2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Doğumdan sonra hepimiz mecbur gideceğiz simdi.bunu sorun.etme bebiş sağlıklı olsunda sporla dietle veririz insallah
Kilo umurumda değil de şuan gereksiz yere kilo almıyayım bir uzman gözetiminde olayım diyorum bilmiyorum ki ya

Maşallah burda herkesin değeri çok yüksek çikiyor benimkisi mi anormal 12.gün değerim 136 idi doktor tekrarlatmadı bile neye göre bu artışlar bilemedim

Ben bildiğim 80 kiloydum hamilelik boyunca kaç olurum bilmiyorum boyumda kısa yani 1.60 dünya gibiyim anlıyacağın. Bende diyetisyene gideyim diyorum
bende oyle yapmayi planliyorym bi 3 ay olsun omdan snr giderim dedim can bogazdan gelir diyorum yiyiyorum valla :)

Maşallah burda herkesin değeri çok yüksek çikiyor benimkisi mi anormal 12.gün değerim 136 idi doktor tekrarlatmadı bile neye göre bu artışlar bilemedim
Cnm bana iki transfer yapildi belki oyuzdendir birde doktorum dediki herkesin kani ayni olamaz dedi vucut herskte ayni reaksiyonu göstermez dedi

Ben daha deminden birini okudum 10 gunde 400 cikkmiş 12 gunde 1300 cikmiş :) ve tek gebelikmiş

Canım ya sen resmen eve tikilmissin ondan arada çık kısa mesafe yada araçla biraz hava al sadece yorulmaya dikkat et yeter diğer turlu bunalırsın ve sıkıntıdan sürekli biseyler yemek istersin oda kilo yapar

Kilo umurumda değil de şuan gereksiz yere kilo almıyayım bir uzman gözetiminde olayım diyorum bilmiyorum ki ya
Canım yediklerini kontrol altına almaya çalış çok.yeme bebegin ihtiyacı olan besinleri al bi uğraş edin zaten şuan depodan besleniyorlar ya.i endişelenme sana kilo yapan sıkıntıdan yemek

Hadi hayirlisi canim insallah guzel haberler

Ben de bugun adet oldum kizlar ertelenen transfer icin tedaviye basliyorum insallah carsamba ostrojen progesteron bakilacak insallah bu ay da ertelenmez dondurulmus transferleri var mi neler kullandiniz bi yardm
Eli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…