Cok sevindimm canimm tebrik ederimKızlar şimdi aldık sonucu 92.2 inanamıorm hamileyimmm
Canim seninde yükselmiştir sen tekrar bi test yaptır için rahatlasin
keseyi görmeye gelince belli olur dedi ama benim icime tek doguyor nedense :)Ay inşallah canım Rabbim kucağımiza almayi da nasip etsin . Senin doktorun tek yada ikiz dedi mi belli olmaz demi
Aynen canim benim istah bazen guzel oluyo bazende hic olmuyo yaYaptir kuzum bol bol vitamin bize bu yemekler :)
Cnm benimki taze transferdi bu konu hakkinda bi fikrim yok ama bol bol ananas ye gunde iki dilim anans yeBen de bugun adet oldum kizlar ertelenen transfer icin tedaviye basliyorum insallah carsamba ostrojen progesteron bakilacak insallah bu ay da ertelenmez dondurulmus transferleri var mi neler kullandiniz bi yardm
Eli :)
Kadin dogum uzmani bi arkdaşim var bol boş bakliyat ye dedi kalp atişindan snr balik yemeye başla dediAynen canim benim istah bazen guzel oluyo bazende hic olmuyo ya
Haftada 1 kere yiyorum balik.herseyi yemeye calisiyorumKadin dogum uzmani bi arkdaşim var bol boş bakliyat ye dedi kalp atişindan snr balik yemeye başla dedi
Kizlar bugun doktorum bidaha kan tahlili istemişti 12 gun 554 14 gun 1200 cikti normal mi acaba?
Kızlar 5. gün transferi yapıldı yarın 12. gün. dayanamadım evde test yaptım. pozitif değilmi. inanamıyorum hata olma şansı varmı. kasıklarımda hafif ağrıda var
Bende bi anormalikmi var diyordum ama sonra belki 2bucuk kat artamsi normal dedim ne bilim ya bu kalp atişini duyana kadar ömrümden ömür gitcek gibi cok sabirsiz bi insanim ben ya bide yaşadiklarimdan dolayi cok tedirginimÇok iyi maşallah
Doğumdan sonra hepimiz mecbur gideceğiz simdi.bunu sorun.etme bebiş sağlıklı olsunda sporla dietle veririz insallah
Ben bir tek transferden sonra bi kere çıktım dişarıya oda pazar günü olduğu için yoksa herşeyimi dişarıya çıkmadan yapılıyor sağlıkcı olduğu için binada ondan heralde bunaldım ne bileyim biraz yürüsem azıcık makinaya bişeyler koysam kasıklarım ağrıyor korkuyorum sanırsam bide kese muhhabeti var kalp muhhabeti var canım ona da sıkılıyor
Bunyeye göre değişiyor önemli tek şey ikiye katlanıyor mu? O zaman sorun yokMaşallah burda herkesin değeri çok yüksek çikiyor benimkisi mi anormal 12.gün değerim 136 idi doktor tekrarlatmadı bile neye göre bu artışlar bilemedim
Ben daha deminden birini okudum 10 gunde 400 cikkmiş 12 gunde 1300 cikmiş :) ve tek gebelikmiş
Evet canim aynen öyle herkesin vucudu bir değil kimininki cok yüksek üretiyor kiminki az üretiyor ama önemli olan ikiye katlamasiBenim tek embriyo
10.gun 400
13.gün 2200
15.gün 5000
Beni geç ben tek embiyo ile 15. Gun 10.000 olanı gördüm burda
teşekkür ederim canım. biraz önce kan verdim sonuç bekliyorum.Bildiğim pozitif de hata olmuyor.
Negatif çıktığında hatta olma durumu oluyor sadece .
hayırlı uğurlu olsun,hamilesin ☺
Canım benim de bugün transferimin 18. günü :) bende dün acayip karın ağrısı vardı. korkutmayalım kendimizi. sen kese için gittin mi doktoruna
Alla alla manyakmi o d.r ben igne vurdurdugum yerde yazdirdim.nasil oyle davraniyor.ben hastane gibi yerlere gittigimde annem muhattap oluyo ben kavga ediyorum herkezle die.d.r nasil konusacagini bilmio bazen haddini bildirmek gerekiyo sakin ol tatlim sinirlenme
Asas nasıl bir herkimmiş o öyle canım.begenmiyorsan değiştir yakınlarında varsa başka biliyorsun hekim seçme hakkın var sakin ol
Valla pes ya ne bicim hekimmiş o öyle sen bian önce degiştir cnm yazik günah 70 tl veriyosun o jele 21 tl aldim bugunYazdiramadim canlarim ya sorumluluk altına girmek istemiomus hanim efendi ilacı aldım mecburen bitti çünkü çok sınır oldum böyle Dr mu olur ya toplum sağlığı merkezinden dilekçeyle degisiomus hekim yapıcam ama canım degistiricem yoksa bu kadın kanser edecek beni bu böyle kaçıncı Hır gür
Hayırlı olsun canım Allah tamamına sağlıkla erdirsin insallahKızlar şimdi aldık sonucu 92.2 inanamıorm hamileyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?