2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canım senin normal şekerin kaç peki? Kilolumusun? Ben kiloluyum ve doktorum hamilelik şekeri kesin olursun diyor bana, içmezsem bebeğe zararlı olabilir. Erken doğum şeker hastası bebek olabilir allah korusun
Ben de kiloluyum ben kese görmeye gideyim de konuşurum doktorumla sorarım yani şekerimi bilmiuorum canım açıkcası

Slm herkese biz bugün minnak keseyi gorduk çok sukur ..inşallah 10 gün sonrada kalp atışları için gidicezzz.
Maşallah canım darısı benim gibi daha göremeyenlere olsun inşallah tek mi kese peki ben ikizdir diye düşünmüştüm değerler yüksekti canım

Kızlar crionen jel kullananlar bana bir yardımcı olun lütfen, içeride biriken kremi vücut dışarı atarken ne renk atıyo?

Maşallah canım darısı benim gibi daha göremeyenlere olsun inşallah tek mi kese peki ben ikizdir diye düşünmüştüm değerler yüksekti canım
Canım tek kese ..çok sukur rabbime .bu bir mucize 13 yılın mucizesi.tekrar tekrar şükürler olsun rabbimeeeee..insallahhhhh sende göreceksin keseyi.

Kızlar crionen jel kullananlar bana bir yardımcı olun lütfen, içeride biriken kremi vücut dışarı atarken ne renk atıyo?

tutunmada hafif kanama olduysa bile kırmızı kahverengi atar,sorun değil korkma genelde bu haftalarda az kanama olurmuş.

Canım tek kese ..çok sukur rabbime .bu bir mucize 13 yılın mucizesi.tekrar tekrar şükürler olsun rabbimeeeee..insallahhhhh sende göreceksin keseyi.
İnşallah canım benim çok sevindim senin adına Allahım 9 ay sağlıklı bi şekilde geçirmeyi nasip etsin

tutunmada hafif kanama olduysa bile kırmızı kahverengi atar,sorun değil korkma genelde bu haftalarda az kanama olurmuş.
Benim kanama bile denmez birkaç saatde koyu kahve biley kremmi desem akıntılı kahvemi desem bilemedim, sadece dün akşam bir kere kırmızı alıntı oldu bir kere o kadar, bende anlamadım kanama tarzı değil bunlar, acaba diyorum kremin fazlalıkları içerideki kanımı emiyo da fazlalıkları vücut atıyo dışarı anlayamadım

Canım bilmiyorum ama bu jelden tez vakitte kurtulalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…