2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hamile kalan ve kesesi belli olan aradaslar kac tane koydurdunuz,kaci tuttu,cok sagolun.

Benim 16 şubat
bulantı vs yok allaha şükür.
göğüsde şişlik
arada kasık sancısı
bel ağrısı
ve yorgunluk
ben de göğüste hassasiyet aşırı yorgunluk ara ara kasıklarda ağrı göbekte ağrı eşim bıraksa tüm gün yatacağım :))

Sukurler olsun allahima hersey bebis iyi olsun die allah kucaklarimiza almayi nasip etsin saglikli bi sekilde:))
Bu iğne bir kaç haftalık genelde 9 hafta dr bir sıkıntı görmez ise normal hamileliğe başlıyormuşsun.
Doktorlar 9.hafta öncesi gebeliğe gebelik demekten çekiniyorlarmış.tehlikeli dönem. O yuzden şükürler olsun ki tedbir alıyorlar bırakmıyorlar kendi haline.düşün ben 11 ay göbekten hergun sulandırıcı iğne vurcam gebelik sonrası ilaç acıtmaya başladı

allah yardımcın olsun canım da hayırlısı sağlığı ile kavuşta bebeğine iğneleri unuturuz inşallah öncekileri unuttuk menapurlar :))

allah yardımcın olsun canım da hayırlısı sağlığı ile kavuşta bebeğine iğneleri unuturuz inşallah öncekileri unuttuk menapurlar :))

Aslında bebekde sıkıntı kalmadığından emin olsak dokunmayacak bu iğneler ,şimdi ilaçla mı duruyor ya atlarsam korkusu var

Kızlar benim gözler gidiyor .allah rahatlık versin hepimize ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…