2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canım benim şu anki duygularını çok iyi anlıyorum , ümidini kaybetme sakın benim eski messjlarımı gir oku lütfen, benim keseyi görmem cuma günü, ölüpölüp diriliyorum ya göremezsem diye ama elden bişey gelmez dua edip çok istemekten başka. D Ddfrbr

Son düzenleme:
Kizlarrrrrrr bizim bebisler duruyormudur ki.ay allahım nasıl biz böyle meraktan olucez ya huuuu.ayyy insallahhhhh pıt pıt lari duyarız yaaaa
İnşallah canım valla bende heyecan tavan yaptı hayırlısı ile sağlığı ile duyalım bide su üç ayı atlatalim inşallah isim alışverişi yaparız ins

İnşallah canım valla bende heyecan tavan yaptı hayırlısı ile sağlığı ile duyalım bide su üç ayı atlatalim inşallah isim alışverişi yaparız ins
inşallah canım yaaaa.valla ben 3 ay dolana kadar evdeyim rapor aldım.birde haftaya kalp atışını duyarsam mutlu mutlu keyfimıe bakıcam.sen yarınmı görücen pıt pıt ları canım

Ben de bugün test sonucunu aldım , 10. Gün 6,48 doktor 2 gün sonra tekrarla dedi ama benim bütün ümidim gitmişti. Senin durumunu okuyunca acaba dedim
Canım üzülme yükselir insallah 2 gün sonra güzel haberlerle. Gelirsin

fıstıklarıı test sonuclarını almıssınız gözünüz aydınn yenı hamişler hayırlı ugurlu olsun

Ben de bugün test sonucunu aldım , 10. Gün 6,48 doktor 2 gün sonra tekrarla dedi ama benim bütün ümidim gitmişti. Senin durumunu okuyunca acaba dedim

10.gün erken daha ümidini yitirme 2 gün sonra o değer 15 sonrası 40 vs katları diye devam edebilir.İla 200 vs olması gerekmiyor düzgün katlanırsa problem yok demektir.

Kizlar ben transver olali 4.gunum tek embryo konuldu acaba tutma ihtimali
Tutma ihtimali olmasa doktor koymaz ki
genelde tutunmalar dölenmeden sonra 6.-7.gün oluyor diye okudum.
yani şöyle bir örnekle anlatayım.
5-6.gün embriyosu transfer edildiyse ertesi gün tutunma olabilir.
2-3.gün embriyosuda transferden 2-3gün sonra diye biliyorum.
ama tespiti hemen olmuyor o ayrı

Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…