Ben herşey yiyorum :) şaka bi yana ben meyve olarak hergun iki dilim anans yiyiorumKızlar yemeklerle aranız nasıl? Gğn içinde yedikleriniz neler? Ara öğünlerde ne yiyorsunuz? Ben genelde süt içiyorum badem ceviz ve meyve yiyorum.
Cnm buldugun şehirde hep nöbetci kadin dogumcu yokmu ?_tangled_ canım kanaman başladığında adet sancısıda çektimiydin cnm. Beni şimdi öyle bir sancım başladı tuvalete bi gittim koyu kahve başlamış kırmızıya çalmaya bir akıntım olmjş öyle.
Var canım, kendi doktorumla konuştum yatmamı dinlenmemi hiçbişey yapmamamı ilaçlarımıda aksatmamamı söyledi , sürekli olan bir kanamam yok, şimdi yine bir anlık oldu ve bitti arkası gelirmi diye korkuyorum, perşembeden beri allaha şükür devamlılığı olan bir kanamam olmadı.Cnm buldugun şehirde hep nöbetci kadin dogumcu yokmu ?
Anladim cnm yat dinlen ozaman ayaklarini uzat kötu şeyler dusunme pozitif ol cok kanamam olursa direk acilden kadin dogumcuya gitVar canım, kendi doktorumla konuştum yatmamı dinlenmemi hiçbişey yapmamamı ilaçlarımıda aksatmamamı söyledi , sürekli olan bir kanamam yok, şimdi yine bir anlık oldu ve bitti arkası gelirmi diye korkuyorum, perşembeden beri allaha şükür devamlılığı olan bir kanamam olmadı.
Öyle yapcam zaten. Alalhım nasıl zorlu bir süreçten geçiriyor bizi, umarım kimsenin bebişine hiçbiley olmaz sağlıklı sıhatli alırız kucaklarımızaAnladim cnm yat dinlen ozaman ayaklarini uzat kötu şeyler dusunme pozitif ol cok kanamam olursa direk acilden kadin dogumcuya git
İnş canim bi tanidigimiz var kanamali gecirdi hamileligi nur topu gbi bi bebegi oldu yat dinlen hic iş yapmaÖyle yapcam zaten. Alalhım nasıl zorlu bir süreçten geçiriyor bizi, umarım kimsenin bebişine hiçbiley olmaz sağlıklı sıhatli alırız kucaklarımıza
telaşlanma canım birden sağ kasığımdan bir ağrı girdi adet olacağım dedim öğleden sonra idi ama sabah 10 da dr kontrolünde doktorum kan toparlanması var embriyonun arkasında dedi canım yani dr bekliyordu kanamayı rahimin temizlenmesi için ben de önce çok korktum hatta eşimde biz düşük dedik ama korkma parça yoktu sadece çok hızlı kan geldi ama yine de rahim tam temizlenmemiş ertesi günü tekrar kontrole gittim hala tam temizlenmemişti dinlen dedi ara ara yine kanaman olacak veya vücut bişekilde emecek dedi çok şükür ondan sonra olmadı ama dün kurumuş kan birikintileri çıktı siyah bugünde kahve rengi lekeler canım rahime iyice yerleştiği için ve büyüyor ondan bu kanamalar dediğim gibi telaş yapma yorulma ağırlık sakın kaldırma ben salıdan beri dinleniyorum :)) başka soruların varsa merak ettiğin çekinme cnm_tangled_ canım kanaman başladığında adet sancısıda çektimiydin cnm. Beni şimdi öyle bir sancım başladı tuvalete bi gittim koyu kahve başlamış kırmızıya çalmaya bir akıntım olmjş öyle.
_tangled_ canım kanaman başladığında adet sancısıda çektimiydin cnm. Beni şimdi öyle bir sancım başladı tuvalete bi gittim koyu kahve başlamış kırmızıya çalmaya bir akıntım olmjş öyle.
şuan nasılsın cnm dediğim gibi endişe etme bebiş büyüyor kendine rahimde yer açıyor açarken de rahimde kanama oluyor hali ile aspirinde kan akışını hızlandırıyor bende aspirin kesildi sadece kalçadan progestan kullanılıyor bide günde bir tane estrofem sen de telaşlanma..Öyle yapcam zaten. Alalhım nasrlu bir süreçten geçiriyor bizi, umarım kimsenin bebişine hiçbiley olmaz sağlıklı sıhatli alırız kucaklarımıza
Kanama için ekstra bişey vermedi bana, jelimi ve estrofemi aksatmayımmış dedi sadeceprulton kullanıyormusun kanama için?
ağrı oluyormuş onun için progesteron veriyormuş doktorlar.
