haklısın ne kadar dokunmayacağım desen yine de unutup dokunuyoruz.canım bugün yoktun iyisin değil mi?Öyle diyoruz hangimiz duruyor ki
yattığın yerde sehbada ki toz ,yerde ki ip parçası, banyo daki çamaşır gözüne dağ oluyor.
Hahahha onlara baktimda söyledim bende hahahaForumda şu an bebeğinin cinsiyeti belli olanların geçmişini kurcalamak gerek
inşallah ben de kalmamıştır kesilsin artık bu iğne yürürken bile acıyor:)Kanaman var o iğne bebeğini koruyor. Benim şu an yok sizden gerideyim ama doktor tedbir olarak verdi diye sevindim,pskolojinizi anlayabiliyorum. Doktor kontrolunde kanama organize olmuşsa birşet kalmamışsa keser doktor inşallah.
Peki genetik testi falan yapmadan fotoğraflarına bakarak söyledi acaba sebep bulamadı da mı bozuk dedi bizim de kafamız karıştı
evet canım tek mi iki kesemi oluşmuş görünüyor :)hayırlı sağlıklısını versin rabbim hakkımızda..kızlar ikisinin de tutup tutmadığı kese muayenesinde mi belli oluyor?
Sen nezamandir vuruluyorsun caniminşallah ben de kalmamıştır kesilsin artık bu iğne yürürken bile acıyor:)
Hahahha onlara baktimda söyledim bende hahaha
Yok kiz biri yazmiş ben baktim diye snr bende baktim gercektende yükseklerin kizi olmus ama ikizlerde :) teklileri bilmiyorumBenim keşfim diyorsun
Ya yok aslinda 4+2 cikiyor netten hesaplayinca burda dogum hesabi yapinca 5 hafta cikiyor bende anlamadim
Kizlar benim randevum 2 hafta sonra acaba ozaman kalp atişini duyabilcekmiyimkş
geçen hafta kanama olunca başladık canım kontrol de rahim temizlenmişse bırakılacak tekrar yumuşak kapsüle dönülecek inşallah hayırlısı ile ..Sen nezamandir vuruluyorsun canim
Blastokist transfer tarihine göre Yapiyorum ordada 4+4 cikiyor kafam alaka bulak en iyisi doktora gidince sormak4 ü tamamlayıp 5 den gün alıyorsun.
doktorlarda gelişimde günü değil haftayı yuvarlıyor 5diyor
4 haftalik mi yani anlamadım canim
Ben transferden ciktim ogun basladim ogun bugun kullaniyorum nedenki acba benim gibi kullanan varmikigeçen hafta kanama olunca başladık canım kontrol de rahim temizlenmişse bırakılacak tekrar yumuşak kapsüle dönülecek inşallah hayırlısı ile ..
B
Ben iki haftalık zannediyorum
Ben transferden ciktim ogun basladim ogun bugun kullaniyorum nedenki acba benim gibi kullanan varmiki
Anladim canim dogru yani bu takvimSon adet gününüz itibarı ile başlıyor.4+2 5.haftaya bakacaksınız
Mersindeyiz adanada yaptırdık. Ben de dondurulmuşlari denememe taraftarıyım ona vereceğimiz parayı ilaçlara veririz diyorum. Ama doktor da şimdi vitamin başlarız demişti tedaviden 120 gun once kullanmaya başlarsın dedi farklı bir merkeze gidersek Nasıl olur ki kafam karıştı iyice
canım doktorun böyle uygun gördü demek ki..Ben transferden ciktim ogun basladim ogun bugun kullaniyorum nedenki acba benim gibi kullanan varmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?