Tsh cok yüksek cikinca gebeliktede bebegin erkek diye duymustumm :))
Evet cnm ztn cok cay seven biri değilim bi bardak icsem yeterli oluyor benim icin oda sabahlari kahvaltida ama kahvesiz duramam saniyordum tedaviye başlamadan önce gunde 3 tane iciyordum ama tedaviye başladim direk kestim bazi günler 1 tane iciyorum bazen hic istemiyorum :)bnimde dedem ameliyat oldu oraya gitmek istiyorum 2 saat yol ama eşim izin vermiyor
Evet yageçmiş olsun,allah şifa versin inşallah.
transferden 2 gun sonra millet yurtdışına gidiyor.Ama eşinide anlıyorum o kadar çaba korkuyordur.
Düşünmesi bile ayrı güzel. :)
:))) çok merak ediyorum şu günleri atlatalım birde cinsiyet muhabbeti yapalım burda inşallahTsh cok yüksek cikinca gebeliktede bebegin erkek diye duymustumm :))
İnş canim ya bende öyle:))) çok merak ediyorum şu günleri atlatalım birde cinsiyet muhabbeti yapalım burda inşallah
Yazdıklarınızı okumaya yetisemiom hanımlar ne güzel sohbet etmişsiniz bende bugün gittim dr uma kesemizi gördük çok şükür küçücük topacik bi kese 2 hafta sonra da pit pit lari duymaya gitmez inşallah çok güzel bi duyguymuş rabbim isteyen herkese yaşatsin
ya şaka bir yana ben normalde de ekşi hiç sevmem tatlıyı yemek niyetine yiyen bir insanım eşim dışarı çıkarmak için bana sana tatlı ısmarlayacağım diyor bide 24 saat açık tatlıcıların adresini almış işi garantiye aldım diyor :)bir söz var ya :)
neydi dur?
ye ekşiyi doğur Ayşe'yi
ye tatlıyı doğur Hakkı'yı
oğlan için tatlı yiye yiye TSH larını yukseltmişler :)
ayyyyyy inşallahhhh sağlıkla o günleri görelim inşallahhhh..sonra isim konuşmaları aklınızdakileri söyleyin diye Allahım inşallah o günleri hepimize yaşatsın inşallah sağlıkla...:):))) çok merak ediyorum şu günleri atlatalım birde cinsiyet muhabbeti yapalım burda inşallah
hadi hayırlı olsun canım minicik keseniz :))Yazdıklarınızı okumaya yetisemiom hanımlar ne güzel sohbet etmişsiniz bende bugün gittim dr uma kesemizi gördük çok şükür küçücük topacik bi kese 2 hafta sonra da pit pit lari duymaya gitmez inşallah çok güzel bi duyguymuş rabbim isteyen herkese yaşatsin
tatlım senin kalp atım randevun ne zamandı inşallah Allahım sağlığıyla duymayı nasip etsin inşallah hepimize..maşallah
rabbim sıkısıkı tuttundursun inşallah
ya şaka bir yana ben normalde de ekşi hiç sevmem tatlıyı yemek niyetine yiyen bir insanım eşim dışarı çıkarmak için bana sana tatlı ısmarlayacağım diyor bide 24 saat açık tatlıcıların adresini almış işi garantiye aldım diyor :)
tatlım senin kalp atım randevun ne zamandı inşallah Allahım sağlığıyla duymayı nasip etsin inşallah hepimize..
inşallah canım inşallahhh:))Amin :)
sadece kan testlerim var elimde.
2 hafta sonra gel dedi bu hafta doktorum.
hayırlısıyla inşallah sorunsuz gelirz o gune ve hem duyar hem lamba gibi yanıp sönen o pıt pıtı görürüz inşallah.
Amin canım hep birlikte gorcez inşallah o günleriayyyyyy inşallahhhh sağlıkla o günleri görelim inşallahhhh..sonra isim konuşmaları aklınızdakileri söyleyin diye Allahım inşallah o günleri hepimize yaşatsın inşallah sağlıkla...:)
hadi hayırlı olsun canım minicik keseniz :))
Başim agriyor uzaniyorum yatakdaKizlarr napiyorsunuz nasil gidiyor :))
Başim agriyor uzaniyorum yatakda
Kizlarr napiyorsunuz nasil gidiyor :))
Karanlik yerde uzan tatlim yoksa gecmiyor bas agrisiBaşim agriyor uzaniyorum yatakda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?