Sen ne zaman gidecektim kalp duymayıHarika harikaaaaaaa masallahhh.allahım bizede nasip etsin rabbim inşallah
Canım ben bir hafta sonra gidicem insallahhhhh pıt pıtlari duymaya..Sen ne zaman gidecektim kalp duymayı
Hadi bakalım inşallahCanım ben bir hafta sonra gidicem insallahhhhh pıt pıtlari duymaya..
Nasildi ?nasıl geçti?iğneler devam mi?Allah sağlığı ile tamamına erdirsin cnmKizlarrr canlar kalp atisini duydum duydum duydummmm cok sukurr :))))
Cok cok degisik bisey anlatamyorum agldim cok allahim herkeze nasip etsin ifade edemiyom kizlarAmin canım şimdi içinde bir minicik bebiş olduğuna insnmışsındır cünki ben hala daha algılayamıyorum da :)
Insallah canim insallah allahm herkezin yuzunu guldursun insallahHarika harikaaaaaaa masallahhh.allahım bizede nasip etsin rabbim inşallah
Vido yu nasil paylasabilirim burda.cok guzel gecti kitlendim anlatamym allahim sizinkileride duycaz insallahNasildi ?nasıl geçti?iğneler devam mi?Allah sağlığı ile tamamına erdirsin cnm
Allahim bizede nasip etsin. Cok sevindimm canimm bnimKizlarrr canlar kalp atisini duydum duydum duydummmm cok sukurr :))))
Igneler devam gun asiri yap aciyosa dedi ama riske atmicam vuruncam hergun.guzel dedi hersey normal dedi cok sukur nasil atiyo masallah allah herkeze nasip etsin insallahNasildi ?nasıl geçti?iğneler devam mi?Allah sağlığı ile tamamına erdirsin cnm
Tarifi yok gercekten yok agladim deli gibi sukurler olsun allahima allahim herkeze nasip etsinCok sevindim cnm nasil bi duygu :)
Ay canım çok sevindim tek miydi senin darısı bizim basimizaKizlarrr canlar kalp atisini duydum duydum duydummmm cok sukurr :))))
Allaha şükürKizlarrr canlar kalp atisini duydum duydum duydummmm cok sukurr :))))
Canim doktor seni ne zaman çağırdı ultrason a bana iki hafta sonra gel dediKizlar sizler keseyi nezaman gördunuz transferin kacinci gunuydu
Önümüzdeki pazartesi cagirdi canimCanim doktor seni ne zaman çağırdı ultrason a bana iki hafta sonra gel dedi
Tekti tatlim allahim hala kulagimda herkese nasip etsin yarabbimAy canım çok sevindim tek miydi senin darısı bizim basimiza
Sukurler olsun cok sukur sizlerin bebisleride duyucaz saglikla insallah insallahAllaha şükür
Maşallah
Seni erken çağırmış canım bana niye 2 hafta sonra dedi kiÖnümüzdeki pazartesi cagirdi canim
Vido yu nasil paylasabilirim burda.cok guzel gecti kitlendim anlatamym allahim sizinkileride duycaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?