Canım asprini banada kesti, estrofemi 3 tane jelide sabah akşam verdi bana, iğneye çevirmedi. Arkadı gelmedi canım kanamanın, umarım gelmezde. Dünde aynıdı oldu tüm gün gelmedi akşam geldi bir kere belki yine gelmez sabaha kadar. Hayırlısıyla haftasonunu atlatayım da pazartesi kenfi doktoruma gşderşm gerekirseşuan nasılsın cnm dediğim gibi endişe etme bebiş büyüyor kendine rahimde yer açıyor açarken de rahimde kanama oluyor hali ile aspirinde kan akışını hızlandırıyor bende aspirin kesildi sadece kalçadan progestan kullanılıyor bide günde bir tane estrofem sen de telaşlanma..
Canım bendede kurumuş kan birikşntisi oluyor bide jel emiyo sanıtım kanı jelle çıkıyo dışarı. Tabi şimdi direkt koyu kan şeklinde skınca korktum bide sancı verdi bana adet olcakmışım gibi, en kısa zsmanda kurtuluruz umarım bu dertten.telaşlanma canım birden sağ kasığımdan bir ağrı girdi adet olacağım dedim öğleden sonra idi ama sabah 10 da dr kontrolünde doktorum kan toparlanması var embriyonun arkasında dedi canım yani dr bekliyordu kanamayı rahimin temizlenmesi için ben de önce çok korktum hatta eşimde biz düşük dedik ama korkma parça yoktu sadece çok hızlı kan geldi ama yine de rahim tam temizlenmemiş ertesi günü tekrar kontrole gittim hala tam temizlenmemişti dinlen dedi ara ara yine kanaman olacak veya vücut bişekilde emecek dedi çok şükür ondan sonra olmadı ama dün kurumuş kan birikintileri çıktı siyah bugünde kahve rengi lekeler canım rahime iyice yerleştiği için ve büyüyor ondan bu kanamalar dediğim gibi telaş yapma yorulma ağırlık sakın kaldırma ben salıdan beri dinleniyorum :)) başka soruların varsa merak ettiğin çekinme cnm
şuan nasılsın cnm dediğim gibi endişe etme bebiş büyüyor kendine rahimde yer açıyor açarken de rahimde kanama oluyor hali ile aspirinde kan akışını hızlandırıyor bende aspirin kesildi sadece kalçadan progestan kullanılıyor bide günde bir tane estrofem sen de telaşlanma..
inşallah canım korkma ben nette bu kanamaları yaşanların yazdıklarını okudum çok fazla kandan dolayı acile gitmişler yani bizimki de normal kız arkadaşımda bu kanamalar bebek büyüdükçe sürekli olmuş onunla konuşuncada rahatladım ben sen de stres yapma sadece dinlen, dinlemek iyi geliyor.inşallah rahimlerimiz temizlenirde bebişlerimiz rahatlar cnm...Canım bendede kurumuş kan birikşntisi oluyor bide jel emiyo sanıtım kanı jelle çıkıyo dışarı. Tabi şimdi direkt koyu kan şeklinde skınca korktum bide sancı verdi bana adet olcakmışım gibi, en kısa zsmanda kurtuluruz umarım bu dertten.
evet canım daha önce dediğin gibi 6/7 haftalarda bu yaşanıyormuş embriyo büyüdüğü için rahime daha sıkı tutunuyor buda kanamaya neden oluyormuş bazılarında rahim kendisi bir şekilde yok ediyormuş yada ben de olduğu gibi dışarı atıyor böyle olunca dinlenmek gerekiyor muş.hayırlısı ile sağlıkla atlatırız inşallah artık 9 ay her hafta ayrı heyecanlar bize ...burda görüyorum hemen herkesin aynı haftalarda kanaması oluyor ben sizden bir hafta geride olduğum için benimde haftaya olur diye bakıyorum.Bu haftalarda dikkatli olalım dinlenmek gerekiyor birde ilaçları ihmal etmemek.
Transferden bu yana hafta da bir proluton iğne vuruluyorum,düşük tehlikesi olmaması için herkese veriyor doktorum.
Biz tedbiri bırakmayacağız Rabbime dua edicez.Allah korusun yavrularımızı.
evet canım daha önce dediğin gibi 6/7 haftalarda bu yaşanıyormuş embriyo büyüdüğü için rahime daha sıkı tutunuyor buda kanamaya neden oluyormuş bazılarında rahim kendisi bir şekilde yok ediyormuş yada ben de olduğu gibi dışarı atıyor böyle olunca dinlenmek gerekiyor muş.hayırlısı ile sağlıkla atlatırız inşallah artık 9 ay her hafta ayrı heyecanlar bize ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?