatepe sitesinde şöyle örnek vermiş.
6.hafta 3 günlük olan 6.0-6.6güne kadar 7hafta olarak değerlendirilir.

Canım bende pcos var oyüzden vermişti bana ilk tedavim olumsuz olduğunda bile devam dediler 2 adet geçti öyle başladım dondurulmusa insallah senin gerek kalmaz dq pozitifi girursun senin test günün benim de transfer günüm canım sanırım kırmızı karanfiller alıp giderim hastaneye tüm kadınlara veririm hemde moral olur bana bebis imi almadan once:))))

Bana daha önce de. Um 5 yada 6 haftalik demişti karindan kalp atışını duymuştum ama herkesin değişiyor olabilir

canım ne kadar düşüncelisin ikimiz için de güzel zorluksu bir gün olur umarım

kızlar dün 2. testimi de yaptırdım 4 gün sonra 3. testini de yaptırıp bizi arıyorsun randevu veriyoruz dedi merkezdeki hemşire. dün sağlık ocağındaki hemşire alttan bakmak isterse doktorun izin verme dedi. kafam karıştı adama nasıl alttan bakma derim sonuçta o biliyordur işini karışmak ayıp olmaz mı?

B breakfast canım bende de var insülin direnci hatta sabah akşam 850 mg hap içiyorum ben, şekerimde yüksek ne yazıkki 102 çıktı en son, eğer 97 nin altına düşmezse insüline başlatcakmış beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…