Bende ayniyim canım 80 kilo basldim sonumuz ne olacak hiç kilo almadan gitmesi lazım demi şimdi yemeden de duramiyorum çok pis bogazim diyetisyen e gitmeye de utanıyorum resmen bu hale gelene kadar neredeydin bide hamilesin diyecekBen bildiğim 80 kiloydum hamilelik boyunca kaç olurum bilmiyorum boyumda kısa yani 1.60 dünya gibiyim anlıyacağın. Bende diyetisyene gideyim diyorum
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah hepimiziteşekkür ederim canım. biraz önce kan verdim sonuç bekliyorum.
Benimde 15. Günde 6100 canım ve tek embriyo kişiden kişiye değişiyor 5 ustuyse gebelik var katlanıyorsa gebelik sağlıklı gerisini takmamak lazım demekkiBen daha deminden birini okudum 10 gunde 400 cikkmiş 12 gunde 1300 cikmiş :) ve tek gebelikmiş
Sağol canım. İyi ki açmışsın bu başlığı senin bebişinin şansı hepimize bulaştı inanıorum :)Hayırlı olsun canım Allah tamamına sağlıkla erdirsin insallah
Sağol canımmmCok sevindimm canimm tebrik ederim
Amin canım yerde miyim gökte miyim bilmiorum o kadar heyecanlıyım kiGozun aydin tatlim cok sukur.allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah cok sevindim
Sağol canım senle yakın oldu günlermiz biz de birlikte takip ederiz artıkCanim cok sevindim hayırlı olsun
kan sonucum 217 çıktı düşükmü
Canımm darısı senin başına hamileyim :) hayırlsııyla senden de güzel haberler alcazHadi hayirlisi canim insallah guzel haberler
birden düşük geldi üzüldüm. doktorada ulaşamadım. 11. gün 217 çıktı. bu testi tekrarlıyacakmıyımYok canim süper :)
Canım benim de bugün 9. Gündü 92 çıktı. Normal sonucun hayırlı olsun :)birden düşük geldi üzüldüm. doktorada ulaşamadım. 11. gün 217 çıktı. bu testi tekrarlıyacakmıyım
kaçıncı gün canım. bende bugün yaptırdım 217 çıktı sonuçKızlar şimdi aldık sonucu 92.2 inanamıorm hamileyimmm
seninde hayırlısı olsun canım. acayip bir duygu ne hissettiğimi bilmiyorumCanım benim de bugün 9. Gündü 92 çıktı. Normal sonucun hayırlı olsun :)
tekrarını yapacakmısın bir doktorunla konuşabildinmiCanım benim de bugün 9. Gündü 92 çıktı. Normal sonucun hayırlı olsun :)
Tuhaf demi insan inanamiyo bi an ben mesela hala ayniyim inanamiyorum uyuyamiyorum heycan felan allah kimsenin ellerini bosa cevirmesinAmin canım yerde miyim gökte miyim bilmiorum o kadar heyecanlıyım ki
Dusuk degil canim gozun aydinkan sonucum 217 çıktı düşükmü
adet olamadım tatlımOoo zor günler yaşıyorsun canım gecikmesi normal stres yapma dediğin gibi doğum.parası alırsın stres yapmazsan bebeğinin tutunmamasi için.bir neden yok kulağını tıkamaya gözlerini kapatmaya çalış canım.çok.zor ama.şimdiden bebegin hayırlı olsun. Cmm
teşekkür ederim canımDusuk degil canim gozun aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?