Tele kaydetseniz de bizde duysak o güzel sesleri :) inşallah güzel haberlerle gelinKun feyekun . Tatlim yarin kalp atisini duycaz allahin izniyle yarindan sonrada _tangled_ duycak allahin izniyle insallah.
Tamam kaydederim tatlim:)insallah insallah icim tuhaf nedense allahim herkezin yuzunu guldursun insallahTele kaydetseniz de bizde duysak o güzel sesleri :) inşallah güzel haberlerle gelin
Evet 5. Gün benim cuma idi ama çarşamba gideceğim inşallahne zaman görcen canım sen keseyi.senin 5.gün embriyosumuydu canımmm.
Hadi bakalım duyun pıt pıtcıkları ay onları yaratana kurban olurum nasıl mucizevi bir olay kurban olduğum Allahım şükürler olsun ki bizlere nasip ettiTamam kaydederim tatlim:)insallah insallah icim tuhaf nedense allahim herkezin yuzunu guldursun insallah
Kun feyekun . Tatlim yarin kalp atisini duycaz allahin izniyle yarindan sonrada _tangled_ duycak allahin izniyle insallah.
Benimde tek embriyo konuldu canım. Dondurulmuş transferiydi. Tuttu RABBİM e bin şükür. Bol bol dua et.Bilemiyorum hem heyecanliyimhem korkuyorum persembe gunu tarnsverim oldu iste dondurulmus embryom bile yok
Ah canım inşaallah yaa :))Kun feyekun . Tatlim yarin kalp atisini duycaz allahin izniyle yarindan sonrada _tangled_ duycak allahin izniyle insallah.
Dua ettim senin için. Hayırlı haberlerin olsun inşallahEdiyorum ama nebilim dondurulmus degil bnm ki
Bilemiyorum hem heyecanliyimhem korkuyorum persembe gunu tarnsverim oldu iste dondurulmus embryom bile yok
Ins acaba idrar tst ypsm mi
Nasilsiniz subat hamisleri diyim artiknasil gidiyor ben persembeyi iple cekiyorum usg muz var kese gorucez nasip olursa heyecan dorukta
Nedenn canim sordunmu peki merak ettimSuper! İnşallah az kalmış.Benim kese görme durumumu es geçti doktorum kalbe gel dedi.
Nedenn canim sordunmu peki merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?