2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

amin canım çok sağol. senin de tedirginliklerini çok iyi hatırlıorum yakın şahit olmuştum. kaçıncı günde yaptırmıştın sen?
7. Günde yaptırdım ama ilaçin etkisi olabilir diye kendi kendimi yedim bitirdim 9. Günde 12.günde tedirginlik bitmiyor ki kese göruncek mi kalbı duycskmıyız vs vs tedirginlik bitmiyor

Sen yaptırmış miydın hic Canm her merkez yapıyor mu acaba ücretli mi ilk kez duydum da ondan soruyorum
Her embriyo başına 500 usd diye biliyorum ben.benim doktorum yaptırtmadı. Çok kötü genetik yapısı varsa zaten tutmaz. Tutarsa da ileride senden alınarak yapılacak kan tahlilinde çıkacak sonuçlarla hemen hemen aynı olacak sonuçlar dedi. O nedenle ben yaptırmadım cnm

7. Günde yaptırdım ama ilaçin etkisi olabilir diye kendi kendimi yedim bitirdim 9. Günde 12.günde tedirginlik bitmiyor ki kese göruncek mi kalbı duycskmıyız vs vs tedirginlik bitmiyor
Peki canım sen çatlatmayı 3. Günde mi vurdumuştun

Bende girdim hesapladım son adet tarihime göre 5.4 haftalık fskat balistokist transferime göre 6.0 haftalıkmışım, bu durumda hangsi doğru acaba?

Blastokist 5.-6.gün embriyosu
normal embriyo 2.-3.gün oluyor
yani arada 2-3 gün farkla yerleştiriliyor
o yuzden 6.0
ama tutunması ve gelişimine göre
en doğrusu kalp atışıın oldugu zaman baş popo ölçüsü ile anlaşılıyor.

Sen yaptırmış miydın hic Canm her merkez yapıyor mu acaba ücretli mi ilk kez duydum da ondan soruyorum

Bir prt var birde acgh (kapsamlı)
Acgh olan kapsamlı oluyor çok daha detaylı bir test tüm kromozonlara bakıyorlar. Embriyo başına ücret ödüyorsun .kaç tane gönderirsen .tanesine 1.000tl civarı 15-20 gunde sonuç geliyor.
Her merkez yapmıyor sanırım.
Doktor kadar labaratuvar ve işlem yaoan embriyologlarda önemli.yani para veriyorsan düzgün bir yere git adam akıllı olsun.
yoksa aynı parayı başka yerde gereksizce çöpe atıyorsun.
bahceci , memorial tavsiye ederim.Başka yerlerde var.istanbula gelip yaptıran o kadar çok ki.hatta yurtdışından ününü duyup geliyorlar.

Kızlar 12.gun değerim 538. Çokmu yüksek.tek embriyo transferiydi.ters bişi olabilirmi
Yok korkma tek embriyo ile 15.günü 10.000 olan var. 12.gün için normal benimde tek embriyo 10.gun 400 dü.

Be
Benimde 5.000 lerdeydi böyle olan çok tek gebelikte bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…