2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

geçmiş olsun,allah şifa versin inşallah.
transferden 2 gun sonra millet yurtdışına gidiyor.Ama eşinide anlıyorum o kadar çaba korkuyordur.
Düşünmesi bile ayrı güzel. :)

Yazdıklarınızı okumaya yetisemiom hanımlar ne güzel sohbet etmişsiniz bende bugün gittim dr uma kesemizi gördük çok şükür küçücük topacik bi kese 2 hafta sonra da pit pit lari duymaya gitmez inşallah çok güzel bi duyguymuş rabbim isteyen herkese yaşatsin

maşallah
rabbim sıkısıkı tuttundursun inşallah

bir söz var ya :)
neydi dur?
ye ekşiyi doğur Ayşe'yi
ye tatlıyı doğur Hakkı'yı

oğlan için tatlı yiye yiye TSH larını yukseltmişler :)
ya şaka bir yana ben normalde de ekşi hiç sevmem tatlıyı yemek niyetine yiyen bir insanım eşim dışarı çıkarmak için bana sana tatlı ısmarlayacağım diyor bide 24 saat açık tatlıcıların adresini almış işi garantiye aldım diyor :)

hadi hayırlı olsun canım minicik keseniz :))

:))

tatlım senin kalp atım randevun ne zamandı inşallah Allahım sağlığıyla duymayı nasip etsin inşallah hepimize..

Amin :)
sadece kan testlerim var elimde.
2 hafta sonra gel dedi bu hafta doktorum.
hayırlısıyla inşallah sorunsuz gelirz o gune ve hem duyar hem lamba gibi yanıp sönen o pıt pıtı görürüz inşallah.

Amin :)
sadece kan testlerim var elimde.
2 hafta sonra gel dedi bu hafta doktorum.
hayırlısıyla inşallah sorunsuz gelirz o gune ve hem duyar hem lamba gibi yanıp sönen o pıt pıtı görürüz inşallah.
inşallah canım inşallahhh:))

ayyyyyy inşallahhhh sağlıkla o günleri görelim inşallahhhh..sonra isim konuşmaları aklınızdakileri söyleyin diye Allahım inşallah o günleri hepimize yaşatsın inşallah sağlıkla...:)
Amin canım hep birlikte gorcez inşallah o günleri

hadi hayırlı olsun canım minicik keseniz :))

İnşallah hayirlisiyla kalbini de duyayim canım bugün bi oh cekmisim Dr işte kesemiz burda dediğinde Dr sok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…