Bana da öyle geliyo canım kokulu benim sizin nasılBendede var canım ama ben jel yüzünden diye düşünüyorum
Aynen canım ya doktorum a da sormadım sen sordun muBen de var gunde 3 defa camasir degistiriyorum canim su gibi akiyor
Aynen canım aklıma takiliyodu ne zamandır .sorayım dedim bu arada seninle aynı gün transfer olduk değil mi .ne zaman oldun senOoo olmazmi canim var bide sicak geliyor :)) hehehe geebelikten hormon degişimene girerken oluyormuş genelde o jel yapiyomuş
Evet 22 şubatta cnmAynen canım aklıma takiliyodu ne zamandır .sorayım dedim bu arada seninle aynı gün transfer olduk değil mi .ne zaman oldun sen
5. Hafta içinde yazıyor da benimde mi ayniEvet 22 şubatta cnm
Ağrım mi var canimMigren taşi sürüyorum şakaklarima inş bi zarari yoktur yoks zonkluyor bazen
Ya yok aslinda 4+2 cikiyor netten hesaplayinca burda dogum hesabi yapinca 5 hafta cikiyor bende anlamadim5. Hafta içinde yazıyor da benimde mi ayni
Hemde zonkluyorAğrım mi var canim
4 haftalik mi yani anlamadım canimYa yok aslinda 4+2 cikiyor netten hesaplayinca burda dogum hesabi yapinca 5 hafta cikiyor bende anlamadim
Eledigim zaman aci var bide yaniyor ateş gibi :)kızlar selam.göğüsleriniz sürekli acı içinde mi ? Benim gündüzleri azaldı gece artıyor bir sorun olur mu sizce
Evet netten baktim 4+2 cikiyor canim bidaha bakayim dur4 haftalik mi yani anlamadım canim
Yok canım normaldirkızlar selam.göğüsleriniz sürekli acı içinde mi ? Benim gündüzleri azaldı gece artıyor bir sorun olur mu sizce
Zannetmiyorum bi zararı olmazHemde zonkluyorilac icmiyorum zaten bende bazen baş agrisi olurdu ama 2 gundur ara sira giriyor agri migren taşi var evde onu suruyorum geciyor ilk aylarda baş agrisi yaparmiş kimi insana
Ben iki haftalık zannediyorumEvet netten baktim 4+2 cikiyor canim bidaha bakayim dur
Transfer tarihine göre baktim 4+4 gunluk yaziyor canimYok canım normaldir
Zannetmiyorum bi zararı olmaz
Yok ne iki haftaligi adetin gectimi tam 4 hafta oluyor netten yazsana tüp bebek kac haftalik hameliyim diye cikar sonucB
Ben iki haftalık zannediyorum
Hadi ya iyiymiş ben daha iki haftalık zannediyordumTransfer tarihine göre baktim 4+4 gunluk yaziyor canim
Evet canım 4 hafta 1 günlük yazdı . Ay Rabbim bunları da gösterdi şükürler olsunYok ne iki haftaligi adetin gectimi tam 4 hafta oluyor netten yazsana tüp bebek kac haftalik hameliyim diye cikar sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?