2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kizlar ben boyle insgramdan yemekleri gorunce bi tuaf oluyorum ztn 65 kg basladin tup bebege en son ilaclarla 69 olmustun wayki halime way allahtan boyun 1.72
gayet ıyı bence benımde boyum 1,70 76 kıloyum :) ben ne yapayım zayıflayamıyorumda gercı yapım bu benım 65evlenmeden once gormustum

Stres yapma olursun dediğim gibi sağır kor hepimiz sadece sen değil yoksa onları mutlu etme sen genişi ne odaklan herşeyi dışarıda bırak inşallah olacak canim

Tuhaf demi insan inanamiyo bi an ben mesela hala ayniyim inanamiyorum uyuyamiyorum heycan felan allah kimsenin ellerini bosa cevirmesin
Amin canım artık bundan sonrası da buraya kadar nasıl kısmetse öyle. Artık her şeyden daha umutluyum inanıorm bi sıkıntı olmayacak

Hic stres yapma canim bnim normaldee kac gunde bi adet oluyosun
26 27gunde bır oluyorum en son 9subatta olmustum 4gun gerı gelırdı yada 5 gun hesaplarıma gorede 6sında falan olmam lazımdı 7sı tık yok yanı ama goguslerım karnım fena sıstı ayy bırde 4 gozle beklıyorum yaaa olayımda tedavıye baslıyım dıye

Amin canım artık bundan sonrası da buraya kadar nasıl kısmetse öyle. Artık her şeyden daha umutluyum inanıorm bi sıkıntı olmayacak
Tatlım ağırlık kaldırmama ya çık yargılamaya ayakta fazla kalmamaya dikkat et bundan sonraki üç ay en zor kısmı aklından çıkarma ilaçlarına aynen devam et tekrar hayırlı olsun

Canımm darısı senin başına hamileyim :) hayırlsııyla senden de güzel haberler alcaz
Yaa cok duygulandim insallah darisi basima hepimiz cok cbalayip bu yollars girdik kimsd direk baslamiyo hepiniz dualarimdasiniz arkadaslar insallah hepimiz hayirli haberler alirz ve sag salim kucagimiza aliriz

birden düşük geldi üzüldüm. doktorada ulaşamadım. 11. gün 217 çıktı. bu testi tekrarlıyacakmıyım
Değerin düşük değil ki gayet yüksek
11 ile başlayıp yukselen arkadaşlar var.
2 gun sonra tekrarlayacaksın 2 katına çıkmış olmalı

Yaa cok duygulandim insallah darisi basima hepimiz cok cbalayip bu yollars girdik kimsd direk baslamiyo hepiniz dualarimdasiniz arkadaslar insallah hepimiz hayirli haberler alirz ve sag salim kucagimiza aliriz
İnşallah canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız cokkk zor bir süreç Allahım hepimizin yardımcısı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…