2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canm bende prolutex ipne kullandım iki hafta sonra beni sabah akşam jele çevirdi onuda kullanmaya başlayalı iki hafta oldu. Lekelenmelerimde başlayalı 2.5 gün B blankx

genelde hep bu haftalarda oluyormuş normal ,bol dinlen ,su içmekte önemliymiş.Hepimiz hep beraber atlatacağız bu haftaları inşallah.

boğazda tahriş ve baş göz ağrısı hamilelikten oluyor,üşütmene bile gerek yok ,hatta bir yerde okumuştum belirtiler arasında yer alıyor. Çay benim baş ağrılarıma iyi gelir normalde. Doktor transfer günü ağrı kesici yazmıştı , her ağrı kesiciyi kullanamazmışız,minoset yazmış bana.Çekilmeyecek durumda olursam kullanırım diye aldım koydum kenara.

Son düzenleme:
yolculukta çok dikkatli ol canım yorulma üşütme bana da parosetal grubu (minoset.parol)dediler ama ben yine de kullanmak istemiyrorum.:)

Canim cayı bende çok seviyorum transferden sonra icmismiydin nasıl yaptın

Canim cayı bende çok seviyorum transferden sonra icmismiydin nasıl yaptın

ilacı içme ihtiyacım olmadı.
Çaya da dikkat ettim çok açık şekersiz gunde iki ama buyuk fincan :) turk kahveside severim ama onun için sabırlı olmaya çalışdım arada bir iki tane içtim :)

Ben her sabah bi bardak cay iciyorum birde kahve iciyorum doktor bi bardak birşey olmaz dedi sade kahve iciyorum

evet bir iki bardaktan bişi olmazmış doğru,şekerede dikkat etmek gerekiyor hamilelikte şeker sorun olabiliyor ilerleyen zamanlarda.

ilacı içme ihtiyacım olmadı.
Çaya da dikkat ettim çok açık şekersiz gunde iki ama buyuk fincan :) turk kahveside severim ama onun için sabırlı olmaya çalışdım arada bir iki tane içtim :)
Ben ilk denememde dikkat etmedim açıkçası ilk ya pek aklıma gelmedi ama simdi az içeceğim içmeden duramıyorum zaten 9 gun evde oturmak sıkıyor çaya vermiştim kendimi:))

Ben ilk denememde dikkat etmedim açıkçası ilk ya pek aklıma gelmedi ama simdi az içeceğim içmeden duramıyorum zaten 9 gun evde oturmak sıkıyor çaya vermiştim kendimi:))

çok koyu içme yeter ki demir eksikliği yapıyor.Birde ilaçları vitamnleri enaz 1 saat önce ve sonra içmek gerekiyormuş.

Canım bende kilolu hamile kaldım ilaçlar baya şişirdi beni şeker ve TSh istedi dr ve ikisi de normal seviyelerde değil gebelikte çok tehlikeliymis şeker düşüge sebep oluomus TSH da 4 çıktı benim 2.5 olmaliymis en fazla gebelikte ilaç başladım iki hafta sonra bi daha ölçüleçek şeker için ne yapsam bilmiyorum çok korkuyorum sinir oluyorum kendime boğazımı tutamayisima

Bende oluyor tansiyonum 7 ye dusuyor elim ayagim dislerim bile titremeye basliyor

bünyen zayıf
muzlu süt iç
portakalın kendisi veya taze suyu
balık hapı? seni güçlü tutacak şeyler.

açlık şeker ölçümü isteyecektir doktorun.o da fena yapıyor.

Tsh cok yüksek cikinca gebeliktede bebegin erkek diye duymustumm :))

bünyen zayıf
muzlu süt iç
portakalın kendisi veya taze suyu
balık hapı? seni güçlü tutacak şeyler.

açlık şeker ölçümü isteyecektir doktorun.o da fena yapıyor.
Ben gunde 2 bardak sut iciyorum da bende kansizlik varya sut kanimi dusururmu daha cok.1 bardagami indirsem ???

evet bir iki bardaktan bişi olmazmış doğru,şekerede dikkat etmek gerekiyor hamilelikte şeker sorun olabiliyor ilerleyen zamanlarda.
Evet cnm ztn cok cay seven biri değilim bi bardak icsem yeterli oluyor benim icin oda sabahlari kahvaltida ama kahvesiz duramam saniyordum tedaviye başlamadan önce gunde 3 tane iciyordum ama tedaviye başladim direk kestim bazi günler 1 tane iciyorum bazen hic istemiyorum :)bnimde dedem ameliyat oldu oraya gitmek istiyorum 2 saat yol ama eşim izin vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…