teşekkür ederim canımBugun pek giremedim kızlar bu ne güzel haberler böyle okudukça hamile haberi alıyorum tebrik ederimm :)
çok teşekkür ederim canım
İnşallah canım valla bende heyecan tavan yaptı hayırlısı ile sağlığı ile duyalım bide su üç ayı atlatalim inşallah isim alışverişi yaparız insKizlarrrrrrr bizim bebisler duruyormudur ki.ay allahım nasıl biz böyle meraktan olucez ya huuuu.ayyy insallahhhhh pıt pıt lari duyarız yaaaa
Ben de bugun adet oldum kizlar ertelenen transfer icin tedaviye basliyorum insallah carsamba ostrojen progesteron bakilacak insallah bu ay da ertelenmez dondurulmus transferleri var mi neler kullandiniz bi
Bende var canım ama çok erken değil mi usutmeden mi acabaMide bulantisi olanlar varmi acaba bende tik yok :)
inşallah canım yaaaa.valla ben 3 ay dolana kadar evdeyim rapor aldım.birde haftaya kalp atışını duyarsam mutlu mutlu keyfimıe bakıcam.sen yarınmı görücen pıt pıt ları canımİnşallah canım valla bende heyecan tavan yaptı hayırlısı ile sağlığı ile duyalım bide su üç ayı atlatalim inşallah isim alışverişi yaparız ins
Amin canim.insallahTeşekkür ederim canım darısı sana olsun hayırlısıyla
ne zaman görcen canım sen keseyi.senin 5.gün embriyosumuydu canımmm.Senle aramda bir gün var sen keseyi gördün ben daha göremedim:) keseyi göreceğim daha
Benim daha önce ki hamileliğimde 6.hafta da başlamıştı şuan birşey yok.Mide bulantisi olanlar varmi acaba bende tik yok :)
Canım üzülme yükselir insallah 2 gün sonra güzel haberlerle. GelirsinBen de bugün test sonucunu aldım , 10. Gün 6,48doktor 2 gün sonra tekrarla dedi ama benim bütün ümidim gitmişti. Senin durumunu okuyunca acaba dedim
Ben de bugün test sonucunu aldım , 10. Gün 6,48doktor 2 gün sonra tekrarla dedi ama benim bütün ümidim gitmişti. Senin durumunu okuyunca acaba dedim
kızlar tam olarak kaçıncı haftada kalp atışı duyuluyorr ki
teşekkür ederim canım. rabbim isteyen herkese nasip etsinfıstıklarıı test sonuclarını almıssınız gözünüz aydınn yenı hamişler hayırlı ugurlu olsun
tesekkürler canım.inşallah bir sorun olmazda görürüz kalp atışlarını..6.5 hafta da duyulmaya başlıyor ama bazen çok zayıf gelebiliyor doktor 1 hafta sonraya tekrar çağırıyor öyle bir durumda
tesekkürler canım.inşallah bir sorun olmazda görürüz kalp atışlarını..
Tutma ihtimali olmasa doktor koymaz kiKizlar ben transver olali 4.gunum tek embryo konuldu acaba tutma ihtimali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?