2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Alla alla neden öyle dedi ki bizim de kese bakılcak ve kesin alttan muane edecek nasıl diyelim bakmayın

enteresan hemşire neden dedi acaba ?kendi kişisel tecrübesine dayanarak demiştir ben ce ama hiç bir dr başarısızlık istemez dr ne derse ona göre davran canım :)

enteresan hemşire neden dedi acaba ?kendi kişisel tecrübesine dayanarak demiştir ben ce ama hiç bir dr başarısızlık istemez dr ne derse ona göre davran canım :)

İnternetten doktor sitelerine bakın
eğer altan bakmak istenirse kormayın bakılsın diyor doktorlar hep.ilk haftalar zaten anca ordan tespit var. Devlet hastaneleri ara kontrolleri yapmıyor bir ay sonra gel diyor karından bakıyor.

bilmem ki tehlikeli olabilir bide tüp bebek dedi diğerleri de onu onayladı ama ben diyemem hele ki benim doktoruma hiiiççç diyemem :)

Doktor verdiği haldemi kullanmıyosun canım?
Evet canım ilk tedavimden beri hayatın boyunca kullanman lazım dedi ben se sık sık kullanmadım arada aldım şimdi ise hiç kullanmıyorum umarım insülinin gerek kalmaz

yani okuduğum kadarıyla herkesin doktoru alttan bakmış bilemedim...
Artik bütün doktorlar altan bakiyor ilk baş keseyi görmek icin daha cok kücük oldugu icin kese eger beta hcg 7000 flnsa altan bakmiyor :) eger yanliş bişey olsaydi onlar bakmazdi herhalde dimi sonucta kadin dogum uzmani onlar bizler değiliz:))

Evet canım ilk tedavimden beri hayatın boyunca kullanman lazım dedi ben se sık sık kullanmadım arada aldım şimdi ise hiç kullanmıyorum umarım insülinin gerek kalmaz
Canım senin normal şekerin kaç peki? Kilolumusun? Ben kiloluyum ve doktorum hamilelik şekeri kesin olursun diyor bana, içmezsem bebeğe zararlı olabilir. Erken doğum şeker hastası bebek olabilir allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…