İnşallah hepimize nasip olur.Degerlerin nasildi insallah duyarsiniz kalp atislarini 2. Gebeligin mi
Canım.hayırlısı ile yarin inşallah çok heyecanliyim Allahım isteyen herkese nasıl.etsin sağlığı ile inşallah..inşallah canım yaaaa.valla ben 3 ay dolana kadar evdeyim rapor aldım.birde haftaya kalp atışını duyarsam mutlu mutlu keyfimıe bakıcam.sen yarınmı görücen pıt pıt ları canım
Sen ne zaman transfer oldun canım aynı miyizNasilsiniz subat hamisleri diyim artiknasil gidiyor ben persembeyi iple cekiyorum usg muz var kese gorucez nasip olursa heyecan dorukta
canım hamilelik takvimini nasıl ekledin ben ekleyemiyorumne zaman görcen canım sen keseyi.senin 5.gün embriyosumuydu canımmm.
canım hamilelik takvimini ekleyemiyorum yardımcı olurmusunKizlar sizler keseyi nezaman gördunuz transferin kacinci gunuydu
teşekkür ederim sizinde kutlu olsun. hamilelik takvimini nasıl ekledinizGunaydinnn herkese .kadınlar günümüz kutlu OLSUNNNNN....
Cnm profline gir muhtemel bebeginin dogacak gunu yaz kaydet cikarcanım hamilelik takvimini ekleyemiyorum yardımcı olurmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?