2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar 5. gün transferi yapıldı yarın 12. gün. dayanamadım evde test yaptım. pozitif değilmi. inanamıyorum hata olma şansı varmı. kasıklarımda hafif ağrıda var

Eklentiler

• 12821978_10153881037509034_1338548766_n.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar 5. gün transferi yapıldı yarın 12. gün. dayanamadım evde test yaptım. pozitif değilmi. inanamıyorum hata olma şansı varmı. kasıklarımda hafif ağrıda var
Maşallah canım hamilesin hata değildir

Kizlar ben boyle insgramdan yemekleri gorunce bi tuaf oluyorum ztn 65 kg basladin tup bebege en son ilaclarla 69 olmustun wayki halime way allahtan boyun 1.72

Canım bugün kontrole gittim 9. Gündeyim doktor gelmişken bakalım çıkar tabi dedi. Benim de 5. Gün embriyo gayet normal 12. Gün git hemen kan da ver bence :)

Kizlar ben boyle insgramdan yemekleri gorunce bi tuaf oluyorum ztn 65 kg basladin tup bebege en son ilaclarla 69 olmustun wayki halime way allahtan boyun 1.72
Ben bildiğim 80 kiloydum hamilelik boyunca kaç olurum bilmiyorum boyumda kısa yani 1.60 dünya gibiyim anlıyacağın. Bende diyetisyene gideyim diyorum

Kızlar bende ohss nüksetmişti iki gündür nefesim de kesiliyordu doktor çağırdı hemen. Gitmişken bhcgyi de sordum tahlil günüm yarın bugünden çıkar mı diye. Çıkar tabi dedi bakalım ona da dedi. Gonapeptyl bhcgyi yükseltiomuş sorun olur mu 3. Gün yapmıştım dedim ( kendi doktorum kongredeydi başkası baktı bugün) öyle mi yapıomuş dedi güldü. O yapmaz dedi kanı verdik. Eşimle yemeğe geldik bir saat sonra gidip alcaz sonucu hatırlsıı artık :)

Ben bildiğim 80 kiloydum hamilelik boyunca kaç olurum bilmiyorum boyumda kısa yani 1.60 dünya gibiyim anlıyacağın. Bende diyetisyene gideyim diyorum
Doğumdan sonra hepimiz mecbur gideceğiz simdi.bunu sorun.etme bebiş sağlıklı olsunda sporla dietle veririz insallah

Hayırdır canım.neden?
Ben bir tek transferden sonra bi kere çıktım dişarıya oda pazar günü olduğu için yoksa herşeyimi dişarıya çıkmadan yapılıyor sağlıkcı olduğu için binada ondan heralde bunaldım ne bileyim biraz yürüsem azıcık makinaya bişeyler koysam kasıklarım ağrıyor korkuyorum sanırsam bide kese muhhabeti var kalp muhhabeti var canım ona da sıkılıyor

Hadi inşallah güzel haberlerini alırız ins. Cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…