amin inşallah canım inşallah sağlıkla :))dediğin gibi aşamalar ard arda inşallah atlatırız sağlıkla hepsini. :)
arkadaşlar bugün gününüz nasıl geçti?ben eşimle akşam üzeri dışarı çıktım eve hapsolmamı istemiyor markete falan gittik ama galiba ben üşüttüm boğazım yanıyor.başım ağrıyor.çok kötü oldu.
yolculukta çok dikkatli ol canım yorulma üşütme bana da parosetal grubu (minoset.parol)dediler ama ben yine de kullanmak istemiyrorum.:)yarın 5-6 günlük bir iş seyhatimiz olacak ona hazırlandım,dikkat edebildiğim kadar dikkat edicem kendime,yorulmamaya çalışacağım.Düşüncesi bile yordu beni.
boğazda tahriş ve baş göz ağrısı hamilelikten oluyor,üşütmene bile gerek yok ,hatta bir yerde okumuştum belirtiler arasında yer alıyor. Çay benim baş ağrılarıma iyi gelir normalde. Doktor transfer günü ağrı kesici yazmıştı , her ağrı kesiciyi kullanamazmışız,minoset yazmış bana.Çekilmeyecek durumda olursam kullanırım diye aldım koydum kenara.
Canim cayı bende çok seviyorum transferden sonra icmismiydin nasıl yaptınboğazda tahriş ve baş göz ağrısı hamilelikten oluyor,üşütmene bile gerek yok ,hatta bir yerde okumuştum belirtiler arasında yer alıyor. Çay benim baş ağrılarıma iyi gelir normalde. Doktor transfer günü ağrı kesici yazmıştı , her ağrı kesiciyi kullanamazmışız,minoset yazmış bana.Çekilmeyecek durumda olursam kullanırım diye aldım koydum kenara.
Ben her sabah bi bardak cay iciyorum birde kahve iciyorum doktor bi bardak birşey olmaz dedi sade kahve iciyorumCanim cayı bende çok seviyorum transferden sonra icmismiydin nasıl yaptın
Canim cayı bende çok seviyorum transferden sonra icmismiydin nasıl yaptın
Ayaktayken bas dönmesi yaşayan var mi kizlar?
Ben her sabah bi bardak cay iciyorum birde kahve iciyorum doktor bi bardak birşey olmaz dedi sade kahve iciyorum
Ben ilk denememde dikkat etmedim açıkçası ilk ya pek aklıma gelmediilacı içme ihtiyacım olmadı.
Çaya da dikkat ettim çok açık şekersiz gunde iki ama buyuk fincan :) turk kahveside severim ama onun için sabırlı olmaya çalışdım arada bir iki tane içtim :)
Bende oluyor tansiyonum 7 ye dusuyor elim ayagim dislerim bile titremeye basliyorAyaktayken bas dönmesi yaşayan var mi kizlar?
Ben ilk denememde dikkat etmedim açıkçası ilk ya pek aklıma gelmediama simdi az içeceğim içmeden duramıyorum zaten 9 gun evde oturmak sıkıyor çaya vermiştim kendimi:))
Canım bende kilolu hamile kaldım ilaçlar baya şişirdi beni şeker ve TSh istedi dr ve ikisi de normal seviyelerde değil gebelikte çok tehlikeliymis şeker düşüge sebep oluomus TSH da 4 çıktı benim 2.5 olmaliymis en fazla gebelikte ilaç başladım iki hafta sonra bi daha ölçüleçek şeker için ne yapsam bilmiyorum çok korkuyorum sinir oluyorum kendime boğazımı tutamayisimaBenim ilk hamileliğimde gebelik şekerim vardı diyetime çok dikkat etmeme rağmen insülin kullanmıştım, bu sefer hipotiroid de çıktı , hamile kalamdan önce zaten 100 lük ilaç kullanıyordumkilo ile hamile kalınca daha daçok dikkat etmek gerekecek. Pazartesi gebelik testiyle beraber tSh baktırmamı iste
Bende oluyor tansiyonum 7 ye dusuyor elim ayagim dislerim bile titremeye basliyor
Tsh cok yüksek cikinca gebeliktede bebegin erkek diye duymustumm :))Canım bende kilolu hamile kaldım ilaçlar baya şişirdi beni şeker ve TSh istedi dr ve ikisi de normal seviyelerde değil gebelikte çok tehlikeliymis şeker düşüge sebep oluomus TSH da 4 çıktı benim 2.5 olmaliymis en fazla gebelikte ilaç başladım iki hafta sonra bi daha ölçüleçek şeker için ne yapsam bilmiyorum çok korkuyorum sinir oluyorum kendime boğazımı tutamayisima
Benim 1 haftadir var ayakta zor duruyorum tansiyonum normal cikti hormonlar yapiyor herhalde...Bende oluyor tansiyonum 7 ye dusuyor elim ayagim dislerim bile titremeye basliyor
Ben gunde 2 bardak sut iciyorum da bende kansizlik varya sut kanimi dusururmu daha cok.1 bardagami indirsem ???bünyen zayıf
muzlu süt iç
portakalın kendisi veya taze suyu
balık hapı? seni güçlü tutacak şeyler.
açlık şeker ölçümü isteyecektir doktorun.o da fena yapıyor.
Evet cnm ztn cok cay seven biri değilim bi bardak icsem yeterli oluyor benim icin oda sabahlari kahvaltida ama kahvesiz duramam saniyordum tedaviye başlamadan önce gunde 3 tane iciyordum ama tedaviye başladim direk kestim bazi günler 1 tane iciyorum bazen hic istemiyorum :)bnimde dedem ameliyat oldu oraya gitmek istiyorum 2 saat yol ama eşim izin vermiyorevet bir iki bardaktan bişi olmazmış doğru,şekerede dikkat etmek gerekiyor hamilelikte şeker sorun olabiliyor ilerleyen zamanlarda.
Aman tansiyonun normal olsun hormonlar yapiyodur tatlim :)))Benim 1 haftadir var ayakta zor duruyorum tansiyonum normal cikti hormonlar yapiyor herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?