Ya yormamaya calişiuorum carşabadan beri evi süpürmedim :)) normalde hayatta durmam bu gune kdr geceleri rüyama giriyor evin daginik olmasi hehehhe :) aşiri titiz biri değilim ama eşyalar daginik olunca sanki bütün ev dagilmiş gibi hissediyorumTatlım.Bu günler riskli yorma.kendini.çok.dikkat et.
Bizimkine söyluyorum camaşirlari yikicam aman bosver gel yat diyo hahahha bizimki cok daginik evi toplamasanda olur onun icin o yatsin dursun :)Tatlım benim kide öylede ben de kanama olup hiçbirşeye dokunmayınca o is yapıyor çok sevindim demek.ki dokunmamak.gerek biz topluyoruz diye sen de dokunma riskli de dağınık kalsın sonra kendisi toplar :))
Çok şükür canım ben de iyiyim.benim de bitti lekelenme ben de çok dikkat etmeye çalıyorum dinleniyorum sürekli zaten dolaşırken bile yoruluyorumŞimdilik iyiyim canım, lekelenme yok sadece jelin kalıntıları koyu kahve okadar, yatıyorum hiçbişey yaptığım yok, allahım bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah. Sen nasılsın?
Benim.ki daha beterdi ama.sunu anladım mecbur kalınca kor topal yapıyor yapması bile çok kotu ama alışsın :))Bizimkine söyluyorum camaşirlari yikicam aman bosver gel yat diyo hahahha bizimki cok daginik evi toplamasanda olur onun icin o yatsin dursun :)
:) kız olsun erkek olsun ikisi de yok sıkıntı değil hepimizin yavrusunu sağlıklı bi şekilde olsun da erkekler genellikle erkek istiyor amaKizlar şimdi forumlari okuyordum beta hcg cok yüksek cikanlarin betahcg kiz oluyormuş hahahah neler kovaliyorum :))
Bendede var canım ama ben jel yüzünden diye düşünüyorumKızlar bişey sormam sizdede Su gibi akıntı varmı çamaşır i ıslatan bi akinti
Allahım sağlığı ile nasıl etsin de cinsiyet hic önemli değil :)):) kız olsun erkek olsun ikisi de yok sıkıntı değil hepimizin yavrusunu sağlıklı bi şekilde olsun da erkekler genellikle erkek istiyor ama
Peki genetik testi falan yapmadan fotoğraflarına bakarak söyledi acaba sebep bulamadı da mı bozuk dedi bizim de kafamız karıştıTatlim bence baska bi merkezde yeni bir tedavi dene.
Mikroskopta gözüktüğü için canımPeki genetik testi falan yapmadan fotoğraflarına bakarak söyledi acaba sebep bulamadı da mı bozuk dedi bizim de kafamız karıştı
Cikti cnm 12 gun 554 ciktiKizlar nasilsiniz bugun mine senin betahcg kac cikti cnm
Kızlar bişey sormam sizdede Su gibi akıntı varmı çamaşır i ıslatan bi akinti
Ooo olmazmi canim var bide sicak geliyor :)) hehehe geebelikten hormon degişimene girerken oluyormuş genelde o jel yapiyomuşKızlar bişey sormam sizdede Su gibi akıntı varmı çamaşır i ıslatan bi akinti
Bence ayca 28 de dediği gibi canım yeni bir merkezde tüm.tahlilleri yaptırıp 5yada 6 gün embriyosu deneyin sonuçta madden de çok yoruyor manen de olumsuz bir sonuçta yikiliyorsunuz hani sehirdesinizMikroskopta gözüktüğü için canım
Yok bazi ikiz gebelikler var 12 gun 1200 görenler falan kiz oluormuş forumlarda öyle yaziyor kizi erkekgi farketmez eli ayagai düzgün olsunda rabbim kimseyi evladiyla sinamasinMinemacar beta yuksek oluncami kiz oluyomus bnm 14. Gun 609 cikti yuksekmi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?