Tabi canım yolliim. Bacaktan iğneyi de sor yine doktoruna aklına takılmasınDevam edersem yarindan sonra bacagimdan yaptirayim ozaman yarin d.r gidicem.kremide d.r sorayim bi canim bana kremin adini ozel mesajla yollarmisin
Tamam sorucam yarin canim tesekkur ederim.sen nasilsinTabi canım yolliim. Bacaktan iğneyi de sor yine doktoruna aklına takılmasın
Ben de yatıyorum halsizim hep uyumak istiyorum ama genel olarak iyiyim çok şükürIyiyim tatlim yatiyorum sen napiyorsun nasilsin
Cok guzel masallah tatlimKizlar bugun doktorum bidaha kan tahlili istemişti 12 gun 554 14 gun 1200 cikti normal mi acaba?
Kafam cok karişti ya benim bende anlamadimCok guzel masallah tatlim
Degerlerin yuksek olmasi guzel tatlim neden kafan karisiyo benim ilkte 275 ti ikinci testimde 565 tiKafam cok karişti ya benim bende anlamadim
10 gun 188
12 gun 554
14 gun 1200
Degerler iki bucuk kat mi atmiş
Benim ilk zamanlar oyleydi simdide uyku sorunum var uykumu alamiyorumBen de yatıyorum halsizim hep uyumak istiyorum ama genel olarak iyiyim çok şükür
Bende bugun yazdirdim daha saglik ocagindaki doktoruma yazdirdim 2 kutu jel 2 kutu bantMrb kızlar nasılsınız ben çok sinirliyim sağlık ocağından geliyorum çok nemrut kusura bakmayın da şirret bi aile hekimim var her gittiğim de azarliyor zorla gidiyorum ki hele bu halde hiç bisey yapmadan kapıdan kovuyor crinone jel ve climara bant lari yazdırmak için gittim yazamam deyip yolladı siz nereye yazdiriyosunuz bu ilaçları kendi tüp bebek Dr umun yazdığını SGK kabul etmio kafayı yedim sinirden karnima ağrı girdi
O nasil bi doktormuş ya neden yazmiyor hayret bişey ya başka yerden rica et cnm kendi saglik hekiminden değil buldugun yerdeki baika bi hekime söyleMrb kızlar nasılsınız ben çok sinirliyim sağlık ocağından geliyorum çok nemrut kusura bakmayın da şirret bi aile hekimim var her gittiğim de azarliyor zorla gidiyorum ki hele bu halde hiç bisey yapmadan kapıdan kovuyor crinone jel ve climara bant lari yazdırmak için gittim yazamam deyip yolladı siz nereye yazdiriyosunuz bu ilaçları kendi tüp bebek Dr umun yazdığını SGK kabul etmio kafayı yedim sinirden karnima ağrı girdi
Anladim canim ne bilim ya kafam karişti bazen 2 bucuk kat artmiş bazen 2 kat artmil fln filen ay bian önce kalp atişini duyalimda bu eziyetler bitsim yaDegerlerin yuksek olmasi guzel tatlim neden kafan karisiyo benim ilkte 275 ti ikinci testimde 565 ti
Insallah canim allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah herkeze nasip etsin allah.ben yarin gidcegim kalp atisini duymaya allahn izniyle dua edin.sen nezaman gideceksinAnladim canim ne bilim ya kafam karişti bazen 2 bucuk kat artmiş bazen 2 kat artmil fln filen ay bian önce kalp atişini duyalimda bu eziyetler bitsim ya
Haftaya pazartesi canim telefonuna kaydetsin eşim kalp atişi sesini :) ben öyle yapmayi planiuorumm :))Insallah canim allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah herkeze nasip etsin allah.ben yarin gidcegim kalp atisini duymaya allahn izniyle dua edin.sen nezaman gideceksin
Alla alla manyakmi o d.r ben igne vurdurdugum yerde yazdirdim.nasil oyle davraniyor.ben hastane gibi yerlere gittigimde annem muhattap oluyo ben kavga ediyorum herkezle die.d.r nasil konusacagini bilmio bazen haddini bildirmek gerekiyo sakin ol tatlim sinirlenmeMrb kızlar nasılsınız ben çok sinirliyim sağlık ocağından geliyorum çok nemrut kusura bakmayın da şirret bi aile hekimim var her gittiğim de azarliyor zorla gidiyorum ki hele bu halde hiç bisey yapmadan kapıdan kovuyor crinone jel ve climara bant lari yazdırmak için gittim yazamam deyip yolladı siz nereye yazdiriyosunuz bu ilaçları kendi tüp bebek Dr umun yazdığını SGK kabul etmio kafayı yedim sinirden karnima ağrı girdi
Ooo zor günler yaşıyorsun canım gecikmesi normal stres yapma dediğin gibi doğum.parası alırsın stres yapmazsan bebeğinin tutunmamasi için.bir neden yok kulağını tıkamaya gözlerini kapatmaya çalış canım.çok.zor ama.şimdiden bebegin hayırlı olsun. Cmmselam kızlar bende bu ay tedavıye baslıayacagım embrıyo transferı ıcın ama 2gun gecıktı adetım hıc bu sekılde olmazdı dedım heyecan yaptım galıba ondan gecıkmeye ugradı ve ıs yerımde cok streslı sıkıntılı zamanlar gecırıyorum burda hatta gecen hafta ıstıfa ettım sonra gerı cektım ıstıfamı :) belkı bebegım bana tutunurda hamıle kalırsam dogum parası alırım dıye :) yoksa 5 kurus almadan gıdecegım.
Hadi hayirlisiyla duyalim bebisciklerimizin kalp atisini cd vermezlermi bize ya ?bende heyecan tavan :)))Haftaya pazartesi canim telefonuna kaydetsin eşim kalp atişi sesini :) ben öyle yapmayi planiuorumm :))
Aycacigim uyku düzeni yok mu.hala neyapiyorsunIyiyim tatlim yatiyorum sen napiyorsun nasilsin
Asas nasıl bir herkimmiş o öyle canım.begenmiyorsan değiştir yakınlarında varsa başka biliyorsun hekim seçme hakkın var sakin olMrb kızlar nasılsınız ben çok sinirliyim sağlık ocağından geliyorum çok nemrut kusura bakmayın da şirret bi aile hekimim var her gittiğim de azarliyor zorla gidiyorum ki hele bu halde hiç bisey yapmadan kapıdan kovuyor crinone jel ve climara bant lari yazdırmak için gittim yazamam deyip yolladı siz nereye yazdiriyosunuz bu ilaçları kendi tüp bebek Dr umun yazdığını SGK kabul etmio kafayı yedim sinirden karnima ağrı girdi
Amin canım.amin hayırlısı.ile.duyarsın insallahInsallah canim allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah herkeze nasip etsin allah.ben yarin gidcegim kalp atisini duymaya allahn izniyle dua edin.sen nezaman gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?