2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canim cok gecmis olsun .Allah bir daha boyle acilar yasatmasin. Benimde iki tane koyuldu ama daha gormedik. Sali günü randevumuz var.
Allah nasip ettikten sonra bir tanede koydursan o icerde bölünerek iki olabilir(bildiğim kadariyla)
iki koydursan biri tutabilir. Yani nasip kısmet canim. Endiselerin varsa bir tane koydur derim ben. Çünkü nasipte varsa tutacak Allah a emanet. .
Inşaallah bundan sonra hep güzel seyler yasarsin

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etdin cnm, çok üzüldüm yaşadıklarına, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah. İyice füşünüp karar vermen laım. İkisinide koydurt eğer tutarsa birini dondurtursun ams bunu yapabilecekmisin? Yada şansını deneyip tek bir tane koydurt, ben çok istemiştim ikizlerimin olmasını ama allah nasıl kısmet ederse o olcak .

Kizlar 1 olsun sizin olsun ucuz ikiz,ikisinide yasadim tasimasida cok zor, erken digum kacinilmaz oluyor,kuvez sikintisi,rabbim bir tane eli ayagi duzgun,akil sagligi ruh sagligi beden sagligi hayirli uzun omurlu,zamaninda dogan bir evlat ver yuce rabbim gözyaşlarimi dindir,burdaki herkese banada nasip et rabbim.

Allah gönlüne göre versin canım

15 Subat ta transferi olan arkadaslar herhangi bi belirti var mi? Basladi mi bulanti vs? Benim de 2 adet transfer oldu Carsamba gorecegiz kismetse
Benim 13 subatta oldu transferim iki gundur sabah bulantıları yaşıyorum canım benim tek transfer oldu ctesi keseyi gorduk çok sukur Rabbim herkese nasip etsin inşallah 19 u da kalp atışını duymaya giidicez ama ben duramiyorum meraktan olucem

Canım benimde 12 sindeydi transferim, cuma günü görcez keseyi allah izin verirse. Senin drğerlerin nasıldı cnm?

19 u gec degil mi yada benimki mi cok erken:) Transfer günü olarak aramizda iki gün var benim 11 iydi. Ayyy inşaallah erken degildir inşaallah duyarim

Yoruldunmu bugun canim?bende migde bulantisiyla bas etmeye calisiyorum kalcamda cok asiri agriyor saf alkol koydum ama banamisin demiyor
Yoruldunmu bugun canim?bende migde bulantisiyla bas etmeye calisiyorum kalcamda cok asiri agriyor saf alkol koydum ama banamisin demiyor

Ev işi bugunlerde yoruyor uyku bastırıyor.
iğnemi kullanıyorsun? Yağlı iğneler çok fena bir hafta ağrıtıyor bende de. İnşallah bir iki haftaya tehlikenin geçtiğinden emin olup kurtulursun.

Öyle diyoruz hangimiz duruyor ki
yattığın yerde sehbada ki toz ,yerde ki ip parçası, banyo daki çamaşır gözüne dağ oluyor.

Gecmedi tatlim cok acitiyor cok igne yagli ya o yuzden.igneyi vurcak yer kalmadi artik :)

Eğer iğne vurulurken bacakların tamamen yatağın üstünde değilse ve kasıyorsan çok daha fazla ağrı yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…