gayet ıyı bence benımde boyum 1,70 76 kıloyum :) ben ne yapayım zayıflayamıyorumda gercı yapım bu benım 65evlenmeden once gormustumKizlar ben boyle insgramdan yemekleri gorunce bi tuaf oluyorumztn 65 kg basladin tup bebege en son ilaclarla 69 olmustun wayki halime way allahtan boyun 1.72
Stres yapma olursun dediğim gibi sağır kor hepimiz sadece sen değil yoksa onları mutlu etme sen genişi ne odaklan herşeyi dışarıda bırak inşallah olacak canimadet olamadım tatlımbu stres yuzunden gecıkmeye ugradı hanı normal yolla hamıle kalma sansım olsa suphelenır test yaparımda ole bırseyde olmayacagına gore 2gun gecıktım bende sımdı papatya çayı ada cayı ıcıyorum. belkı fayda eder :)
Hic endişelenme canım maşallah çok güzel tadını çıkar artik hamissin:)kaçıncı gün canım. bende bugün yaptırdım 217 çıktı sonuç
Hic stres yapma canim bnim normaldee kac gunde bi adet oluyosungayet ıyı bence benımde boyum 1,70 76 kıloyum :) ben ne yapayım zayıflayamıyorumda gercı yapım bu benım 65evlenmeden once gormustum
Benim de aynen öyle. Tek embriyo konduğu için hep buruktu içimiz olmayacak diye tedirgindik ama şükürler olsun rabbime. O tek bir şansı armağan etti bize :)seninde hayırlısı olsun canım. acayip bir duygu ne hissettiğimi bilmiyorum
Amin canım artık bundan sonrası da buraya kadar nasıl kısmetse öyle. Artık her şeyden daha umutluyum inanıorm bi sıkıntı olmayacakTuhaf demi insan inanamiyo bi an ben mesela hala ayniyim inanamiyorum uyuyamiyorum heycan felan allah kimsenin ellerini bosa cevirmesin
içim rahatladı çok sağolun. teşekkür ederimHic endişelenme canım maşallah çok güzel tadını çıkar artik hamissin:)
26 27gunde bır oluyorum en son 9subatta olmustum 4gun gerı gelırdı yada 5 gun hesaplarıma gorede 6sında falan olmam lazımdı 7sı tık yok yanı ama goguslerım karnım fena sıstı ayy bırde 4 gozle beklıyorum yaaa olayımda tedavıye baslıyım dıyeHic stres yapma canim bnim normaldee kac gunde bi adet oluyosun
sevıyoum sızlerı :) ınsallah olacak bende o sekılde hıssedıyorum..Stres yapma olursun dediğim gibi sağır kor hepimiz sadece sen değil yoksa onları mutlu etme sen genişi ne odaklan herşeyi dışarıda bırak inşallah olacak canim
Tatlım ağırlık kaldırmama ya çık yargılamaya ayakta fazla kalmamaya dikkat et bundan sonraki üç ay en zor kısmı aklından çıkarma ilaçlarına aynen devam et tekrar hayırlı olsunAmin canım artık bundan sonrası da buraya kadar nasıl kısmetse öyle. Artık her şeyden daha umutluyum inanıorm bi sıkıntı olmayacak
Ben de 26/27 günde olurdum heyecandan 30 günde olmuştum psikolojik bende aynen tüm arkadaşları seviyorum love you:))sevıyoum sızlerı :) ınsallah olacak bende o sekılde hıssedıyorum..
Ama bundan sonra iki kati dikkat etmelisin canim şuan tutundu yerleşecek o nedenle daha dikkatli olmalıyız:)içim rahatladı çok sağolun. teşekkür ederim
Yaa cok duygulandim insallah darisi basima hepimiz cok cbalayip bu yollars girdik kimsd direk baslamiyo hepiniz dualarimdasiniz arkadaslar insallah hepimiz hayirli haberler alirz ve sag salim kucagimiza alirizCanımm darısı senin başına hamileyim :) hayırlsııyla senden de güzel haberler alcaz
Değerin düşük değil ki gayet yüksekbirden düşük geldi üzüldüm. doktorada ulaşamadım. 11. gün 217 çıktı. bu testi tekrarlıyacakmıyım
Günaydın cantüm güzel anne ve bebişlerine günaydın güzel haberlerin olduğu bir hafta olması dileği ile...:)
Aa bende yeşil mercimek yaptim ama bilmiyordum folik asit icerdigini :)Bende bu aksam yeşil mercimek yaptim bol bol folik asit icerdigi icin vitamin olsun
İnşallah canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız cokkk zor bir süreç Allahım hepimizin yardımcısı olsun cnmYaa cok duygulandim insallah darisi basima hepimiz cok cbalayip bu yollars girdik kimsd direk baslamiyo hepiniz dualarimdasiniz arkadaslar insallah hepimiz hayirli haberler alirz ve sag salim kucagimiza aliriz
Sizlerde duydum bende yeşil mercimek yaptım :))Günaydın can
Aa bende yeşil mercimek yaptim ama bilmiyordum folik asit icerdigini :)
Ne güzel sifa olsun :)))
Ben yasiyorum migde bulantisi agrisi :))Mide bulantisi olanlar varmi acaba bende tik yok :)
Olmasin zaten ne guzel afedersin cikarirken cok kasiliyor karninMide bulantisi olanlar varmi acaba bende tik yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?