2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Tatlım.Bu günler riskli yorma.kendini.çok.dikkat et.
Ya yormamaya calişiuorum carşabadan beri evi süpürmedim :)) normalde hayatta durmam bu gune kdr geceleri rüyama giriyor evin daginik olmasi hehehhe :) aşiri titiz biri değilim ama eşyalar daginik olunca sanki bütün ev dagilmiş gibi hissediyorum

Tatlım benim kide öylede ben de kanama olup hiçbirşeye dokunmayınca o is yapıyor çok sevindim demek.ki dokunmamak.gerek biz topluyoruz diye sen de dokunma riskli de dağınık kalsın sonra kendisi toplar :))
Bizimkine söyluyorum camaşirlari yikicam aman bosver gel yat diyo hahahha bizimki cok daginik evi toplamasanda olur onun icin o yatsin dursun :)

Şimdilik iyiyim canım, lekelenme yok sadece jelin kalıntıları koyu kahve okadar, yatıyorum hiçbişey yaptığım yok, allahım bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah. Sen nasılsın?
Çok şükür canım ben de iyiyim.benim de bitti lekelenme ben de çok dikkat etmeye çalıyorum dinleniyorum sürekli zaten dolaşırken bile yoruluyorum

Kızlar kavga gürültü iş yaptırıyorum yani suç ben de ben fazla temizlik konusunda titizim sanırsam onun süpürmesini evi toplamasını beğenmıyorum oda pazar olmasın diyor :) neyseki işleri bitirdik bide madem eve kadın gelcek niye süpürüyormuş ev pislik içinde yani yerde bir ben yokum :) balkonu yıkatamadım kadın gelcekmiş mantığa bak kızlar dua edelim gebeliğimiz sağlıklı bi şekilde devam ederde kimseye muhtaç olmayız

Kizlar şimdi forumlari okuyordum beta hcg cok yüksek cikanlarin betahcg kiz oluyormuş hahahah neler kovaliyorum :))
:) kız olsun erkek olsun ikisi de yok sıkıntı değil hepimizin yavrusunu sağlıklı bi şekilde olsun da erkekler genellikle erkek istiyor ama

Minemacar beta yuksek oluncami kiz oluyomus bnm 14. Gun 609 cikti yuksekmi acep

Minemacar beta yuksek oluncami kiz oluyomus bnm 14. Gun 609 cikti yuksekmi acep
Yok bazi ikiz gebelikler var 12 gun 1200 görenler falan kiz oluormuş forumlarda öyle yaziyor kizi erkekgi farketmez eli ayagai düzgün olsunda rabbim kimseyi evladiyla sinamasin

Bence tüp bebek merkezi secerken başari orani cok önemliydi benim icin yaşadigim sehirde cok fazla tüp bebek merkezi vardi secim yapma konusu beni delirtmişti ama bu kadinlarkulubu sayesinde hic üşenmeden kimler kimlere gitmiş kimler ne sonuc almiş bu doktor işinde ehlimi yoksa sadece ticarethanemi diye cok araştirdim
İki tüp merkeziylede görştüm yüzyüze
İkisinin fiyatida aşa yukari ayni biri biraz daha pahali oda duyulmuş bi hastane diye ama benim icin önemli olan tedaviye başlamadan önce ne gibi sorunlarim var bu sorunlar tedavide bana neler cikarcak vs vs biriyle göruşmeye gittim daha ben ameliyat olali 2 bucuk ay olmuştu doktor bana direk hemen tedaviye başlayalim hic vakit kaybetmeyelim şunu şunu al şu fiyat adetin 2 gunu gel dedi eve gittim biraz düşündüm yahu dedim ben daha yeni diş gebelik ameliyati oldum nasil hemen tüp bebege başlicam vucudum zaten ueni bi ameliyatn cikmiş sen bi bak bakalim benim testlere sonucta büyük bi amelşytan cikmişim neyse hic guven vermedi ticrethane dedim cekildim başka bi doktor daha duydum ama onun icinde ticrethane diye söyluyordu ama başari orani yüksek diye cok konusuluyordu eşime dedim napim ticarethaneyse ticarethane başari orani varmiş dedim gittim öngöruşmeye adam ilk baş derdimi dinledi sonra gel muane olalim dedi muane oldum bana dediki daha cok yeni amelşyat olmuşssun dedi en az 2 ay daha bekleyelim hem piskoljık olarak düzelirsin hemde ameliyat izlerin toplanir dedi ama dedi en önemli şeyi istiyorum dedi benim amacim para olsa dedi şimdi seni hemen tüp bebege başlatirim dedi ilk baş git bi hsg cekin dedi sonucta diş gebelik ameliyati olmuşssun dedi tüplerin yok ama karnindan sivi gelebilir dedi bu sivida bebegin oluşumunu etkiler dedi ozaman olumsuz sonuc aliriz dedi oan işte tamam bu bnim doktorum dedim onda başladik tedaviye inş hamilelgimde onda devam edicem yani merkez secerken biraz neden hamile kalamadigimiz hakkinda doktorlarin bilgilş olmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…