2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

acaba yediğin bir şey mi uykunu kaçırıyor diyeceğim kafein de yok?çay var mı?bide evin havasını sürekli temizleyin oksijen girsin içeri.oda hava almıyor sa .
Cay icmiyorum hic canim sevmiyorum butun gun acik heryer hamilelikten olabilirmi

Koptum gulmekten valla ya :))))))))))olunca niye oldu olmayinca nie olmadi allahim akillarimizi bebislerimizi sen koru yarabbimmmm
ama gerçekten öyle agrı dursa aa neoldu ağrı başlıyor ay adet mi olacağım hayırlısı ile sağlıkla şu üç ayı tamamlarsak inşallah normal sohbet edebiliriz cinsiyet?isim _diye şimdi sadece sende de bu ağrı var mı?:)

Cay icmiyorum hic canim sevmiyorum butun gun acik heryer hamilelikten olabilirmi
olabilir demek ki sendeki etkisi uyuyamamak herbünye de farklı hoş böyle bir tanıdık vardı onun da uzun yıllar olmamıştı sonra olunca 10 yıl sonra heyecandan uyumuyordu ama hiçç dr ilaç yazıyordu bebeğe zarar verecek diye..

Gulme krizine girdim valla:)))valla ya hayirlisiyla 3 ayi tamamlasak ne guzel olcak ya.ben simdiden dusunuyorum isim annem kiziyor 5 alti aylik olsun bi hayirlisiyla diyor

Bendede asiri heycan var atamadim onu ondan da olabilir

Kızlar sizi bilmiyorum ama bildiğiniz tuz aşeriyorum ayran yapıuorum tuz bol bol koyuyorum kıvırcık yiyorum tuzluyorum herşeye tuz koyuyorum öncesinde tuz tüketimim normaldı yani siz de aşerme başlamadı ya

Aynen canım kafayı yiycem, tuvalete her gittiğimde koyu kahve bişey var akan sanırım krem fazlalığı. Sen kaçıncı kutudasın? Ve ne sıklıkla kullanıyosun?
İnan hatırlamıyorum ikinci olması lazım ben günde bir kez kullanıyorum

Selam kızlar negatif sonuç alanlardandim ben de bir sey soracaktım doktorla görüştük benim yumurtaların morfolojisi bozukmuş dondurulmuşlari ne Zaman isterseniz deneyelim dedi ama bizim aklımıza yatmıyor pek diğerlerinin de morfolojisi bozuksa tutmama ihtimali olmaz mı diye Bi de tekrar başlarsak vitamin verecekmiş. Cok kararsızız direk başka merkezde yeni bir tedavi mi dondurulmuşlar mı böyle bir şeyle karşılasan oldu mu ??

Canım öncelikle geçmiş olsun ama bozuk morfoloji ile devam mantıksız hem manen hem madden sonucu bile bile göze almak bence.

Bütün güzel annelerimiz ve bebiscikleri günaydın mutlu çok sağlıklı güzel haberlerin olduğu bir pazar günü geçirmeniz dileği ile..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…