2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ben de bugun adet oldum kizlar ertelenen transfer icin tedaviye basliyorum insallah carsamba ostrojen progesteron bakilacak insallah bu ay da ertelenmez dondurulmus transferleri var mi neler kullandiniz bi yardm
Eli :)
Cnm benimki taze transferdi bu konu hakkinda bi fikrim yok ama bol bol ananas ye gunde iki dilim anans ye

Kızlar 5. gün transferi yapıldı yarın 12. gün. dayanamadım evde test yaptım. pozitif değilmi. inanamıyorum hata olma şansı varmı. kasıklarımda hafif ağrıda var

Bildiğim pozitif de hata olmuyor.
Negatif çıktığında hatta olma durumu oluyor sadece .
hayırlı uğurlu olsun,hamilesin ☺

Çok iyi maşallah
Bende bi anormalikmi var diyordum ama sonra belki 2bucuk kat artamsi normal dedim ne bilim ya bu kalp atişini duyana kadar ömrümden ömür gitcek gibi cok sabirsiz bi insanim ben ya bide yaşadiklarimdan dolayi cok tedirginim

Doğumdan sonra hepimiz mecbur gideceğiz simdi.bunu sorun.etme bebiş sağlıklı olsunda sporla dietle veririz insallah

Aldığımız ilaçlar kilo aldırıyor.rejimsiz kendinden vucudun atması 6 ayı buluyor.o gidince hamilelikten alınan kalır sadece.
benim deneme ve aralarda ki tespitim bu şekilde oldu tedavide 6 kg aldım kocaman göbek, 6 ay sonra kendiliğinden kiloda gitti göbekte.

Hareketsizlikte bebek için iyi değil,kanama varsa doktor dinlenme veriyor o ayrı ama yoksa kan dolaşımı lazım tuttunup beslenmesi için.Temiz havada farklı ortam pskolojimiz için gerekli
surekli evde sabit kafayı yeriz düşün düşün hep endişe .

Maşallah burda herkesin değeri çok yüksek çikiyor benimkisi mi anormal 12.gün değerim 136 idi doktor tekrarlatmadı bile neye göre bu artışlar bilemedim
Bunyeye göre değişiyor önemli tek şey ikiye katlanıyor mu? O zaman sorun yok

Bugun benimde hafif belim agriyor kayinvaldem dişari cikalim dedi yook dedim şimdi insem biraz dişarida yürüsşe ciksam hic fena olmaz :)

Ben daha deminden birini okudum 10 gunde 400 cikkmiş 12 gunde 1300 cikmiş :) ve tek gebelikmiş

Benim tek embriyo
10.gun 400
13.gün 2200
15.gün 5000

Beni geç ben tek embiyo ile 15. Gun 10.000 olanı gördüm burda

Benim tek embriyo
10.gun 400
13.gün 2200
15.gün 5000

Beni geç ben tek embiyo ile 15. Gun 10.000 olanı gördüm burda
Evet canim aynen öyle herkesin vucudu bir değil kimininki cok yüksek üretiyor kiminki az üretiyor ama önemli olan ikiye katlamasi

Canım benim de bugün transferimin 18. günü :) bende dün acayip karın ağrısı vardı. korkutmayalım kendimizi. sen kese için gittin mi doktoruna

Valla ben de iyi dusunmeye calisiyorum hep ama insan korkuyor iste yine de ben daha keseyi gormedim canim kismetse cuma günü randevumuz sen ne zaman goreceksin?

Asas nasıl bir herkimmiş o öyle canım.begenmiyorsan değiştir yakınlarında varsa başka biliyorsun hekim seçme hakkın var sakin ol

Yazdiramadim canlarim ya sorumluluk altına girmek istemiomus hanim efendi ilacı aldım mecburen bitti çünkü çok sınır oldum böyle Dr mu olur ya toplum sağlığı merkezinden dilekçeyle degisiomus hekim yapıcam ama canım degistiricem yoksa bu kadın kanser edecek beni bu böyle kaçıncı Hır gür

Valla pes ya ne bicim hekimmiş o öyle sen bian önce degiştir cnm yazik günah 70 tl veriyosun o jele 21 tl aldim bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…