2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bilemiyorum hem heyecanliyimhem korkuyorum persembe gunu tarnsverim oldu iste dondurulmus embryom bile yok

Bilemiyorum hem heyecanliyimhem korkuyorum persembe gunu tarnsverim oldu iste dondurulmus embryom bile yok

Dondurulmuşa kafana takma.
Allah nasip ettiyse 2.gün emriyosu taze de tutuyor.
Nasip etmedyse dondurulmuş 5.gün blast 30 embriyo tuttmuyor.
Burda hamilelerin hepsi dondurulmuşla hamile kalmamış ki.
Henüz erken dönemdesin bu kadar endişelenme kafanı başka şeylerle dağıtmaya çalış,ben kan değerimi görene kadar foruma bile bakmadım başka şeylerle uğraştım.
bebeğin için olumlu düşün herşey güzel olucak inşallah.

Nasilsiniz subat hamisleri diyim artik nasil gidiyor ben persembeyi iple cekiyorum usg muz var kese gorucez nasip olursa heyecan dorukta

Ins acaba idrar tst ypsm mi

Hcg yani gebelik tespiti ilk kanda çıkar idrara çıkması daha sonra olur.
burada 12.gün idrarda görmeyip 15.gün kan testinde pozitif alan var.
senin daha 4 gün olmuş kanda bile çıkmaz daha.Sabırlı ol.şimdiden tuttumu telaşına girip..test yapmaya başlarsan üzülürsün pozitifi görene kadar negatif seni üzer ve bu 15.güne kadar sürebilir gereksiz üzersin kendini.

Nasilsiniz subat hamisleri diyim artik nasil gidiyor ben persembeyi iple cekiyorum usg muz var kese gorucez nasip olursa heyecan dorukta

Super! İnşallah az kalmış.Benim kese görme durumumu es geçti doktorum kalbe gel dedi.

Nedenn canim sordunmu peki merak ettim

Sormadım güveniyorum doktoruma.İşimede geldi ilk haftalar çok ultrasona giriliyor ne kadar az girsem o kadar iyi benim için.Keseyi zaten boş boloncuk gibi görüyorsun.Tek kaygı dış gebelik olabilir mi diye ama değerlerimde öyle bir şüphe görmedi.O güne kadar sadece kan tahlilinin göstergesinin gebesiyim
daha önce ki gebeliğimde transferin 15.gün de kese gözükmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…