:)) yok korkma herinsan da olacak diye bi kaide yok tatlım :)Valla bende ole dusundum normali oylemi oluyo demeye basladim kafayi yedik iyicee:))))))
Insallah canim insallah bebislerimiz iyi olsunda herseye raziyizayyyy sormaa hertarafım mosmor otururken acıyor yürürken acıyor sürekli acıyor.Allahım inşallah sağlıkla tamamlarız.:)
Sorma canim yaa sıkıntı olsa onun tedirginligini yaşıyoruz, bisey olmasada acaba niye olmuyo diyoruz:)))Valla bende ole dusundum normali oylemi oluyo demeye basladim kafayi yedik iyicee:))))))
acaba yediğin bir şey mi uykunu kaçırıyor diyeceğim kafein de yok?çay var mı?bide evin havasını sürekli temizleyin oksijen girsin içeri.oda hava almıyor sa .Iste sorun orda gunduz uyumuyorum hic:)))))
Koptum gulmekten valla ya :))))))))))olunca niye oldu olmayinca nie olmadi allahim akillarimizi bebislerimizi sen koru yarabbimmmmSorma canim yaa sıkıntı olsa onun tedirginligini yaşıyoruz, bisey olmasada acaba niye olmuyo diyoruz:)))
Allah yardımcımız olsun
Cay icmiyorum hic canim sevmiyorum butun gun acik heryer hamilelikten olabilirmiacaba yediğin bir şey mi uykunu kaçırıyor diyeceğim kafein de yok?çay var mı?bide evin havasını sürekli temizleyin oksijen girsin içeri.oda hava almıyor sa .
:)))))Koptum gulmekten valla ya :))))))))))olunca niye oldu olmayinca nie olmadi allahim akillarimizi bebislerimizi sen koru yarabbimmmm
ama gerçekten öyle agrı dursa aa neoldu ağrı başlıyor ay adet mi olacağım hayırlısı ile sağlıkla şu üç ayı tamamlarsak inşallah normal sohbet edebiliriz cinsiyet?isim _diye şimdi sadece sende de bu ağrı var mı?:)Koptum gulmekten valla ya :))))))))))olunca niye oldu olmayinca nie olmadi allahim akillarimizi bebislerimizi sen koru yarabbimmmm
olabilir demek ki sendeki etkisi uyuyamamak herbünye de farklı hoş böyle bir tanıdık vardı onun da uzun yıllar olmamıştı sonra olunca 10 yıl sonra heyecandan uyumuyordu ama hiçç dr ilaç yazıyordu bebeğe zarar verecek diye..Cay icmiyorum hic canim sevmiyorum butun gun acik heryer hamilelikten olabilirmi
ama canım doktoruna gittiğin de bunu mutlaka belirt ya mide bulantısından olmasın?Cay icmiyorum hic canim sevmiyorum butun gun acik heryer hamilelikten olabilirmi
Ay ne güzel bir cümle :) cift canli :)herkes uyudu galiba ?:)) ee malum çift canlı olunca :))
Gulme krizine girdim valla:)))valla ya hayirlisiyla 3 ayi tamamlasak ne guzel olcak ya.ben simdiden dusunuyorum isim annem kiziyor 5 alti aylik olsun bi hayirlisiyla diyorama gerçekten öyle agrı dursa aa neoldu ağrı başlıyor ay adet mi olacağım hayırlısı ile sağlıkla şu üç ayı tamamlarsak inşallah normal sohbet edebiliriz cinsiyet?isim _diye şimdi sadece sende de bu ağrı var mı?:)
Bendede asiri heycan var atamadim onu ondan da olabilirolabilir demek ki sendeki etkisi uyuyamamak herbünye de farklı hoş böyle bir tanıdık vardı onun da uzun yıllar olmamıştı sonra olunca 10 yıl sonra heyecandan uyumuyordu ama hiçç dr ilaç yazıyordu bebeğe zarar verecek diye..
Oda olabilir tatlim dogru soyluyosun d.r soyleyim benama canım doktoruna gittiğin de bunu mutlaka belirt ya mide bulantısından olmasın?
İnan hatırlamıyorum ikinci olması lazım ben günde bir kez kullanıyorumAynen canım kafayı yiycem, tuvalete her gittiğimde koyu kahve bişey var akan sanırım krem fazlalığı. Sen kaçıncı kutudasın? Ve ne sıklıkla kullanıyosun?
Canım öncelikle geçmiş olsun ama bozuk morfoloji ile devam mantıksız hem manen hem madden sonucu bile bile göze almak bence.Selam kızlar negatif sonuç alanlardandim ben de bir sey soracaktım doktorla görüştük benim yumurtaların morfolojisi bozukmuşdondurulmuşlari ne Zaman isterseniz deneyelim dedi ama bizim aklımıza yatmıyor pek diğerlerinin de morfolojisi bozuksa tutmama ihtimali olmaz mı diye Bi de tekrar başlarsak vitamin verecekmiş. Cok kararsızız direk başka merkezde yeni bir tedavi mi dondurulmuşlar mı böyle bir şeyle karşılasan oldu mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?