teşekkür ederimProfil bilgilerini de muhtemel doğacak tarihi yaziyosun.o kadar ve en alta kaydete tıkla tamam
Cnm profline gir muhtemel bebeginin dogacak gunu yaz kaydet cikar
teşekkür ederim canım. senindemi 12 kasım. aynı gün benimleCnm profline gir muhtemel bebeginin dogacak gunu yaz kaydet cikar
Bizim de tüm ısrarımıza rağmen tek transfer olmuştu. O yüzden ben de baya umutsuzdum. Hatta üzerine de şöyle bir şey oldu, hastane transfer politikasını değiştirmiş transfer sonrası anında ayağa kaldırıp yürüterek odama gönderdiler. Ve 10 dk sonra da giyinip hastaneden ayrıldık. Beş dakika uzanayım dediğimde hemşire gelip yatmanıza gerek yok kalkın hareket edin kan dolaşımınız hızlansın dedi. Dün öğrendim pozitif şimdilik :) yarın tekrarlayacağız testi. Endişelerin önüne geçilmiyor. Biraz da aklımız kendini koruma mekanizması yüzünden kötüye alıştırıyor bizi sanırım. Olacaksa tek embriyo ile de oluyormuş gerçektenKizlar ben transver olali 4.gunum tek embryo konuldu acaba tutma ihtimali
Benide yatirmadi hic doktorum gezin dedi yürü dedi :) kan dolaşimin artsin dedi :)Cok sevindm allah banada nasip etsn ben transvrrdn ciktktan sonra hastanede 2 saat yattm ewe yeldm 4 saatlik uoldu ve evde ucgn sirt ustu yattm tabi yemege lavaboya kaliyodm smdi olms hala yaatiyrm oturyrnn hugn daha yeni dus aldm
Evet canim :) 5 şubat benim son adetim senin nezamanteşekkür ederim canım. senindemi 12 kasım. aynı gün benimle
Canım senin hastanen neresiydiBizim de tüm ısrarımıza rağmen tek transfer olmuştu. O yüzden ben de baya umutsuzdum. Hatta üzerine de şöyle bir şey oldu, hastane transfer politikasını değiştirmiş transfer sonrası anında ayağa kaldırıp yürüterek odama gönderdiler. Ve 10 dk sonra da giyinip hastaneden ayrıldık. Beş dakika uzanayım dediğimde hemşire gelip yatmanıza gerek yok kalkın hareket edin kan dolaşımınız hızlansın dedi. Dün öğrendim pozitif şimdilik :) yarın tekrarlayacağız testi. Endişelerin önüne geçilmiyor. Biraz da aklımız kendini koruma mekanizması yüzünden kötüye alıştırıyor bizi sanırım. Olacaksa tek embriyo ile de oluyormuş gerçekten
@ breakfast a sormuştum canım hemen kaldirmislarya merak ettimBenim mi
Benim mi
Amannn nn ne güzel canım yaaa masallahhh kucağına aldığın günleride görürsünüz insallah:)Kizlarrr canlar kalp atisini duydum duydum duydummmm cok sukurr :))))
Adana başkent üniversitesi hastanesi. Evet yanımdaki kadına dondurulmuş transfer edilecekti. 4 ay önce de transfer olmuş. 15 dk içeride yatacaksın odaya sedyeeyle getirecekler 2 saat de yatacaksın demişti. Hemen kalktım yürüdüm odaa geldim. İdrara sıkışıktık zaten hemen tuvalete girdim. Ama oldu işte hamileyim :)Canım senin hastanen neresiydi
Cevabın için teşekkür ederim canimAdana başkent üniversitesi hastanesi. Evet yanımdaki kadına dondurulmuş transfer edilecekti. 4 ay önce de transfer olmuş. 15 dk içeride yatacaksın odaya sedyeeyle getirecekler 2 saat de yatacaksın demişti. Hemen kalktım yürüdüm odaa geldim. İdrara sıkışıktık zaten hemen tuvalete girdim. Ama oldu işte hamileyim :)
Cok sevindim cnm nasil bi duygu :)Kizlarrr canlar kalp atisini duydum duydum duydummmm cok sukurr :))))
Artik tescilli hamilesin gozun aydin canim anlatsana dr ne dedi nasil hissettin bir dahaki kontrol ne zaman?Kizlarrr canlar kalp atisini duydum duydum duydummmm cok sukurr :))))
Amin canım şimdi içinde bir minicik bebiş olduğuna insnmışsındır cünki ben hala daha algılayamıyorum da :)Allahim herkeze nasip et yarabbim
Harika harikaaaaaaa masallahhh.allahım bizede nasip etsin rabbim inşallahKizlarrr canlar kalp atisini duydum duydum duydummmm cok sukurr :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?