2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

canım ne olur ne olmaz iki koydur ama doktorun ne diyor onun görüşü daha uygun hayırlı sağlıklsı olsun cnm

Ev işi bugunlerde yoruyor uyku bastırıyor.
iğnemi kullanıyorsun? Yağlı iğneler çok fena bir hafta ağrıtıyor bende de. İnşallah bir iki haftaya tehlikenin geçtiğinden emin olup kurtulursun.
Tatlim yorma kendini cok.evet kac haftadir vuruyorum ve ne saga ne sola donemiyorum kalcamin kemikleri agriyor artik.insallah canim ya sormustum keseyi gormeye gittigimde hemsireye bitcekmi igneler dedim kalp atimi duydugumuzda bi ihtimal 1 gunde bir vurulursun belki oda dedi.igneler hic bitmicek gibi duruyor perisan oldum(

Kanaman var o iğne bebeğini koruyor. Benim şu an yok sizden gerideyim ama doktor tedbir olarak verdi diye sevindim,pskolojinizi anlayabiliyorum. Doktor kontrolunde kanama organize olmuşsa birşet kalmamışsa keser doktor inşallah.

19 u gec degil mi yada benimki mi cok erken:) Transfer günü olarak aramizda iki gün var benim 11 iydi. Ayyy inşaallah erken degildir inşaallah duyarim
canım benim de transfer biliyorsun 8 idi senden 3 önce şimdi randevumuz 9 da inşallah hayırlısı ile yani normal endişelenme canım..

Bende kanama yokki canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…