Aynen canım kafayı yiycem, tuvalete her gittiğimde koyu kahve bişey var akan sanırım krem fazlalığı. Sen kaçıncı kutudasın? Ve ne sıklıkla kullanıyosun?Canım bilmiyorum ama bu jelden tez vakitte kurtulalım
Benim kanama bile denmez birkaç saatde koyu kahve biley kremmi desem akıntılı kahvemi desem bilemedim, sadece dün akşam bir kere kırmızı alıntı oldu bir kere o kadar, bende anlamadım kanama tarzı değil bunlar, acaba diyorum kremin fazlalıkları içerideki kanımı emiyo da fazlalıkları vücut atıyo dışarı anlayamadım
bende bunlara ek olaeak hipotroidi de çıktı. tiroid bezlerim küçükmüş az hormon salgılanıormuş o yüzden. onun için de ilaç kullanıorm ama şekerin normal sayılır sadece dietine uy yeterli dediler. hamilelikte çok dikkat etmen gerekecek dedi endokrinci de... senin de aklında bulunsun meyveyi bile kesebiliorlsr fazla yükselirse
Bende şimdi baktım canım, benle aynı şeyi yaşayanlar varmış , allaha şükür kötü bi durum değilmiş. Olaki kırmızı olursa sıkıntılı olur sanırım. Bende yatıyorum perşembeden beri boşunarahim ağzında dışarı atıysa kreme bulaşıyor kahverengileşiyor. Forumda başka bölümlerede bakarsan görürsün çoğu kişi o haftalarda aynısını yaşamış
Canım bende tiroit hastasıyım, ilacımı dün 75 mg çıkardı doktorum . Şimdilik bir sıkıntı yok 2.77 idi değerlerim geçen gün, ıkı hafta sonra tekrarlıycam testleribende bunlara ek olaeak hipotroidi de çıktı. tiroid bezlerim küçükmüş az hormon salgılanıormuş o yüzden. onun için de ilaç kullanıorm ama şekerin normal sayılır sadece dietine uy yeterli dediler. hamilelikte çok dikkat etmen gerekecek dedi endokrinci de... senin de aklında bulunsun meyveyi bile kesebiliorlsr fazla yükselirse
Bende şimdi baktım canım, benle aynı şeyi yaşayanlar varmış , allaha şükür kötü bi durum değilmiş. Olaki kırmızı olursa sıkıntılı olur sanırım. Bende yatıyorum perşembeden beri boşuna
Kızlar yaa şu kabizligada bi çare bulun yahuuu..ne yapicazzzz
Maşallah çok.Güzel canimKızlar sonuç 592.8 nasıl lütfen yorum yapın
Canım ara öğünlerde kuru kayısı yiyebilirsin, muzu günde yarım yemeye çalış , 2.5 lt su mutlaka iç, çavdarekmeği tüket, öğle ve akşam sebze yemeği mutlaka tüket, meyvelerini de ihmal etme. Bunlara uyarsan zaten kabız olmazsın , herşeye rağmen devam ediyosa doktoruna sor sana bş ilaç yazsın canımKızlar yaa şu kabizligada bi çare bulun yahuuu..ne yapicazzzz
Kızlar sonuç 592.8 nasıl lütfen yorum yapın
canım doktoruna danış ama kafana takma. bana opu günü ilk verdiklerinde hemşire tortular kahverengi da çıkabilir normal demişti ama uzun vadeyi mi kastetti sadece opu sonrasını mı bilemiorum. bende sadece ilk gün tüpün dışı hafif açık kahvemsi tortulu çıktı ondan başka olmadı.Aynen canım kafayı yiycem, tuvalete her gittiğimde koyu kahve bişey var akan sanırım krem fazlalığı. Sen kaçıncı kutudasın? Ve ne sıklıkla kullanıyosun?
ben 25 lik içiorum gebelik olursa hemen gel yükseltcem çok önemli dedi.Canım bende tiroit hastasıyım, ilacımı dün 75 mg çıkardı doktorum . Şimdilik bir sıkıntı yok 2.77 idi değerlerim geçen gün, ıkı hafta sonra tekrarlıycam testleri
Aynen canım hayırlısı neyse öyle olsunYa şimdi ne söylesem yalan olur biliyosun bende iki tane embriyo koydurdum keseyi görmeye gittigimizde ögrencez :))) ikiz mi tekiz mi ama saglikli olsunda ikizi tekizi farketmez cnm
12. Gün canım iyi dedi doktorum 2 gün sonra tekrar test yaptım dedicanım kaçıncı günde yaptırdın testi? baya şüpheye yer bırakmayacak yükseklikte gibimçok sevindim bi sorun yoktur umarım tebriklerrr :)
Benim ilk hamileliğimde gebelik şekerim vardı diyetime çok dikkat etmeme rağmen insülin kullanmıştım, bu sefer hipotiroid de çıktı , hamile kalamdan önce zaten 100 lük ilaç kullanıyordumbende bunlara ek olaeak hipotroidi de çıktı. tiroid bezlerim küçükmüş az hormon salgılanıormuş o yüzden. onun için de ilaç kullanıorm ama şekerin normal sayılır sadece dietine uy yeterli dediler. hamilelikte çok dikkat etmen gerekecek dedi endokrinci de... senin de aklında bulunsun meyveyi bile kesebiliorlsr fazla yükselirse
Arkadaşa zaten iki embriyo transfer edildi :)canım kaçıncı günde yaptırdın testi? baya şüpheye yer bırakmayacak yükseklikte gibimçok sevindim bi sorun yoktur umarım tebriklerrr :)
Bende 25 içiyodum biraz yükselme oldu tiroitimde tamda transferi yaptığımız dönemdi 50 ye çıkardı beni, değerlerimde düşüş oldu ama yererli değil heralde bide hamileliğim kesinleşti artık o yüzden şimdi 75 e çıkardı beni.ben 25 lik içiorum gebelik olursa hemen gel yükseltcem çok önemli dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?