2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kiyamam sana allahim bebeklerizi korusun insallah acisini oyle boyle cekiyoruz.senin bebis nekadar canim

arkadaşlar gündüz uyuyamadığım için bugün şuan acayip uykum geldi sizlere iyi sohbetler yarın görüşünceye kadar sağlıkla kalın iyi geceler tatlı rüyalar..:)

Canım doktora söyledinmi peki yeni değerini?
Soyledim canım o da şaşırdı degerler yuksek diye tek koyuldu bana yuzde bir ihtimal ama belki bölünmüştür dedi tek kese görünüyor cunku kalp atışında anlicaz galiba

Sizin ikiz olabilir,degeriniz yuksek,kac embriyo kondu
Tek kondu ama değerlerim yuksek bizde anlayamadık canım ama suana kadar bi problem yok cok şükur cok guzel yerleşmiş rahime dedi hatta Dr

merhaba ben de adanadayım. nerede yaptırdınız ? doktorunuz kim

ikiz gebelikle üçüz gebelik arasında çok fark var diye duydum ben. bize istediğimiz halde yasak diyerek bir tane transfer etti doktorumuz. salı tahlil günüm. transferden beri onun endişesini yaşıorum. bence imkanın varsa iki tane konsun. tabi senin hislerin önemlisi. başın sağolsun bu sefer sıkıntısız bir gebelik geçirirsin umarım. en azından hamile kalabildiini biliyorsun. eninde sonunda olur kasma kendini fazla

Ankada tup Bebek merkezi feza Burak doktorum sizin kim ?
ben başkente gidiyorum. en iyisi ora diye bildiğim için klinikleri düşünmedim hiç. her alanda iyi bir hastane başkent. laboratuar da çok önemli bu konuda. başkenti tavsiye ederim. sigortanız varsa devlet desteği de alabiliyorsunuz.

Kuru kayisiyi akşamdan ıslatıp yiyorum ama fayda etmedi: (ananasi denemedim ama .onu da deniyeyim bari.bi de hemoroit var acı cekiyorum resmen
akşamdan bir tüm kuru inciri zeytinyağına ısla. sabah aç karnına onu yiip üzerine de su iç. aksatmadan birkaç gün devam et

Vardir bi bildigi tabide bunun gobekten vurulani yokmu acaba birazda gobegi mahvedeyim:))))
canım bacağına vurdurabilirsin kalçan rahatsız ediyorsa ama göbeğe olmaz bildiğim kadarıyla. huridoid krem sür iğne yerlerine enjeksiyon sonrası. önceki yerlere de sür. deri altındaki bezeleri çözdürüor

Kızlar bugüne kadar geldim geldim ama bu iki gece uyku uyuyamayacağım sanırım. Tahlil günüme az kaldı. Doktor salı istedi 10.günde. ve transferin 3. gününde de gonapeptyl iğne oldum. eşim illa yarın da yaptır tahlil diyor. hatta iki gündür evde yapmak için test almasına zor engel oldum. şimdi istemiyorum dedim ya yarın hamile çıkarım ertesi gün değer düşer ilaç kandan atılır hamile değilsin derlerse daha çok üzülmez miyiz dedim. tamam salıyı bekleyelim dedi. ben de çok merak ediyorum ama sabretmeye çalışıyorum boşuna üzülmemek için. ne diosunuz yarın kan versem mi acaba? Bir de sanki ohss nüksetti gibi. karnım taş gibi oldu ve göbeğim ağrıyor. ara sıra nefesim kesiliyor. nefes kesilmesi transfer öncesi göğüs hizamdaydı. iki gündür yeniden başladı ve boğazıma kadar geldi o his. yarın sabah hastaneyi aricam belki kontrol eder doktor. öyle olursa gitmişken sorarım kan da vereim mi diye. bakalım sabahı nasıl etcem

Kacinci gunun bugun,kac adet embriyo kondu

Kızlar canım çok acıyor kalçamdan hergün iğne vuruluyorum göbekten de iğnem var gerçekten canım acıyor galiba 3 aylık olana kadar da vurulacagım kalçadakini kese görmeye gittiğim de soracağım Allahım yar ve yardımcımız olsun

Canım sen bilirsin nasıl istiyorsan öyle yap Rabbim yüzünü güldürür inşallah

cipsoni canım alırı tuz iyi değil hamilelikte, allah korusun tansiyon yükselmesi yaşarsın, senin tiroit problemin yoktu değilmi canım?
Tiroit yok bende evet ben de araştırdım tuz yemeyi bıraktım daha dikkat edeceğim Allah korusun kötü sonuçlar olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…