2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

15 Subat ta transferi olan arkadaslar herhangi bi belirti var mi? Basladi mi bulanti vs? Benim de 2 adet transfer oldu Carsamba gorecegiz kismetse

Benim 16 şubat
bulantı vs yok allaha şükür.
göğüsde şişlik
arada kasık sancısı
bel ağrısı
ve yorgunluk

Aç karna kuru kaysı üstüne bol su.
çok kötüyse duphalac diye bir şurup verdi doktorum,zararsızmış

Aç karna kuru kaysı üstüne bol su.
çok kötüyse duphalac diye bir şurup verdi doktorum,zararsızmış
Ben dede biraz kabizlik var hemoroitte var basima gelmeyen kalmadi biliyomusun.kayisi bi kere yedim bidaha yiyemedim migdem bulandi

Kizlar d vitaminine baslayan varmi
Varsa nasil kullaniyorsunuz

Değerine göre kullanım değişir.
Normalse mutiler yeter.Az düşükse devit damla.çok düşükse devit ampul ağızdan.
çok çok düşükse devit ampul iğne veriyor doktor.Kafaya göre kullanmak sakıncalı.Eksiklik varsa kullanmamak çok zararlı.

Bi zarari olmaz demi bebise mahvoldum ya

Doktoruna sor yinede,ama kabızlık bebeğe zarar.
benim doktorum transfer gunu baş kasık ağrın olursa her ilacı kullanma yazdıklarımı kullan kabız olursanda bunu kullan kabız olma sakın demişti. Bebeklere verilen bir şurup.

Tamam sorucam tatlim onu kullanayim bari iyi geliyormu bari canim

haklısın ne kadar dokunmayacağım desen yine de unutup dokunuyoruz.canım bugün yoktun iyisin değil mi?

İyim şükür gunun yorgunlugu bel ağrısına vuruyor onun dışında sıkıntı yok.Önümüzde ki
4-5 gün gunduz yoğum işlerim var başımı kaşıyamıyorum.Bitsin yatıcam sabah akşam

Tamam sorucam tatlim onu kullanayim bari iyi geliyormu bari canim

Ben ilk gunden kaysı yedim şükür kabızlık sıkıntım olmadı.ilacı aldım duruyor kenarda.
Ama forumda ilacın ismini arat kullanan var burda

Blastokist transfer tarihine göre Yapiyorum ordada 4+4 cikiyor kafam alaka bulak en iyisi doktora gidince sormak

Zaten hesaplamalar tahmini
tutunmasına göre bir hafta erken bir hafta geç çıkabiliyor.kalp atışı oldugu gun baş popo ölçümünden net belli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…