Kiyamam sana allahim bebeklerizi korusun insallah acisini oyle boyle cekiyoruz.senin bebis nekadar canimBu iğne bir kaç haftalık genelde 9 hafta dr bir sıkıntı görmez ise normal hamileliğe başlıyormuşsun.
Doktorlar 9.hafta öncesi gebeliğe gebelik demekten çekiniyorlarmış.tehlikeli dönem. O yuzden şükürler olsun ki tedbir alıyorlar bırakmıyorlar kendi haline.düşün ben 11 ay göbekten hergun sulandırıcı iğne vurcam gebelik sonrası ilaç acıtmaya başladı
Canım doktora söyledinmi peki yeni değerini?9. Gün değerim 264 canım Dr istemedi ama ben duramadim 15. Gün bi daa test yaptırdım 6161 çıktı o zaman da
Sizin ikiz olabilir,degeriniz yuksek,kac embriyo kondu9. Gün değerim 264 canım Dr istemedi ama ben duramadim 15. Gün bi daa test yaptırdım 6161 çıktı o zaman da
Soyledim canım o da şaşırdı degerler yuksek diye tek koyuldu bana yuzde bir ihtimal ama belki bölünmüştür dedi tek kese görünüyor cunku kalp atışında anlicaz galibaCanım doktora söyledinmi peki yeni değerini?
Tek kondu ama değerlerim yuksek bizde anlayamadık canım ama suana kadar bi problem yok cok şükur cok guzel yerleşmiş rahime dedi hatta DrSizin ikiz olabilir,degeriniz yuksek,kac embriyo kondu
merhaba ben de adanadayım. nerede yaptırdınız ? doktorunuz kimMersindeyiz adanada yaptırdık. Ben de dondurulmuşlari denememe taraftarıyım ona vereceğimiz parayı ilaçlara veririz diyorum. Ama doktor da şimdi vitamin başlarız demişti tedaviden 120 gun once kullanmaya başlarsın dedi farklı bir merkeze gidersek Nasıl olur ki kafam karıştı iyice
Ankada tup Bebek merkezi feza Burak doktorum sizin kim ?merhaba ben de adanadayım. nerede yaptırdınız ? doktorunuz kim
ikiz gebelikle üçüz gebelik arasında çok fark var diye duydum ben. bize istediğimiz halde yasak diyerek bir tane transfer etti doktorumuz. salı tahlil günüm. transferden beri onun endişesini yaşıorum. bence imkanın varsa iki tane konsun. tabi senin hislerin önemlisi. başın sağolsun bu sefer sıkıntısız bir gebelik geçirirsin umarım. en azından hamile kalabildiini biliyorsun. eninde sonunda olur kasma kendini fazlaSagolun kizlar,benim ilk tup bebek denemem kimyasal gebelik oldu,2 ay sonra yeniden donmus embriyo koydurdum,3 tane,3 de tuttu,3 ay ucuz tasidim,sonra saglik sorunlarim oldu ve ikiye indirdi doktorlar aglayarak,6.ayima kadar ikiz tasidim,suyum sizdi,4 gece hastanede yattim,ve normal dogumla dogurup kaybettim meleklerimi,7 ay oldu simdi tekrar donmus koydurucam 1 mi 2 mi karar veremiyorum,cok zor durumdayim,ikiz istemiyorum cok ama cok zor herseyiyle,1 koydurursamda ya tutmazsa die cok korkuyorum((
ben başkente gidiyorum. en iyisi ora diye bildiğim için klinikleri düşünmedim hiç. her alanda iyi bir hastane başkent. laboratuar da çok önemli bu konuda. başkenti tavsiye ederim. sigortanız varsa devlet desteği de alabiliyorsunuz.Ankada tup Bebek merkezi feza Burak doktorum sizin kim ?
