Canım bebis yerleşiyor.bendede oluyor.öyle olunca seviyorum onu.oksuyorum.Karnimin alt tarafina bi sanci yayiliyo ara ara . Iki uc saniye sürüyo.
Var mi benzerini yaşayan ?
Ay ne güzel yaa :) inşaallah canım. Hepimizin tamamina ersin inşaallah bekleyenlerde hayırlı haberlerini alsinlar inşaallahCanım bebis yerleşiyor.bendede oluyor.öyle olunca seviyorum onu.oksuyorum.
Evet , ultrasonda 2 kese varsa 2 Bebek var demektir.kızlar ikisinin de tutup tutmadığı kese muayenesinde mi belli oluyor?
Evet tek kese yada iki kese olarak görünüyor ben böyle biliyorum canımkızlar ikisinin de tutup tutmadığı kese muayenesinde mi belli oluyor?
Benim 5. Gün canımArkadaslar 3. Gun embriyosu mu 5. Gun embriyosu mu bebisleriniz
canım ne olur ne olmaz iki koydur ama doktorun ne diyor onun görüşü daha uygun hayırlı sağlıklsı olsun cnmSagolun kizlar,benim ilk tup bebek denemem kimyasal gebelik oldu,2 ay sonra yeniden donmus embriyo koydurdum,3 tane,3 de tuttu,3 ay ucuz tasidim,sonra saglik sorunlarim oldu ve ikiye indirdi doktorlar aglayarak,6.ayima kadar ikiz tasidim,suyum sizdi,4 gece hastanede yattim,ve normal dogumla dogurup kaybettim meleklerimi,7 ay oldu simdi tekrar donmus koydurucam 1 mi 2 mi karar veremiyorum,cok zor durumdayim,ikiz istemiyorum cok ama cok zor herseyiyle,1 koydurursamda ya tutmazsa die cok korkuyorum((
benim 3. gün embriyosuArkadaslar 3. Gun embriyosu mu 5. Gun embriyosu mu bebisleriniz
Tatlim yorma kendini cok.evet kac haftadir vuruyorum ve ne saga ne sola donemiyorum kalcamin kemikleri agriyor artik.insallah canim ya sormustum keseyi gormeye gittigimde hemsireye bitcekmi igneler dedim kalp atimi duydugumuzda bi ihtimal 1 gunde bir vurulursun belki oda dedi.igneler hic bitmicek gibi duruyor perisan oldumEv işi bugunlerde yoruyor uyku bastırıyor.
iğnemi kullanıyorsun? Yağlı iğneler çok fena bir hafta ağrıtıyor bende de. İnşallah bir iki haftaya tehlikenin geçtiğinden emin olup kurtulursun.
canım bana embriyo transferi ile başlandı çok düşüktü hergün sabah khvaltı ile bir kapsül alıyorum.Kizlar d vitaminine baslayan varmi
Varsa nasil kullaniyorsunuz
Kizlar şimdi forumlari okuyordum beta hcg cok yüksek cikanlarin betahcg kiz oluyormuş hahahah neler kovaliyorum :))
Ilk baslarda kasiyodum artik kasmiyorumEğer iğne vurulurken bacakların tamamen yatağın üstünde değilse ve kasıyorsan çok daha fazla ağrı yapıyor.
5 gun tatlimArkadaslar 3. Gun embriyosu mu 5. Gun embriyosu mu bebisleriniz
Tatlim yorma kendini cok.evet kac haftadir vuruyorum ve ne saga ne sola donemiyorum kalcamin kemikleri agriyor artik.insallah canim ya sormustum keseyi gormeye gittigimde hemsireye bitcekmi igneler dedim kalp atimi duydugumuzda bi ihtimal 1 gunde bir vurulursun belki oda dedi.igneler hic bitmicek gibi duruyor perisan oldum(
canım benim de transfer biliyorsun 8 idi senden 3 önce şimdi randevumuz 9 da inşallah hayırlısı ile yani normal endişelenme canım..19 u gec degil mi yada benimki mi cok erken:) Transfer günü olarak aramizda iki gün var benim 11 iydi. Ayyy inşaallah erken degildir inşaallah duyarim
Bende kanama yokki canimKanaman var o iğne bebeğini koruyor. Benim şuan yok sizden gerideyim ama doktor tedbir olarak verdi diye sevindim,pskolojinizi anlayabiliyorum. Doktor kontrolunde kanama organize olmuşsa birşet kalmamışsa keser doktor inşallah.
ben de de var canım aynı ağrılar bir sağ taraf bir sol taraf arada yokluyor hayırlısı..Karnimin alt tarafina bi sanci yayiliyo ara ara . Iki uc saniye sürüyo.
Var mi benzerini yaşayan ?
5 gunbenim 3. gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?