2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Amin canım hep birlikte gorcez çoinşallah o günleri

İnşallah hayirlisiyla kalbini de duyayim canım bugün bi oh cekmisim Dr işte kesemiz burda dediğinde Dr sok
çok güzelll :)) inşallah kalp atışında da o sevinci hayırlısı ile yaşarız inşallah canım..

bir yorgunluk çöktü üstüme bayıldım bayılacağım...
sen nasılsın?
canım sen çok mu yoruluyorsun evde acaba fark etmeden çalışıp hafif ev işi diye canım çok dikkatet ben de hafif ev işi diye düşünüp dikkatetmedim boşver not vermeyecekler yorma kendini dinlen ayaklarını uzat yat rahat rahat bebişciğin yerleşsin canım:)

Yoruldunmu bugun canim?bende migde bulantisiyla bas etmeye calisiyorum kalcamda cok asiri agriyor saf alkol koydum ama banamisin demiyor
tatlım senin bulantılar devam mı ediyor ?geçmiş olsun ya.ay evet o iğne ne kadar kuvvetli bir iğne ki Allahım o ne acı öyle sağa sola dönerken canım çıkıyor :)

Ama illa da olacak diye birsey yok değil mi . Böyle cok kiside duyunca olmamasi anormalmis gibi gelmeye basliyo. Ne olacak bu duygu karisikligimiz endiselerimiz bilmiyorum

tatlım senin bulantılar devam mı ediyor ?geçmiş olsun ya.ay evet o iğne ne kadar kuvvetli bir iğne ki Allahım o ne acı öyle sağa sola dönerken canım çıkıyor :)
Gecmedi tatlim cok acitiyor cok igne yagli ya o yuzden.igneyi vurcak yer kalmadi artik :)

Ama illa da olacak diye birsey yok değil mi . Böyle cok kiside duyunca olmamasi anormalmis gibi gelmeye basliyo. Ne olacak bu duygu karisikligimiz endiselerimiz bilmiyorum
yok canım illa olacak diye bir şey yok herhalde bizim rahim zarı biraz daha ince yerleşirken sonuçta hergün büyüyor rahimde tahribat yaptı.korkma canım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde tamamlayacağız Allahın izni ile.

Inşaallah canım yaa cok zor bu süreçler ama sonu güzel olacak inşaallah

Valla bende ole dusundum normali oylemi oluyo demeye basladim kafayi yedik iyicee:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…