Tatlim cok asiri tuz tuketme.bende birkere oldu birdaha olmadiKızlar sizi bilmiyorum ama bildiğiniz tuz aşeriyorum ayran yapıuorum tuz bol bol koyuyorum kıvırcık yiyorum tuzluyorum herşeye tuz koyuyorum öncesinde tuz tüketimim normaldı yani siz de aşerme başlamadı ya
Tatlim bence baska bi merkezde yeni bir tedavi dene.Selam kızlar negatif sonuç alanlardandim ben de bir sey soracaktım doktorla görüştük benim yumurtaların morfolojisi bozukmuşdondurulmuşlari ne Zaman isterseniz deneyelim dedi ama bizim aklımıza yatmıyor pek diğerlerinin de morfolojisi bozuksa tutmama ihtimali olmaz mı diye Bi de tekrar başlarsak vitamin verecekmiş. Cok kararsızız direk başka merkezde yeni bir tedavi mi dondurulmuşlar mı böyle bir şeyle karşılasan oldu mu ??
Ay sorma ben de bsy aserdim resmen yazmayim simdi caniniz ceker bence nirmal artik beta hcg yukseliyor cunkuKızlar sizi bilmiyorum ama bildiğiniz tuz aşeriyorum ayran yapıuorum tuz bol bol koyuyorum kıvırcık yiyorum tuzluyorum herşeye tuz koyuyorum öncesinde tuz tüketimim normaldı yani siz de aşerme başlamadı ya
Bendede bir kere oldu baska olmadi bundan sonra baslar asarmeler:))))))Ay sorma ben de bsy aserdim resmen yazmayim simdi caniniz ceker bence nirmal artik beta hcg yukseliyor cunku
Vallahi canım bence yapma madem kadın geliyor uğraşıp yorulmamalısın, çamaşırları yıkayabilirsin de çamaşır sepetini sen taşıma bırak eşin taşısın.Of of bugun bisürü camaşir yikicam snr evi süpürücem :))) bugun temizlik gunu olrk ilan ediyorum carşba gunleri kadin geliyor ama artik ev pislendi :))
Ah nerde o günler benim eşim anca dagitmayi bilir başka bişey bilmzz :))Vallahi canım bence yapma madem kadın geliyor uğraşıp yorulmamalısın, çamaşırları yıkayabilirsin de çamaşır sepetini sen taşıma bırak eşin taşısın.
Tatlım.Bu günler riskli yorma.kendini.çok.dikkat et.Of of bugun bisürü camaşir yikicam snr evi süpürücem :))) bugun temizlik gunu olrk ilan ediyorum carşba gunleri kadin geliyor ama artik ev pislendi :))
Purple81 sen nasılsın cnm lekelenme devam ediyor mu hic birşey yapma dinlen o zaman geçiyorcipsoni canım alırı tuz iyi değil hamilelikte, allah korusun tansiyon yükselmesi yaşarsın, senin tiroit problemin yoktu değilmi canım?
Günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasilsinGunaydiiiin :)
Nasılsıniz kader arkadaşlarım
Tatlım benim kide öylede ben de kanama olup hiçbirşeye dokunmayınca o is yapıyor çok sevindim demek.ki dokunmamak.gerek biz topluyoruz diye sen de dokunma riskli de dağınık kalsın sonra kendisi toplar :))Ah nerde o günler benim eşim anca dagitmayi bilir başka bişey bilmzz :))
Bende iyiyim canım. Bugün disari cikip gezmek istiyorum hava cok güzelGünaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasilsin
Şimdilik iyiyim canım, lekelenme yok sadece jelin kalıntıları koyu kahve okadar, yatıyorum hiçbişey yaptığım yok, allahım bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah. Sen nasılsın?Purple81 sen nasılsın cnm lekelenme devam ediyor mu hic birşey yapma dinlen o zaman geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?