Kiyamam yaOlmasin zaten ne guzel afedersin cikarirken cok kasiliyor karnin
Valla ole tatlim bugun allahtan iyiyim :))Kiyamam ya
Canım sen nereye gideceksin kontoroleGünaydın can
Aa bende yeşil mercimek yaptim ama bilmiyordum folik asit icerdigini :)
Ne güzel sifa olsun :)))
Aman iyi ol :)Valla ole tatlim bugun allahtan iyiyim :))
Ben de tık yok olmasın diye dua ediyorum zaten :)Mide bulantisi olanlar varmi acaba bende tik yok :)
Kendi doktoruma canimCanım sen nereye gideceksin kontorole
Benimde oyle oldu sanirim Sonu guzel olsun da 9una kadar olmazsam zaten 30gun olcak bu ay adet olayim diye bekleyen ben onumuzdeki ayda da olmiyim diye bakarim hahaaBen de 26/27 günde olurdum heyecandan 30 günde olmuştum psikolojik bende aynen tüm arkadaşları seviyorum love you:))
Crinore jel uzman doktor yazabiliyor onu da ayda bir kutu devlet karşılıyor climara bandi yazabiliyor ama onu neden yazmamış kiMrb kızlar nasılsınız ben çok sinirliyim sağlık ocağından geliyorum çok nemrut kusura bakmayın da şirret bi aile hekimim var her gittiğim de azarliyor zorla gidiyorum ki hele bu halde hiç bisey yapmadan kapıdan kovuyor crinone jel ve climara bant lari yazdırmak için gittim yazamam deyip yolladı siz nereye yazdiriyosunuz bu ilaçları kendi tüp bebek Dr umun yazdığını SGK kabul etmio kafayı yedim sinirden karnima ağrı girdi
Can8m ya yeni gördüm masallah hamilesinn ne guzellll tebrik ederimm :)))Kızlar şimdi aldık sonucu 92.2 inanamıorm hamileyimmm
Bugun pek giremedim kızlar bu ne güzel haberler böyle okudukça hamile haberi alıyorum tebrik ederimm :)kan sonucum 217 çıktı düşükmü
Teşekkür ederim canım darısı sana olsun hayırlısıylaCan8m ya yeni gördüm masallah hamilesinn ne guzellll tebrik ederimm :)))
Ben de bugün test sonucunu aldım , 10. Gün 6,48emily07 canım hiç üzülme değerin gayet iyi benim transfer günü dahil 12. Günde değerim 11.49 du ve iki gün arayla üç test tekrarladım hep 3 kat arttı. Değerin düşüklüğü yada yüksekliği değil katlanması önemli.
Senle aramda bir gün var sen keseyi gördün ben daha göremedim:) keseyi göreceğim dahaKizlarrrrrrr bizim bebisler duruyormudur ki.ay allahım nasıl biz böyle meraktan olucez ya huuuu.ayyy insallahhhhh pıt pıt lari duyarız yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?