Doktor verdiği haldemi kullanmıyosun canım?Ben de insülin direnci var ama ben kullanmıyorum hapımı
TebriklerKızlar sonuç 592.8 nasıl lütfen yorum yapın
Alla alla neden öyle dedi ki bizim de kese bakılcak ve kesin alttan muane edecek nasıl diyelim bakmayınkızlar dün 2. testimi de yaptırdım 4 gün sonra 3. testini de yaptırıp bizi arıyorsun randevu veriyoruz dedi merkezdeki hemşire. dün sağlık ocağındaki hemşire alttan bakmak isterse doktorun izin verme dedi. kafam karıştı adama nasıl alttan bakma derim sonuçta o biliyordur işini karışmak ayıp olmaz mı?
enteresan hemşire neden dedi acaba ?kendi kişisel tecrübesine dayanarak demiştir ben ce ama hiç bir dr başarısızlık istemez dr ne derse ona göre davran canım :)kızlar dün 2. testimi de yaptırdım 4 gün sonra 3. testini de yaptırıp bizi arıyorsun randevu veriyoruz dedi merkezdeki hemşire. dün sağlık ocağındaki hemşire alttan bakmak isterse doktorun izin verme dedi. kafam karıştı adama nasıl alttan bakma derim sonuçta o biliyordur işini karışmak ayıp olmaz mı?
Oo süper canim hadi hayirli olsunKızlar sonuç 592.8 nasıl lütfen yorum yapın
Tebrik ederim seni ne guzelll yaaa bir hamis daha burasi şans getirdi bence insallah negatif alan arkadaşlarımızda en kisa surede pozitif gorurler
Tebrik ederim seni ne guzelll yaaa bir hamis daha burasi şans getirdi bence insallah negatif alan arkadaşlarımızda en kisa surede pozitif gorurler
enteresan hemşire neden dedi acaba ?kendi kişisel tecrübesine dayanarak demiştir ben ce ama hiç bir dr başarısızlık istemez dr ne derse ona göre davran canım :)
bilmem ki tehlikeli olabilir bide tüp bebek dedi diğerleri de onu onayladı ama ben diyemem hele ki benim doktoruma hiiiççç diyemem :)enteresan hemşire neden dedi acaba ?kendi kişisel tecrübesine dayanarak demiştir ben ce ama hiç bir dr başarısızlık istemez dr ne derse ona göre davran canım :)
Maşallah çok güzel değer tebriklerKızlar sonuç 592.8 nasıl lütfen yorum yapın
yani okuduğum kadarıyla herkesin doktoru alttan bakmış bilemedim...Alla alla neden öyle dedi ki bizim de kese bakılcak ve kesin alttan muane edecek nasıl diyelim bakmayın
maşallahhh harika bir sonuç hiç durmadan katlansın inşallah :)Kızlar sonuç 592.8 nasıl lütfen yorum yapın
Ay inşallah canım hala inanamıyorumOo süper canim hadi hayirli olsun
Evet canım ilk tedavimden beri hayatın boyunca kullanman lazım dedi ben se sık sık kullanmadım arada aldım şimdi ise hiç kullanmıyorum umarım insülinin gerek kalmazDoktor verdiği haldemi kullanmıyosun canım?
Artik bütün doktorlar altan bakiyor ilk baş keseyi görmek icin daha cok kücük oldugu icin kese eger beta hcg 7000 flnsa altan bakmiyor :) eger yanliş bişey olsaydi onlar bakmazdi herhalde dimi sonucta kadin dogum uzmani onlar bizler değiliz:))yani okuduğum kadarıyla herkesin doktoru alttan bakmış bilemedim...
Inşallah canım darısı isteyen herkesin başına bu mutluluğu herkes tatsinmaşallahhh harika bir sonuç hiç durmadan katlansın inşallah :)
valla ya bu değerle ikiz gebelik yüksek miİnan canim inan
Canım senin normal şekerin kaç peki? Kilolumusun? Ben kiloluyum ve doktorum hamilelik şekeri kesin olursun diyor bana, içmezsem bebeğe zararlı olabilir. Erken doğum şeker hastası bebek olabilir allah korusunEvet canım ilk tedavimden beri hayatın boyunca kullanman lazım dedi ben se sık sık kullanmadım arada aldım şimdi ise hiç kullanmıyorum umarım insülinin gerek kalmaz
Ya şimdi ne söylesem yalan olur biliyosun bende iki tane embriyo koydurdum keseyi görmeye gittigimizde ögrencez :))) ikiz mi tekiz mi ama saglikli olsunda ikizi tekizi farketmez cnmvalla ya bu değerle ikiz gebelik yüksek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?