Keske banda haftada bir deseler ya.dusuk olmasin die kullanyorum bastan berri demi.benim vucudum neden direncsiz ya sinir oluyorum ya off offTransfer gununden beri haftada bir proluton kullanıyorum bende
15 Subat ta transferi olan arkadaslar herhangi bi belirti var mi? Basladi mi bulanti vs? Benim de 2 adet transfer oldu Carsamba gorecegiz kismetse
Bana da iki tane koydular. Bizim de Dr randevumuz salı günü. Kan testi günü geceli 8 gün oldu.Dr la gorusmedik hiç daha.keseyi gorebilecez mi,kac haftalık merak içindeyim.
Sizde kabızlık sıkıntısı var mi kızlar? Ben çok rahatsizim da bu konuda napicami şaşırdım: (
Vardir bi bildigi tabide bunun gobekten vurulani yokmu acaba birazda gobegi mahvedeyim:))))canım doktorun böyle uygun gördü demek ki..
Ben dede biraz kabizlik var hemoroitte var basima gelmeyen kalmadi biliyomusun.kayisi bi kere yedim bidaha yiyemedim migdem bulandiAç karna kuru kaysı üstüne bol su.
çok kötüyse duphalac diye bir şurup verdi doktorum,zararsızmış
Kizlar d vitaminine baslayan varmi
Varsa nasil kullaniyorsunuz
Ben dede biraz kabizlik var hemoroitte var basima gelmeyen kalmadi biliyomusun.kayisi bi kere yedim bidaha yiyemedim migdem bulandi
Bi zarari olmaz demi bebise mahvoldum yaBak bu söylediğim şurup hemoroide de iyimiş diye okudum
Var benKarnimin alt tarafina bi sanci yayiliyo ara ara . Iki uc saniye sürüyo.
Var mi benzerini yaşayan ?
Bi zarari olmaz demi bebise mahvoldum ya
Özür dilerim telefondan yazınca karışıyor tangled diye yazdımBende kanama yokki canim
Tamam sorucam tatlim onu kullanayim bari iyi geliyormu bari canimDoktoruna sor yinede,ama kabızlık bebeğe zarar.
benim doktorum transfer gunu baş kasık ağrın olursa her ilacı kullanma yazdıklarımı kullan kabız olursanda bunu kullan kabız olma sakın demişti. Bebeklere verilen bir şurup.
Yok tatlim sorun degil bana yazdin zannettim.bende telden yaziyorum karisio hersey:)))))Özür dilerim telefondan yazınca karışıyor tangled diye yazdım
haklısın ne kadar dokunmayacağım desen yine de unutup dokunuyoruz.canım bugün yoktun iyisin değil mi?
Inşallah canım5 haftalık doğrusu
Tamam sorucam tatlim onu kullanayim bari iyi geliyormu bari canim
Tamam canim cok sagolBen ilk gunden kaysı yedim şükür kabızlık sıkıntım olmadı.ilacı aldım duruyor kenarda.
Ama forumda ilacın ismini arat kullanan var burda
Ben bi kere kullandım canım duphalac diye bi surup faydası olduBen ilk gunden kaysı yedim şükür kabızlık sıkıntım olmadı.ilacı aldım duruyor kenarda.
Ama forumda ilacın ismini arat kullanan var burda
Blastokist transfer tarihine göre Yapiyorum ordada 4+4 cikiyor kafam alaka bulak en iyisi doktora gidince sormak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?