2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bence ayca 28 de dediği gibi canım yeni bir merkezde tüm.tahlilleri yaptırıp 5yada 6 gün embriyosu deneyin sonuçta madden de çok yoruyor manen de olumsuz bir sonuçta yikiliyorsunuz hani sehirdesiniz
Mersindeyiz adanada yaptırdık. Ben de dondurulmuşlari denememe taraftarıyım ona vereceğimiz parayı ilaçlara veririz diyorum. Ama doktor da şimdi vitamin başlarız demişti tedaviden 120 gun once kullanmaya başlarsın dedi farklı bir merkeze gidersek Nasıl olur ki kafam karıştı iyice

Ya ben konulari gezerken yoruma basmisim baska konudakilerin konusma bildirisi geliyo nasil iptal olcak ya sinir oldum

Baş agrisi beni mahfetti iki günde östrejen seviyesi yükseldigi icin kan basinci yaptigi icin agri oluyomuş of

Kizlar şimdi forumlari okuyordum beta hcg cok yüksek cikanlarin betahcg kiz oluyormuş hahahah neler kovaliyorum :))
Ayy öyle mi ki Acep Rabbim hayirlisini versin inşallah cumlemizin de ben erkek istiom ya eşim de kız istio benim bhcg çok yüksekti bakalım bu tez tutacak mi o günlere gelelim de yazalım buraya :))))

Canım.bence labaratuvarı iyi birkaç merkez daha araştır belki sana gittiğin yer daha uygun gibi gelir ama sonuç olumsu olursa i da bisa gider o önce iyice araştır görüş sonra karar ver dediğim.gibi hem.madden hem.manen bi arkadaşımız vardı bugün yol ulusa çıktı seminf ida buna benzer sorun yaşadığı için o çok araştırmıştı onun önceki yazılarına bir bak

Kizlar,hamile kalanlar kac tane embriyo koydular ve kaci tuttu,ne olur cvp verin bana..

15 Subat ta transferi olan arkadaslar herhangi bi belirti var mi? Basladi mi bulanti vs? Benim de 2 adet transfer oldu Carsamba gorecegiz kismetse

Bana 3 tane koydular canım ama daha keseyi bu hafta görcem hayırlısı ile inşallah.
Bana da iki tane koydular. Bizim de Dr randevumuz salı günü. Kan testi günü geceli 8 gün oldu.Dr la gorusmedik hiç daha.keseyi gorebilecez mi,kac haftalık merak içindeyim.
Sizde kabızlık sıkıntısı var mi kızlar? Ben çok rahatsizim da bu konuda napicami şaşırdım: (

Günde 4 tane kuru kayisi ye canim bi dilimde anans ben onlar sayesinde yaşamiyorum

Cnm
Bu sayfadan hesaplayabilirsin hac haftalik oldugunu http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1. Demir hapi aliyor musun?

Sagolun kizlar,benim ilk tup bebek denemem kimyasal gebelik oldu,2 ay sonra yeniden donmus embriyo koydurdum,3 tane,3 de tuttu,3 ay ucuz tasidim,sonra saglik sorunlarim oldu ve ikiye indirdi doktorlar aglayarak,6.ayima kadar ikiz tasidim,suyum sizdi,4 gece hastanede yattim,ve normal dogumla dogurup kaybettim meleklerimi,7 ay oldu simdi tekrar donmus koydurucam 1 mi 2 mi karar veremiyorum,cok zor durumdayim,ikiz istemiyorum cok ama cok zor herseyiyle,1 koydurursamda ya tutmazsa die cok korkuyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…