2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

rahim ağzında dışarı atıysa kreme bulaşıyor kahverengileşiyor. Forumda başka bölümlerede bakarsan görürsün çoğu kişi o haftalarda aynısını yaşamış

bende bunlara ek olaeak hipotroidi de çıktı. tiroid bezlerim küçükmüş az hormon salgılanıormuş o yüzden. onun için de ilaç kullanıorm ama şekerin normal sayılır sadece dietine uy yeterli dediler. hamilelikte çok dikkat etmen gerekecek dedi endokrinci de... senin de aklında bulunsun meyveyi bile kesebiliorlsr fazla yükselirse

rahim ağzında dışarı atıysa kreme bulaşıyor kahverengileşiyor. Forumda başka bölümlerede bakarsan görürsün çoğu kişi o haftalarda aynısını yaşamış
Bende şimdi baktım canım, benle aynı şeyi yaşayanlar varmış , allaha şükür kötü bi durum değilmiş. Olaki kırmızı olursa sıkıntılı olur sanırım. Bende yatıyorum perşembeden beri boşuna

Canım bende tiroit hastasıyım, ilacımı dün 75 mg çıkardı doktorum . Şimdilik bir sıkıntı yok 2.77 idi değerlerim geçen gün, ıkı hafta sonra tekrarlıycam testleri

boşuna değil zaten böyle durumda doktorlar hep bir hafta ayaklar yuksekte dinlenin demiş iyi yapmışsın.

Kızlar yaa şu kabizligada bi çare bulun yahuuu..ne yapicazzzz

aç karna kaysı su iyi gelmiyor mu?
doktor çözemezsen gebelikte ve bebeklerde kullanılan bir kabızlık şurubu yazdı bana. Duphalac Şurubu

Kızlar yaa şu kabizligada bi çare bulun yahuuu..ne yapicazzzz
Canım ara öğünlerde kuru kayısı yiyebilirsin, muzu günde yarım yemeye çalış , 2.5 lt su mutlaka iç, çavdarekmeği tüket, öğle ve akşam sebze yemeği mutlaka tüket, meyvelerini de ihmal etme. Bunlara uyarsan zaten kabız olmazsın , herşeye rağmen devam ediyosa doktoruna sor sana bş ilaç yazsın canım

Aynen canım kafayı yiycem, tuvalete her gittiğimde koyu kahve bişey var akan sanırım krem fazlalığı. Sen kaçıncı kutudasın? Ve ne sıklıkla kullanıyosun?
canım doktoruna danış ama kafana takma. bana opu günü ilk verdiklerinde hemşire tortular kahverengi da çıkabilir normal demişti ama uzun vadeyi mi kastetti sadece opu sonrasını mı bilemiorum. bende sadece ilk gün tüpün dışı hafif açık kahvemsi tortulu çıktı ondan başka olmadı.

Canım bende tiroit hastasıyım, ilacımı dün 75 mg çıkardı doktorum . Şimdilik bir sıkıntı yok 2.77 idi değerlerim geçen gün, ıkı hafta sonra tekrarlıycam testleri
ben 25 lik içiorum gebelik olursa hemen gel yükseltcem çok önemli dedi.

Benim ilk hamileliğimde gebelik şekerim vardı diyetime çok dikkat etmeme rağmen insülin kullanmıştım, bu sefer hipotiroid de çıktı , hamile kalamdan önce zaten 100 lük ilaç kullanıyordum kilo ile hamile kalınca daha daçok dikkat etmek gerekecek. Pazartesi gebelik testiyle beraber tSh baktırmamı iste

ben 25 lik içiorum gebelik olursa hemen gel yükseltcem çok önemli dedi.
Bende 25 içiyodum biraz yükselme oldu tiroitimde tamda transferi yaptığımız dönemdi 50 ye çıkardı beni, değerlerimde düşüş oldu ama yererli değil heralde bide hamileliğim kesinleşti artık o yüzden şimdi 75 e çıkardı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…