akşamdan bir tüm kuru inciri zeytinyağına ısla. sabah aç karnına onu yiip üzerine de su iç. aksatmadan birkaç gün devam etKuru kayisiyi akşamdan ıslatıp yiyorum ama fayda etmedi: (ananasi denemedim ama .onu da deniyeyim bari.bi de hemoroit var acı cekiyorum resmen
canım bacağına vurdurabilirsin kalçan rahatsız ediyorsa ama göbeğe olmaz bildiğim kadarıyla. huridoid krem sür iğne yerlerine enjeksiyon sonrası. önceki yerlere de sür. deri altındaki bezeleri çözdürüorVardir bi bildigi tabide bunun gobekten vurulani yokmu acaba birazda gobegi mahvedeyim:))))
Kızlar 12.gun değerim 538. Çokmu yüksek.tek embriyo transferiydi.ters bişi olabilirmi
Kızlar bugüne kadar geldim geldim ama bu iki gece uyku uyuyamayacağım sanırım. Tahlil günüme az kaldı. Doktor salı istedi 10.günde. ve transferin 3. gününde de gonapeptyl iğne oldum. eşim illa yarın da yaptır tahlil diyor. hatta iki gündür evde yapmak için test almasına zor engel oldum. şimdi istemiyorum dedim ya yarın hamile çıkarım ertesi gün değer düşer ilaç kandan atılır hamile değilsin derlerse daha çok üzülmez miyiz dedim. tamam salıyı bekleyelim dedi. ben de çok merak ediyorum ama sabretmeye çalışıyorum boşuna üzülmemek için. ne diosunuz yarın kan versem mi acaba? Bir de sanki ohss nüksetti gibi. karnım taş gibi oldu ve göbeğim ağrıyor. ara sıra nefesim kesiliyor. nefes kesilmesi transfer öncesi göğüs hizamdaydı. iki gündür yeniden başladı ve boğazıma kadar geldi o his. yarın sabah hastaneyi aricam belki kontrol eder doktor. öyle olursa gitmişken sorarım kan da vereim mi diye. bakalım sabahı nasıl etcem
Canım sen bilirsin nasıl istiyorsan öyle yap Rabbim yüzünü güldürür inşallahKızlar bugüne kadar geldim geldim ama bu iki gece uyku uyuyamayacağım sanırım. Tahlil günüme az kaldı. Doktor salı istedi 10.günde. ve transferin 3. gününde de gonapeptyl iğne oldum. eşim illa yarın da yaptır tahlil diyor. hatta iki gündür evde yapmak için test almasına zor engel oldum. şimdi istemiyorum dedim ya yarın hamile çıkarım ertesi gün değer düşer ilaç kandan atılır hamile değilsin derlerse daha çok üzülmez miyiz dedim. tamam salıyı bekleyelim dedi. ben de çok merak ediyorum ama sabretmeye çalışıyorum boşuna üzülmemek için. ne diosunuz yarın kan versem mi acaba? Bir de sanki ohss nüksetti gibi. karnım taş gibi oldu ve göbeğim ağrıyor. ara sıra nefesim kesiliyor. nefes kesilmesi transfer öncesi göğüs hizamdaydı. iki gündür yeniden başladı ve boğazıma kadar geldi o his. yarın sabah hastaneyi aricam belki kontrol eder doktor. öyle olursa gitmişken sorarım kan da vereim mi diye. bakalım sabahı nasıl etcem
Tiroit yok bende evet ben de araştırdım tuz yemeyi bıraktım daha dikkat edeceğim Allah korusun kötü sonuçlar olmasıncipsoni canım alırı tuz iyi değil hamilelikte, allah korusun tansiyon yükselmesi yaşarsın, senin tiroit problemin yoktu değilmi canım?
yarın 9. gün olacak. 5. gün kondu bir tane. geçen cumartesi oldu transferim.Kacinci gunun bugun,kac adet embriyo kondu
amin canım çok sağol. senin de tedirginliklerini çok iyi hatırlıorum yakın şahit olmuştum. kaçıncı günde yaptırmıştın sen?Canım sen bilirsin nasıl istiyorsan öyle yap Rabbim yüzünü güldürür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?