- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Bende girdim hesapladım son adet tarihime göre 5.4 haftalık fskat balistokist transferime göre 6.0 haftalıkmışım, bu durumda hangsi doğru acaba?Cnm
Bu sayfadan hesaplayabilirsin hac haftalik oldugunu http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1. Demir hapi aliyor musun?
Benim çok düşük değerim 12 fakat daha başlamadımKizlar d vitaminine baslayan varmi
Varsa nasil kullaniyorsunuz
Canim cok gecmis olsun .Allah bir daha boyle acilar yasatmasin. Benimde iki tane koyuldu ama daha gormedik. Sali günü randevumuz var.Sagolun kizlar,benim ilk tup bebek denemem kimyasal gebelik oldu,2 ay sonra yeniden donmus embriyo koydurdum,3 tane,3 de tuttu,3 ay ucuz tasidim,sonra saglik sorunlarim oldu ve ikiye indirdi doktorlar aglayarak,6.ayima kadar ikiz tasidim,suyum sizdi,4 gece hastanede yattim,ve normal dogumla dogurup kaybettim meleklerimi,7 ay oldu simdi tekrar donmus koydurucam 1 mi 2 mi karar veremiyorum,cok zor durumdayim,ikiz istemiyorum cok ama cok zor herseyiyle,1 koydurursamda ya tutmazsa die cok korkuyorum((
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etdin cnm, çok üzüldüm yaşadıklarına, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah. İyice füşünüp karar vermen laım. İkisinide koydurt eğer tutarsa birini dondurtursun ams bunu yapabilecekmisin? Yada şansını deneyip tek bir tane koydurt, ben çok istemiştim ikizlerimin olmasını ama allah nasıl kısmet ederse o olcak .Sagolun kizlar,benim ilk tup bebek denemem kimyasal gebelik oldu,2 ay sonra yeniden donmus embriyo koydurdum,3 tane,3 de tuttu,3 ay ucuz tasidim,sonra saglik sorunlarim oldu ve ikiye indirdi doktorlar aglayarak,6.ayima kadar ikiz tasidim,suyum sizdi,4 gece hastanede yattim,ve normal dogumla dogurup kaybettim meleklerimi,7 ay oldu simdi tekrar donmus koydurucam 1 mi 2 mi karar veremiyorum,cok zor durumdayim,ikiz istemiyorum cok ama cok zor herseyiyle,1 koydurursamda ya tutmazsa die cok korkuyorum((
Kuru kayisiyi akşamdan ıslatıp yiyorum ama fayda etmedi: (ananasi denemedim ama .onu da deniyeyim bari.bi de hemoroit var acı cekiyorum resmenGünde 4 tane kuru kayisi ye canim bi dilimde anans ben onlar sayesinde yaşamiyorum
Yok canım almiyorum.coraspin,decavit, estrofem ve crione jel kullanıyorum.Cnm
Bu sayfadan hesaplayabilirsin hac haftalik oldugunu http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1. Demir hapi aliyor musun?
Öylemi tamam yarın sorucam canım sagolBenim kokulu değil. Madem senin kokulu doktoruna söyle mutlaka
Benim doktorum multivitamin verdi , Elevit kullanıyorum. İçinde D vitamini de dahil birçok vitamin , demir gibi mineraller ve folik asit varBenim çok düşük değerim 12 fakat daha başlamadım
Allah gönlüne göre versin canımKizlar 1 olsun sizin olsun ucuz ikiz,ikisinide yasadim tasimasida cok zor, erken digum kacinilmaz oluyor,kuvez sikintisi,rabbim bir tane eli ayagi duzgun,akil sagligi ruh sagligi beden sagligi hayirli uzun omurlu,zamaninda dogan bir evlat ver yuce rabbim gözyaşlarimi dindir,burdaki herkese banada nasip et rabbim.
Bana bir embriyo kondu canım ilk denememiz ctesi keseyi de gorduk çok sukur 19 u da kalp atışını duycaz allahın izniyleKizlar,hamile kalanlar kac tane embriyo koydular ve kaci tuttu,ne olur cvp verin bana..
Benim 13 subatta oldu transferim iki gundur sabah bulantıları yaşıyorum canım benim tek transfer oldu ctesi keseyi gorduk çok sukur Rabbim herkese nasip etsin inşallah 19 u da kalp atışını duymaya giidicez ama ben duramiyorum meraktan olucem15 Subat ta transferi olan arkadaslar herhangi bi belirti var mi? Basladi mi bulanti vs? Benim de 2 adet transfer oldu Carsamba gorecegiz kismetse
Canım benimde 12 sindeydi transferim, cuma günü görcez keseyi allah izin verirse. Senin drğerlerin nasıldı cnm?Benim 13 subatta oldu transferim iki gundur sabah bulantıları yaşıyorum canım benim tek transfer oldu ctesi keseyi gorduk çok sukur Rabbim herkese nasip etsin inşallah 19 u da kalp atışını duymaya giidicez ama ben duramiyorum meraktan olucem
19 u gec degil mi yada benimki mi cok erken:) Transfer günü olarak aramizda iki gün var benim 11 iydi. Ayyy inşaallah erken degildir inşaallah duyarimBenim 13 subatta oldu transferim iki gundur sabah bulantıları yaşıyorum canım benim tek transfer oldu ctesi keseyi gorduk çok sukur Rabbim herkese nasip etsin inşallah 19 u da kalp atışını duymaya giidicez ama ben duramiyorum meraktan olucem
Yoruldunmu bugun canim?bende migde bulantisiyla bas etmeye calisiyorum kalcamda cok asiri agriyor saf alkol koydum ama banamisin demiyor
Yoruldunmu bugun canim?bende migde bulantisiyla bas etmeye calisiyorum kalcamda cok asiri agriyor saf alkol koydum ama banamisin demiyor
canım sen çok mu yoruluyorsun evde acaba fark etmeden çalışıp hafif ev işi diye canım çok dikkatet ben de hafif ev işi diye düşünüp dikkatetmedim boşver not vermeyecekler yorma kendini dinlen ayaklarını uzat yat rahat rahat bebişciğin yerleşsin canım:)
Gecmedi tatlim cok acitiyor cok igne yagli ya o yuzden.igneyi vurcak yer kalmadi artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?