2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar iyi akşamlar, bugün işe gittim günlerden sonra iyi geldi valla, tüm gün mide ekşimesi ve arkasına bulantı geldi, hamiş haberini alan arkadaşları kutlarım umarım değerler kat kat katlanır inşallah

cipsoni ben gittim dietisyene canım bende tiroit insülin direnci ne ararsan var doktorum kesinlikle gidecen dedi hatta şeker hapları işe yaramazsa insüline başlatacakmış beni

emily07 canım hiç üzülme değerin gayet iyi benim transfer günü dahil 12. Günde değerim 11.49 du ve iki gün arayla üç test tekrarladım hep 3 kat arttı. Değerin düşüklüğü yada yüksekliği değil katlanması önemli.

Ben de 26/27 günde olurdum heyecandan 30 günde olmuştum psikolojik bende aynen tüm arkadaşları seviyorum love you:))
Benimde oyle oldu sanirim Sonu guzel olsun da 9una kadar olmazsam zaten 30gun olcak bu ay adet olayim diye bekleyen ben onumuzdeki ayda da olmiyim diye bakarim hahaa

Crinore jel uzman doktor yazabiliyor onu da ayda bir kutu devlet karşılıyor climara bandi yazabiliyor ama onu neden yazmamış ki

Ben de bugün test sonucunu aldım , 10. Gün 6,48 doktor 2 gün sonra tekrarla dedi ama benim bütün ümidim gitmişti. Senin durumunu okuyunca acaba dedim

Kizlarrrrrrr bizim bebisler duruyormudur ki.ay allahım nasıl biz böyle meraktan olucez ya huuuu.ayyy insallahhhhh pıt pıt lari duyarız yaaaa
Senle aramda bir gün var sen keseyi gördün ben daha göremedim:) keseyi göreceğim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…