2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Gunaydin herkese transferin 18.gunu hafif karin agrisi var bugun hayir olsun insallah var mi karni agriyan kizlar?

Bacaktan daha cok acimazmi ignenin ucu up uzun:))))krem bebise zarar verirmi

Gunaydin herkese transferin 18.gunu hafif karin agrisi var bugun hayir olsun insallah var mi karni agriyan kizlar?
Canım benim de bugün transferimin 18. günü :) bende dün acayip karın ağrısı vardı. korkutmayalım kendimizi. sen kese için gittin mi doktoruna

merhaba arkadaşlar,elimde
23 tane paketinde crinone jel,
10 taneye yakın clexane 4000 kan sulandırıcı iğne,
2 kutu(10 tüp) progynex iğne var
ücretsiz olarak bir arkadaşıma yollayacağım ilaçlar pahalı olduğu için güvencesi olmayan ve gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşım bana özel mesaj atsın lütfen

selam kızlar bende bu ay tedavıye baslıayacagım embrıyo transferı ıcın ama 2gun gecıktı adetım hıc bu sekılde olmazdı dedım heyecan yaptım galıba ondan gecıkmeye ugradı ve ıs yerımde cok streslı sıkıntılı zamanlar gecırıyorum burda hatta gecen hafta ıstıfa ettım sonra gerı cektım ıstıfamı :) belkı bebegım bana tutunurda hamıle kalırsam dogum parası alırım dıye :) yoksa 5 kurus almadan gıdecegım.

Bacaktan daha cok acimazmi ignenin ucu up uzun:))))krem bebise zarar verirmi
Yo farketmior hiç. Sürekli bacağının üstüne oturmadığından daha rahat oluor sonrasjnda. Ben bi ameliyat sonrası ağrı kesicilerimin çoğunu bacaklarıma yaptırmıştım. Aonuçta kalçanda beze artınca iğneye devam edeceksen de mevbur kalacaksın öyle iğne uzun gibi düşünme. Doğru aklıma gelmedi krem sen bir doktoruna danış veya internetten prospektüsüne bak.

Devam edersem yarindan sonra bacagimdan yaptirayim ozaman yarin d.r gidicem.kremide d.r sorayim bi canim bana kremin adini ozel mesajla yollarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…