- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
Keske banda haftada bir deseler ya.dusuk olmasin die kullanyorum bastan berri demi.benim vucudum neden direncsiz ya sinir oluyorum ya off off
ben de göğüste hassasiyet aşırı yorgunluk ara ara kasıklarda ağrı göbekte ağrı eşim bıraksa tüm gün yatacağım :))Benim 16 şubat
bulantı vs yok allaha şükür.
göğüsde şişlik
arada kasık sancısı
bel ağrısı
ve yorgunluk
ben de göğüste hassasiyet aşırı yorgunluk ara ara kasıklarda ağrı göbekte ağrı eşim bıraksa tüm gün yatacağım :))
Sukurler olsun allahima hersey bebis iyi olsun die allah kucaklarimiza almayi nasip etsin saglikli bi sekilde:))Öyle deme çare versin rabbim ,çaresi iğne olsun,bugunleri gösterdi şükür.
çok şükür hayırlısı ile sağlığı ile kalp atışlarınıda görürüz inşallahhhÖyle deme çare versin rabbim ,çaresi iğne olsun,bugunleri gösterdi şükür.
aynen canım ya benim canım bişey istemiyor onun ki sürekli bide bana diyor sana şunu alalım ye bunu alalım yok canım istemiyor diyorum o yiyor :))Aa birde bir belirti de benim eşim aş eriyor
Bu iğne bir kaç haftalık genelde 9 hafta dr bir sıkıntı görmez ise normal hamileliğe başlıyormuşsun.Sukurler olsun allahima hersey bebis iyi olsun die allah kucaklarimiza almayi nasip etsin saglikli bi sekilde:))
evet canım ben de telden yazınca çok karışıyor ama ne yapalım heryerden yazışıyoruz işte yolda AVM de :))Özür dilerim telefondan yazınca karışıyor tangled diye yazdım
aynen canım ya benim canım bişey istemiyor onun ki sürekli bide bana diyor sana şunu alalım ye bunu alalım yok canım istemiyor diyorum o yiyor :))
allah yardımcın olsun canım da hayırlısı sağlığı ile kavuşta bebeğine iğneleri unuturuz inşallah öncekileri unuttuk menapurlar :))Bu iğne bir kaç haftalık genelde 9 hafta dr bir sıkıntı görmez ise normal hamileliğe başlıyormuşsun.
Doktorlar 9.hafta öncesi gebeliğe gebelik demekten çekiniyorlarmış.tehlikeli dönem. O yuzden şükürler olsun ki tedbir alıyorlar bırakmıyorlar kendi haline.düşün ben 11 ay göbekten hergun sulandırıcı iğne vurcam gebelik sonrası ilaç acıtmaya başladı
İnşallahçok şükür hayırlısı ile sağlığı ile kalp atışlarınıda görürüz inşallahhh
allah yardımcın olsun canım da hayırlısı sağlığı ile kavuşta bebeğine iğneleri unuturuz inşallah öncekileri unuttuk menapurlar :))
aynısı korku bende de oluyor canım :))Aslında bebekde sıkıntı kalmadığından emin olsak dokunmayacak bu iğneler ,şimdi ilaçla mı duruyor ya atlarsam korkusu var
amin canım canım sana da iyi geceler tatlı rüyalar..Kızlar benim gözler gidiyor .allah rahatlık versin hepimize ☺
Bende de aynıları var:) ultrason ne zaman?Benim 16 şubat
bulantı vs yok allaha şükür.
göğüsde şişlik
arada kasık sancısı
bel ağrısı
ve yorgunluk
Sen yaptırmış miydın hic Canm her merkez yapıyor mu acaba ücretli mi ilk kez duydum da ondan soruyorumDondurulmuşlara kapsamlı kromozon testi isteyebilirsin.için rahat eder
9. Gün değerim 264 canım Dr istemedi ama ben duramadim 15. Gün bi daa test yaptırdım 6161 çıktı o zaman daCanım benimde 12 sindeydi transferim, cuma günü görcez keseyi allah izin verirse. Senin drğerlerin nasıldı cnm?
Karnimin alt tarafina bi sanci yayiliyo ara ara . Iki uc saniye sürüyo.
Var mi benzerini yaşayan ?
Karnimin alt tarafina bi sanci yayiliyo ara ara . Iki uc saniye sürüyo.
Var mi benzerini yaşayan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?