Kilo umurumda değil de şuan gereksiz yere kilo almıyayım bir uzman gözetiminde olayım diyorum bilmiyorum ki yaDoğumdan sonra hepimiz mecbur gideceğiz simdi.bunu sorun.etme bebiş sağlıklı olsunda sporla dietle veririz insallah
Cok guzel kuzum benimde 1200 cikti bebeisler bizle sukurler olsunkiKızlar 15. Gün beta 1000 çıktı nasıl sizce
bende oyle yapmayi planliyorym bi 3 ay olsun omdan snr giderim dedim can bogazdan gelir diyorum yiyiyorum valla :)Ben bildiğim 80 kiloydum hamilelik boyunca kaç olurum bilmiyorum boyumda kısa yani 1.60 dünya gibiyim anlıyacağın. Bende diyetisyene gideyim diyorum
Cnm bana iki transfer yapildi belki oyuzdendir birde doktorum dediki herkesin kani ayni olamaz dedi vucut herskte ayni reaksiyonu göstermez dediMaşallah burda herkesin değeri çok yüksek çikiyor benimkisi mi anormal 12.gün değerim 136 idi doktor tekrarlatmadı bile neye göre bu artışlar bilemedim
Canım ya sen resmen eve tikilmissin ondan arada çık kısa mesafe yada araçla biraz hava al sadece yorulmaya dikkat et yeter diğer turlu bunalırsın ve sıkıntıdan sürekli biseyler yemek istersin oda kilo yaparBen bir tek transferden sonra bi kere çıktım dişarıya oda pazar günü olduğu için yoksa herşeyimi dişarıya çıkmadan yapılıyor sağlıkcı olduğu için binada ondan heralde bunaldım ne bileyim biraz yürüsem azıcık makinaya bişeyler koysam kasıklarım ağrıyor korkuyorum sanırsam bide kese muhhabeti var kalp muhhabeti var canım ona da sıkılıyor
Ne söylucem sana biz 5 haftalik hamileymişiz bu arada :) bende yni ögrendim dogruymuş takvim bilgine :)Kızlar 15. Gün beta 1000 çıktı nasıl sizce
Canım yediklerini kontrol altına almaya çalış çok.yeme bebegin ihtiyacı olan besinleri al bi uğraş edin zaten şuan depodan besleniyorlar ya.i endişelenme sana kilo yapan sıkıntıdan yemekKilo umurumda değil de şuan gereksiz yere kilo almıyayım bir uzman gözetiminde olayım diyorum bilmiyorum ki ya
Hadi hayirlisi canim insallah guzel haberlerKızlar bende ohss nüksetmişti iki gündür nefesim de kesiliyordu doktor çağırdı hemen. Gitmişken bhcgyi de sordum tahlil günüm yarın bugünden çıkar mı diye. Çıkar tabi dedi bakalım ona da dedi. Gonapeptyl bhcgyi yükseltiomuş sorun olur mu 3. Gün yapmıştım dedim ( kendi doktorum kongredeydi başkası baktı bugün) öyle mi yapıomuş dedi güldü. O yapmaz dedi kanı verdik. Eşimle yemeğe geldik bir saat sonra gidip alcaz sonucu hatırlsıı artık :)
Hmm afiyet olsun oh:)bende anneme soleyim yapsin bari canim istedi:))))))Bende bu aksam yeşil mercimek yaptim bol bol folik asit icerdigi icin vitamin olsun
Yaptir kuzum bol bol vitamin bize bu yemekler :)Hmm afiyet olsun oh:)bende anneme soleyim yapsin bari canim istedi:))))))
Iyi mi canım çok şükürCok guzel kuzum benimde 1200 cikti bebeisler bizle sukurler olsunki
Gozun aydin tatlim cok sukur.allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah cok sevindimKızlar şimdi aldık sonucu 92.2 inanamıorm hamileyimmm
Ay inşallah canım Rabbim kucağımiza almayi da nasip etsin . Senin doktorun tek yada ikiz dedi mi belli olmaz demiNe söylucem sana biz 5 haftalik hamileymişiz bu arada :) bende yni ögrendim dogruymuş takvim bilgine :)
Canim cok sevindim hayırlı olsunKızlar şimdi aldık sonucu 92.2 inanamıorm hamileyimmm
Canim seninde yükselmiştir sen tekrar bi test yaptır için rahatlasinMaşallah burda herkesin değeri çok yüksek çikiyor benimkisi mi anormal 12.gün değerim 136 idi doktor tekrarlatmadı bile neye göre bu artışlar bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?