2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Mrb kızlar nasılsınız ben çok sinirliyim sağlık ocağından geliyorum çok nemrut kusura bakmayın da şirret bi aile hekimim var her gittiğim de azarliyor zorla gidiyorum ki hele bu halde hiç bisey yapmadan kapıdan kovuyor crinone jel ve climara bant lari yazdırmak için gittim yazamam deyip yolladı siz nereye yazdiriyosunuz bu ilaçları kendi tüp bebek Dr umun yazdığını SGK kabul etmio kafayı yedim sinirden karnima ağrı girdi

Bende bugun yazdirdim daha saglik ocagindaki doktoruma yazdirdim 2 kutu jel 2 kutu bant

O nasil bi doktormuş ya neden yazmiyor hayret bişey ya başka yerden rica et cnm kendi saglik hekiminden değil buldugun yerdeki baika bi hekime söyle

Degerlerin yuksek olmasi guzel tatlim neden kafan karisiyo benim ilkte 275 ti ikinci testimde 565 ti
Anladim canim ne bilim ya kafam karişti bazen 2 bucuk kat artmiş bazen 2 kat artmil fln filen ay bian önce kalp atişini duyalimda bu eziyetler bitsim ya

Anladim canim ne bilim ya kafam karişti bazen 2 bucuk kat artmiş bazen 2 kat artmil fln filen ay bian önce kalp atişini duyalimda bu eziyetler bitsim ya
Insallah canim allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah herkeze nasip etsin allah.ben yarin gidcegim kalp atisini duymaya allahn izniyle dua edin.sen nezaman gideceksin

Insallah canim allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah herkeze nasip etsin allah.ben yarin gidcegim kalp atisini duymaya allahn izniyle dua edin.sen nezaman gideceksin
Haftaya pazartesi canim telefonuna kaydetsin eşim kalp atişi sesini :) ben öyle yapmayi planiuorumm :))

Alla alla manyakmi o d.r ben igne vurdurdugum yerde yazdirdim.nasil oyle davraniyor.ben hastane gibi yerlere gittigimde annem muhattap oluyo ben kavga ediyorum herkezle die.d.r nasil konusacagini bilmio bazen haddini bildirmek gerekiyo sakin ol tatlim sinirlenme

Ooo zor günler yaşıyorsun canım gecikmesi normal stres yapma dediğin gibi doğum.parası alırsın stres yapmazsan bebeğinin tutunmamasi için.bir neden yok kulağını tıkamaya gözlerini kapatmaya çalış canım.çok.zor ama.şimdiden bebegin hayırlı olsun. Cmm

Asas nasıl bir herkimmiş o öyle canım.begenmiyorsan değiştir yakınlarında varsa başka biliyorsun hekim seçme hakkın var sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…