Ben de kiloluyum ben kese görmeye gideyim de konuşurum doktorumla sorarım yani şekerimi bilmiuorum canım açıkcasıCanım senin normal şekerin kaç peki? Kilolumusun? Ben kiloluyum ve doktorum hamilelik şekeri kesin olursun diyor bana, içmezsem bebeğe zararlı olabilir. Erken doğum şeker hastası bebek olabilir allah korusun
Tebrikler cnmInşallah canım darısı isteyen herkesin başına bu mutluluğu herkes tatsin
Tebrikler sanada cnm darisi bize insallahYa şimdi ne söylesem yalan olur biliyosun bende iki tane embriyo koydurdum keseyi görmeye gittigimizde ögrencez :))) ikiz mi tekiz mi ama saglikli olsunda ikizi tekizi farketmez cnm
Tsk ederim canim rabbim isteyen bütün herkese nasip etsinTebrikler sanada cnm darisi bize insallah
Zaten kalp atımından sonra genel tahlil isteycektir doktor, mutlaka konuş ama çünkü çok önemli.Ben de kiloluyum ben kese görmeye gideyim de konuşurum doktorumla sorarım yani şekerimi bilmiuorum canım açıkcası
Maşallah canım darısı benim gibi daha göremeyenlere olsun inşallah tek mi kese peki ben ikizdir diye düşünmüştüm değerler yüksekti canımSlm herkese biz bugün minnak keseyi gorduk çok sukur ..inşallah 10 gün sonrada kalp atışları için gidicezzz.
valla ya bu değerle ikiz gebelik yüksek mi
Tebrikler canımSlm herkese biz bugün minnak keseyi gorduk çok sukur ..inşallah 10 gün sonrada kalp atışları için gidicezzz.
Canım tek kese ..çok sukur rabbime .bu bir mucize 13 yılın mucizesi.tekrar tekrar şükürler olsun rabbimeeeee..insallahhhhh sende göreceksin keseyi.Maşallah canım darısı benim gibi daha göremeyenlere olsun inşallah tek mi kese peki ben ikizdir diye düşünmüştüm değerler yüksekti canım
Çok sağol canimmm çok tesekkurlerTebrikler canım
Kızlar crionen jel kullananlar bana bir yardımcı olun lütfen, içeride biriken kremi vücut dışarı atarken ne renk atıyo?
Slm herkese biz bugün minnak keseyi gorduk çok sukur ..inşallah 10 gün sonrada kalp atışları için gidicezzz.
Kızlar crionen jel kullananlar bana bir yardımcı olun lütfen, içeride biriken kremi vücut dışarı atarken ne renk atıyo?
İnşallah canım benim çok sevindim senin adına Allahım 9 ay sağlıklı bi şekilde geçirmeyi nasip etsinCanım tek kese ..çok sukur rabbime .bu bir mucize 13 yılın mucizesi.tekrar tekrar şükürler olsun rabbimeeeee..insallahhhhh sende göreceksin keseyi.
Benim kanama bile denmez birkaç saatde koyu kahve biley kremmi desem akıntılı kahvemi desem bilemedim, sadece dün akşam bir kere kırmızı alıntı oldu bir kere o kadar, bende anlamadım kanama tarzı değil bunlar, acaba diyorum kremin fazlalıkları içerideki kanımı emiyo da fazlalıkları vücut atıyo dışarı anlayamadımtutunmada hafif kanama olduysa bile kırmızı kahverengi atar,sorun değil korkma genelde bu haftalarda az kanama olurmuş.
Canım bilmiyorum ama bu jelden tez vakitte kurtulalımBenim kanama bile denmez birkaç saatde koyu kahve biley kremmi desem akıntılı kahvemi desem bilemedim, sadece dün akşam bir kere kırmızı alıntı oldu bir kere o kadar, bende anlamadım kanama tarzı değil bunlar, acaba diyorum kremin fazlalıkları içerideki kanımı emiyo da fazlalıkları vücut atıyo dışarı anlayamadım
Çok sağol canım maşallah hepimize.ay maşallah
ne güzel haberler bugun :)
Sağol canım Rabbim herkese yasatsinTebrikler cnm
Doğrudur canım sağlıklı olsun da inşallahgenelde yüksek olunca ikiz diye bakılıyor ama ,ilk testlerde 10.000 çıkıp tek olan var.Bünye ile ilgili sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?