7. Günde yaptırdım ama ilaçin etkisi olabilir diye kendi kendimi yedim bitirdim 9. Günde 12.günde tedirginlik bitmiyor ki kese göruncek mi kalbı duycskmıyız vs vs tedirginlik bitmiyoramin canım çok sağol. senin de tedirginliklerini çok iyi hatırlıorum yakın şahit olmuştum. kaçıncı günde yaptırmıştın sen?
Her embriyo başına 500 usd diye biliyorum ben.benim doktorum yaptırtmadı. Çok kötü genetik yapısı varsa zaten tutmaz. Tutarsa da ileride senden alınarak yapılacak kan tahlilinde çıkacak sonuçlarla hemen hemen aynı olacak sonuçlar dedi. O nedenle ben yaptırmadım cnmSen yaptırmış miydın hic Canm her merkez yapıyor mu acaba ücretli mi ilk kez duydum da ondan soruyorum
Peki canım sen çatlatmayı 3. Günde mi vurdumuştun7. Günde yaptırdım ama ilaçin etkisi olabilir diye kendi kendimi yedim bitirdim 9. Günde 12.günde tedirginlik bitmiyor ki kese göruncek mi kalbı duycskmıyız vs vs tedirginlik bitmiyor
Günaydın canımmGünaydın kızlar, herkese güzel haberlerin olduğu hayırı haftalar dilerim .
Bende girdim hesapladım son adet tarihime göre 5.4 haftalık fskat balistokist transferime göre 6.0 haftalıkmışım, bu durumda hangsi doğru acaba?
Gelecek hafta giderim tam tarih yok,eşimde görmek istiyor ona göre ayarlarız.Bende de aynıları var:) ultrason ne zaman?
Sen yaptırmış miydın hic Canm her merkez yapıyor mu acaba ücretli mi ilk kez duydum da ondan soruyorum
Su gibi gelen akintidan nefret ettim ya :))
Kiyamam sana allahim bebeklerizi korusun insallah acisini oyle boyle cekiyoruz.senin bebis nekadar canim
Yok korkma tek embriyo ile 15.günü 10.000 olan var. 12.gün için normal benimde tek embriyo 10.gun 400 dü.Kızlar 12.gun değerim 538. Çokmu yüksek.tek embriyo transferiydi.ters bişi olabilirmi
Benimde 5.000 lerdeydi böyle olan çok tek gebelikte bileSoyledim canım o da şaşırdı degerler yuksek diye tek koyuldu bana yuzde bir ihtimal ama belki bölünmüştür dedi tek kese görünüyor cunku kalp atışında anlicaz galiba
Tek kondu ama değerlerim yuksek bizde anlayamadık canım ama suana kadar bi problem yok cok şükur cok guzel yerleşmiş rahime dedi hatta Dr
Haha kiz wc gidiyorum koşa koşa adet mi oldum acaba diyorum :)) bugun saglik ocagina gidip jeli yazdiricam bitti bugun :)Evet kadın pedi kullanmak istemiyorum mantar yapar diye,bacaktan aşağı süzülüyor ama jel teke inince azaldı
Kanama olunca anlıyorsun sıcaklığı oluyor.Allah korusunHaha kiz wc gidiyorum koşa koşa adet mi oldum acaba diyorum :)) bugun saglik ocagina gidip jeli yazdiricam bitti bugun :)
Folik asit olarak hangisi kulaniyorsunız ?
Folic-1 kullaniyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?