Yahu benimki sicak geliyor :)) ondan korkuyorum ya gidiyorum bakiyorum hemenKanama olunca anlıyorsun sıcaklığı oluyor.Allah korusun
Ben çatlatmayı transfer olduğum gün yaptırdımPeki canım sen çatlatmayı 3. Günde mi vurdumuştun
Gunaydin herkese transferin 18.gunu hafif karin agrisi var bugun hayir olsun insallah var mi karni agriyan kizlar?
Bacaktan daha cok acimazmi ignenin ucu up uzun:))))krem bebise zarar verirmicanım bacağına vurdurabilirsin kalçan rahatsız ediyorsa ama göbeğe olmaz bildiğim kadarıyla. huridoid krem sür iğne yerlerine enjeksiyon sonrası. önceki yerlere de sür. deri altındaki bezeleri çözdürüor
Ay canim benim nezaman gitceksin d.rDr ölçüsü yok henuz 16 şubat transferi ☺
Canım benim de bugün transferimin 18. günü :) bende dün acayip karın ağrısı vardı. korkutmayalım kendimizi. sen kese için gittin mi doktorunaGunaydin herkese transferin 18.gunu hafif karin agrisi var bugun hayir olsun insallah var mi karni agriyan kizlar?
Çok saol canım. Endişeler bitmiyor hicYok korkma tek embriyo ile 15.günü 10.000 olan var. 12.gün için normal benimde tek embriyo 10.gun 400 dü.
Hadi şimdiden hayırlı olsun cnmHerkese Günaydın yarın transfer günüm insallah sorun cikmazda alırım kuzularimi :) bana dua edin olurmu Kizlarrrrrrr
Sağol canimmmmm insalahhhhHadi şimdiden hayırlı olsun cnm
Yo farketmior hiç. Sürekli bacağının üstüne oturmadığından daha rahat oluor sonrasjnda. Ben bi ameliyat sonrası ağrı kesicilerimin çoğunu bacaklarıma yaptırmıştım. Aonuçta kalçanda beze artınca iğneye devam edeceksen de mevbur kalacaksın öyle iğne uzun gibi düşünme. Doğru aklıma gelmedi krem sen bir doktoruna danış veya internetten prospektüsüne bak.Bacaktan daha cok acimazmi ignenin ucu up uzun:))))krem bebise zarar verirmi
Devam edersem yarindan sonra bacagimdan yaptirayim ozaman yarin d.r gidicem.kremide d.r sorayim bi canim bana kremin adini ozel mesajla yollarmisinYo farketmior hiç. Sürekli bacağının üstüne oturmadığından daha rahat oluor sonrasjnda. Ben bi ameliyat sonrası ağrı kesicilerimin çoğunu bacaklarıma yaptırmıştım. Aonuçta kalçanda beze artınca iğneye devam edeceksen de mevbur kalacaksın öyle iğne uzun gibi düşünme. Doğru aklıma gelmedi krem sen bir doktoruna danış veya internetten prospektüsüne bak.
Iyiyim tatlim yatiyorum sen napiyorsun nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?